◄ Glavni razgovor #50 ►

Započeo SlavicBeast, Decembar 15, 2022, 04:34:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ohoho vidim prica se o autima. Ovde veoma iskusan vlasnik audi a3 8l 1.9tdi uradjen na 305 konja bez mape zavrsene izmjereno prije mjesec dana. Stroker 2.0tdi klipovi hibrid turbo i sve ostale lijepe sitnice bregasta opruge ventila ide na 6k obrtaja.
Vlasnik Honda Prelude 3. gen H22A7 swap uradjen iz Accorda Euro R i mjenjac sa LSD (Sperom) Precision turbo gt3582 62mm 12PSi izbacuje 415konja na valjcima. Kome trebaju slike ovih ljepotica saljem

Citat: fqzy poslato Mart 31, 2023, 01:34:06 PRE PODNE
Ohoho vidim prica se o autima. Ovde veoma iskusan vlasnik audi a3 8l 1.9tdi uradjen na 305 konja bez mape zavrsene izmjereno prije mjesec dana. Stroker 2.0tdi klipovi hibrid turbo i sve ostale lijepe sitnice bregasta opruge ventila ide na 6k obrtaja.
Vlasnik Honda Prelude 3. gen H22A7 swap uradjen iz Accorda Euro R i mjenjac sa LSD (Sperom) Precision turbo gt3582 62mm 12PSi izbacuje 415konja na valjcima. Kome trebaju slike ovih ljepotica saljem

saljiii
Ecuador Online Gaming Community Founder

dsc.gg/ecuador-rp

Gume troši drift iza mene crnii džiip

Citat: undefined poslato April 01, 2023, 13:47:18 POSLE PODNE
svaka ti cast
Hvala hvala. Puno vremena sam cekao dijelove da se sve skupi da ga mogu uraditi

Jel iko imad pokusao da komentarise blok u Visual Studio Code? Ja sam sad ostao bez reci... CTRL+/  je komentar linije, ali za blok je ALT+SHIFT+A...
Onog ko je uveo tu skracenicu treba zakljucati u mracnoj sobi i slomiti kljuc u bravi, ako i prezivi nekim cudom da preispita neke svoje odluje u zivotu...

Citat: fqzy poslato Mart 31, 2023, 01:34:06 PRE PODNE
eke bez mape na 1.9 8l uradio 305 ks i ide na 6k obrtaja :-\
jel imaš nekih slika, treba mi jedan 8l stici pa da imam ideja

Citat: Galardo poslato April 01, 2023, 20:28:09 POSLE PODNE
Kad sam vidio tvoj nick, konto sam neki td
hahsha pa bre i nije na odmet, imam nekolicinu neobjavljenih u folderu :P

@realnaith si ti na ovoj slici sto drzis na profilnoj na forum