Kako da spojim gta san andreas svoj sa mojim samp launcherom C#

Započeo Ivo_Bosnjak, Mart 22, 2022, 16:03:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Ivo_Bosnjak poslato Mart 23, 2022, 15:41:56 POSLE PODNE
Da baš što jest jest kakve veze to ima.Po mom mišljenju to nema nikakve veze sa ovim
Ne hvataj se ti za to
Nego procitaj ovo sto ti je choppa rekao i razmisli malo na tu temu...

Citat: choppa100 poslato Mart 23, 2022, 12:32:16 POSLE PODNE
Svaka ti cast!

A sad da ti objasnim nesto.
Ovaj forum je napravljen kako bi ljudi releasovali radove, promovisali svoje servere i trazili pomoc oko istih, kao i jos mnogo stvari ali ovo je glavno za tebe. Ti si objavio thread u kome pitas jako nebulozno pitanje, a jos si dodao "mojim samp launcherom C#". Prvo nauci sta je C#, onda pravi launchere i ostale zajebancije. Ovde niko nije obavezan da ti odgovori i pomogne, ljudi mogu slobodno napisati sta god zele u temi. Ljudi su ti poceli pisati komentare u kojima su hteli reci da bolje ostavis to, da to nije za tebe. Tebi se nisu svideli komentari i poceo si psovati clanove foruma, a onda si rekao kako oni tebe psuju. Nauci osnovno ponasanje i imaj postovanje prema starijima, evo neshallon-u si rekao da mu jebes sve mrtvo i zivo i da je, kako si se ti izrazio, "kidara". Momak je stariji od tebe, pa ima jedno 10 godina sigurno, ako ne i vise. Imaj postovanja prema njemu, kao i prema ostalim clanovima foruma, smiri recnik i svoje ponasanje. Ovime si prekrsio nekoliko pravila podforuma sigurno, a cekamo na moderatore da budes sankcionisan, ako se to uopste desi, a nadam se da hoce. Batali racunar, idi radi nesto drugo, nesto u cemu mozda uspes napraviti nesto od sebe. Logout sa foruma lepo, i ne prijavis se nikada vise.
Brt sve si to lepo objasnio al moderatori kao da nisu tu niti banaju niti nista tkd
Zz
fakenexsus

Citat: ╲⎝⧹๖̶̶̶ζ[ɴᴇxꜱᴜꜱ]⧸⎠╱ poslato Mart 23, 2022, 20:20:22 POSLE PODNE
Brt sve si to lepo objasnio al moderatori kao da nisu tu niti banaju niti nista tkd

Banuju tebe  :D
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: choppa100 poslato Mart 23, 2022, 12:32:16 POSLE PODNE
Svaka ti cast!

A sad da ti objasnim nesto.
Ovaj forum je napravljen kako bi ljudi releasovali radove, promovisali svoje servere i trazili pomoc oko istih, kao i jos mnogo stvari ali ovo je glavno za tebe. Ti si objavio thread u kome pitas jako nebulozno pitanje, a jos si dodao "mojim samp launcherom C#". Prvo nauci sta je C#, onda pravi launchere i ostale zajebancije. Ovde niko nije obavezan da ti odgovori i pomogne, ljudi mogu slobodno napisati sta god zele u temi. Ljudi su ti poceli pisati komentare u kojima su hteli reci da bolje ostavis to, da to nije za tebe. Tebi se nisu svideli komentari i poceo si psovati clanove foruma, a onda si rekao kako oni tebe psuju. Nauci osnovno ponasanje i imaj postovanje prema starijima, evo neshallon-u si rekao da mu jebes sve mrtvo i zivo i da je, kako si se ti izrazio, "kidara". Momak je stariji od tebe, pa ima jedno 10 godina sigurno, ako ne i vise. Imaj postovanja prema njemu, kao i prema ostalim clanovima foruma, smiri recnik i svoje ponasanje. Ovime si prekrsio nekoliko pravila podforuma sigurno, a cekamo na moderatore da budes sankcionisan, ako se to uopste desi, a nadam se da hoce. Batali racunar, idi radi nesto drugo, nesto u cemu mozda uspes napraviti nesto od sebe. Logout sa foruma lepo, i ne prijavis se nikada vise.
Dzabe si to napisao i sam vidis da je dete od 12 13 god eventualno 14 naravno on nece ni pogledati u to jer ce reci au debila idem mu jebat mater

Citat: ! Paradox poslato Mart 23, 2022, 22:01:57 POSLE PODNE
Dzabe si to napisao i sam vidis da je dete od 12 13 god eventualno 14 naravno on nece ni pogledati u to jer ce reci au debila idem mu jebat mater
Nije to do godina..
Verovao neko ili ne ja imam tih famoznih 13 godina.
Nesto je i do kucnog vaspitanja.....

Citat: // xunder poslato Mart 24, 2022, 09:59:26 PRE PODNE
UDP socketom

Stvarno mislis da zna sta je UDP ?
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.

To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.

Citat: Ivo_Bosnjak poslato Mart 22, 2022, 17:53:57 POSLE PODNE
Ubij se ti kidaro jebem ti sve zivo i mrtvo

UDARI GA SAD STOCEM GA UDARI jooj meni da ovo u Belgiji kaze paa ja bih ga..

Citat: neshallon poslato Mart 24, 2022, 11:07:41 PRE PODNE
Stvarno mislis da zna sta je UDP ?

Ne znam nit' ko je autor niti ko su ovi sto "odgovaraju" na njegovo pitanje.
Misljenja sam da ako je covjek postavio konkretno pitanje das mu konkretan odgovor ili ne komentarises.

Citat: // xunder poslato Mart 24, 2022, 13:39:53 POSLE PODNE
Ne znam nit' ko je autor niti ko su ovi sto "odgovaraju" na njegovo pitanje.
Misljenja sam da ako je covjek postavio konkretno pitanje das mu konkretan odgovor ili ne komentarises.

Kontam, slazem se al koja je poenta da kazes nekome ko ne zna ni par pawn lang linija napisati ? On ce povezati launcher sa serverom ? Svestan si da nema nista od toga , on bi da njemu to neko napravi ako moze, bez da on zamara sebe oko toga  :D

https://www.youtube.com/shorts/SNnVvSlE5xQ

IZVINJAVA JUDII STO SAM JA JUCE SOVO
Poslednja Izmena: Mart 25, 2022, 13:28:14 POSLE PODNE od KRISTIJΛ N

Citat: Paradox.pwn poslato Mart 22, 2022, 17:39:42 POSLE PODNE
Ubij se
opet ti... smiri se, na forumu si 24/7 i govoris nekome sta da radi, a fazon ni ti pojma nemas, najvise mrzim te ljude, pametuju nekome a na kraju se ispostavi da oni manje znaju nego onaj kome su pametovali, ako ces vec tako pricati nekome, prvo moras nauciti, jer da znas objasnio bi covjeku, a ne govorio nekome sta da radi, dno dna...
BIGDOG ENTERTAINMENT