[16. Recenzija] - NooBot

Započeo VladoBagwell, Septembar 25, 2015, 13:55:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav evo nas u našoj 16. recenziji.U ovoj recenzijom bavimo se sa server NooBot.

Spajanje na server

Da bi se spojili na server potrebno je preuzeti NooBot Launcher.Launcer mozete preuzeti pritiskom na preuzmi.Kada preuzmete launcher dobicete setup za instalaciju.Kada instalirate dobicete na desktop-u ikonicu za pokretanje launchera.NooBot Launcher je jednostavan za koristenje i lijepo dizajniran.Na launcheru takodjer imate opciju za keybinder koji ce vam pomoci u igru.

Registracija

Kada prvi put udjete na server morate prihvatiti 5 glavnih pravila.Kada prihvatite pravila morate upisati zeljenu lozinku,te se logirati.Zatim odabirete spol,upisujete koliko godina imate i birate drzavu iz koje dolazite.Kada zavrsite registraciju prikazat ce vam se InGame Intro koji ce vam pokazati i objasniti glavne lokacije na serveru.Nakon InGame Intro-a morate upisati vasu e-mail adresu
Nasa ocjena: 10/10

Pocetak igre

Kada zavrsite registraciju aktivirajte tutorial komandom /tutorial te kada zavrsite tutorial dobicete odredenu kolicinu novaca.Nakon pogledanog tutoriala otidite u opstinu i zaposlite se.U izboru za level 1 imate posao elektricar,farmer,kamiondzija i rudar.Ti poslovi su najbolji za pocetak igre na serveru.Kada ste se zaposlili otidete do auto skole i polozite.Kada ste polozili otidete do zeljenog posla i zapocnete raditi i zaradivati novac.

Sistemi

Sistemi su na ovome serveru savrseni.Od imovine mozete imati kucu,firmu,trafiku,vozilo,stan.Na serveru ima mnogo raznih sitema kao sto su Mobil sistem koji vam omogucava komuniciranje sa drugim igracima,Trafika sistem na kojoj mozete kupovati hranu,Kupovina vozila,NPC sistem je jako unikatan.NPC sistem ima botove koji rade na serveru kao vozac busa,pilot,vozac vlaka...Anticheat sistem je jako unikatan.Anticheat sam izbaucje/bana igrace koji koriste cheatove.
Nasa ocjena: 8/10

Administracija

Administracija na ovome serveru je solidna.Kada sam se registovao odmah se portalo 2 gamemastera i pokazali mi cijeli server.Poslao sam pomoc te nisam dobio odgovor na postavljeno pitanje
Nasa ocjena: 8/10

Zakljucak

Ako trazite server na kojem vlada dobra atmosfera.Gdje je odrastao staff,a ne djeca onda je ovo server za vas.Na web stranici mozete pronaci informacije o igracima.
Konacna ocjena: 9/10

Informacije

SAMP IP:: 151.80.108.105:7777
TS IP:: 151.80.108.105
GALERIJA SLIKA: Slike
PORTAL: http://noobot.info/

Dobra rezencija samo tako nastavi
Samp Stories RP - 2023 - USKORO !

Fino ,samo si mogao vise iznijeti svoja misljenja nego opisivati server ali pohvale