Kako da spojim gta san andreas svoj sa mojim samp launcherom C#

Započeo Ivo_Bosnjak, Mart 22, 2022, 16:03:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: A L M E X poslato Mart 25, 2022, 15:45:17 POSLE PODNE
opet ti... smiri se, na forumu si 24/7 i govoris nekome sta da radi, a fazon ni ti pojma nemas, najvise mrzim te ljude, pametuju nekome a na kraju se ispostavi da oni manje znaju nego onaj kome su pametovali, ako ces vec tako pricati nekome, prvo moras nauciti, jer da znas objasnio bi covjeku, a ne govorio nekome sta da radi, dno dna...

Rekao sam mu nesto slicno vec  :D
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Mogli ste realno i zakljucati ovu temu, cisto da se vise ne gleda proseravanje pojedinaca.

@Galardo

Haj ti discord bebo, Purda me blokirao, tuga, plaky, to jer si ga ti banovao  :D
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: // xunder poslato Mart 24, 2022, 09:59:26 PRE PODNE
UDP socketom
Prikladniji je TCP u ovom slucaju posto sigurno nece imati nikakve sync pakete nego samo RPC pozive...
Ali pre nego sto moze koristiti TCP/UDP protokole treba on prvo da vidi kako ce da injektuje svoj library u gta/samp process ili kako ce da pokrene gta kao subprocess sa loadovanim samp libraries. I mozda mu nece ni trebati TCP/UDP ukoliko se hook na postojece raknet strukture koje vec to handluju.

Citat: Ivo_Bosnjak poslato Mart 22, 2022, 18:47:51 POSLE PODNE
Moderatori sankcionisite ovo sto prije ko boga vas molim rjesite ove debile nije u redu da mi jebu mater a ja nista da budem hladan ko soda
"ko soda" HAHAHAHAHHA
e