[Y] Yugo Roleplay v1.1 by Ciwot

Započeo Ciwot, Februar 12, 2023, 12:44:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Coa DEV • poslato Mart 14, 2023, 15:36:30 POSLE PODNE
sad skini brzo mod pa pricaj kako si ti mapao na modu... :D :D
hahahahahahha ne mozes ti reci da si ti ista napravio na gs modu, samo si uzeo od ingvistiona ali sve u svemu ono mnogo pricas da su tvoji gm havanna, perfect i tako to posto vidim po ytu stalno otvaras servera " od nule "  :D

Citat: arsabre1970 poslato Mart 16, 2023, 21:40:49 POSLE PODNE
hahahahahahha ne mozes ti reci da si ti ista napravio na gs modu, samo si uzeo od ingvistiona ali sve u svemu ono mnogo pricas da su tvoji gm havanna, perfect i tako to posto vidim po ytu stalno otvaras servera " od nule "  :D
hahah ti si druze pao s kruske  :D ajde molim te ne lupaj, kao prvo ja nemam objavljene modove havana i perfect.. a ti se hvalis kako si svuda bio maper itd.. ne blamiraj se!

Citat: Coa DEV • poslato Mart 17, 2023, 06:12:00 PRE PODNE
hahah ti si druze pao s kruske  :D ajde molim te ne lupaj, kao prvo ja nemam objavljene modove havana i perfect.. a ti se hvalis kako si svuda bio maper itd.. ne blamiraj se!
AHHAHAHAHAHAHHA ne blamiraj se? lice reko si da nije bilo tebe nebi bilo ingvistiona a evo sad cu ti poslati likove od klipova na yt ako treba pa da vidimo da li ja lupam  :)

Citat: arsabre1970 poslato Mart 17, 2023, 14:57:02 POSLE PODNE
AHHAHAHAHAHAHHA ne blamiraj se? lice reko si da nije bilo tebe nebi bilo ingvistiona a evo sad cu ti poslati likove od klipova na yt ako treba pa da vidimo da li ja lupam  :)
svadjate se a nijedan server ne valja kurcu

Najjaci su mi ovi sto se prepiru oko sampa u 2023  ;D

Citat: kaze poslato Mart 22, 2023, 21:02:08 POSLE PODNE
Najjaci su mi ovi sto se prepiru oko sampa u 2023  ;D
Ili ovi sto sakupljaju postove na samp forumima :D

Nije los izvorni mod koliko je loš i očajan edit istog,Bagova ko u prici,o tajnim komandama da ne govorim!Jako Lose

Citat: CRVENI poslato Mart 24, 2023, 15:43:20 POSLE PODNE
Nije los izvorni mod koliko je loš i očajan edit istog,Bagova ko u prici,o tajnim komandama da ne govorim!Jako Lose
ti si odma sve to video