◄ Glavni razgovor #50 ►

Započeo SlavicBeast, Decembar 15, 2022, 04:34:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ma razumljivo, ima i prečih stvari, a i nije svako isti, meni je baš smetalo jer sam takav iako sam normalno vidio vozit

Citat: Fojnica poslato April 14, 2023, 17:03:28 POSLE PODNE
Kad se svašta piše ovdje mogu i ja zatražiti pomoć :D
U pitanju je linija na šajbi (vjerovatno od brisača) i to na vozačevoj strani koja mi jako smeta dok vozim. Mislio sam da se može ispolirati ali su mi par njih rekli kako ipak ne bi moglo.
Drugar mi je spominjao i neku tečnost koja uklanja takav tip problema mada nisam dovoljno informisan oko toga..
Evo slika pa da vidite kakav problem imam :) > https://imgur.com/a/3iCvKzo <
ne bih rekao da je dubinska ogrebotina posto sam prvi put gledao na telefonu pa nisam ni lepo zapazio

Citat: Slade poslato April 15, 2023, 10:40:18 PRE PODNE
Ma razumljivo, ima i prečih stvari, a i nije svako isti, meni je baš smetalo jer sam takav iako sam normalno vidio vozit
Takav sam i ja smeta mi svaka sitnica pogotovo kada je riječ o autu, sve želim da je pod konac što se kaže
Citat: undefined poslato April 15, 2023, 12:04:08 POSLE PODNE
ne bih rekao da je dubinska ogrebotina posto sam prvi put gledao na telefonu pa nisam ni lepo zapazio
Pa i nije dubinska uvjerio sam se i ja jučer, baš sam je dodirivao i osjetim noktom samo površno da je izgrebano. Problem mi može biti jedino naći u mom gradu nekakav glass servis ali raspitat ću se kad već neće moći druga riješenja
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: Fojnica poslato April 15, 2023, 14:46:52 POSLE PODNE
Takav sam i ja smeta mi svaka sitnica pogotovo kada je riječ o autu, sve želim da je pod konac što se kažePa i nije dubinska uvjerio sam se i ja jučer, baš sam je dodirivao i osjetim noktom samo površno da je izgrebano. Problem mi može biti jedino naći u mom gradu nekakav glass servis ali raspitat ću se kad već neće moći druga riješenja

Aceton i krpica, 30sec i trebalo bi spasti

ja samo da pitam sta se misli o tome sto sam se usliko na ljuljasci a ?

Galardo

*

mgWhosyGD

Citat: Mrvica poslato April 15, 2023, 20:07:46 POSLE PODNE
ja samo da pitam sta se misli o tome sto sam se usliko na ljuljasci a ?
Siri ljubav, a ne noge

Citat: realnaith poslato April 15, 2023, 15:39:59 POSLE PODNE
Aceton i krpica, 30sec i trebalo bi spasti
nema od toga ništa ruka mi utrnula pokušavajući :D :D
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Ekipa, za vikend sam išao pogledati VW Passat o kojem sam vam pričao, na kraju sam odustao u dogovoru sa prijateljima i poznanikom koji je automehaničar. Kada budem imao vremena objasnim i razlog.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords