Folija za telefon

Započeo Vuzimir, Septembar 23, 2015, 20:45:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozz svima, uzeo sam sebi sony xperia E4, dobar telefon po meni, e sad me zanima dali je boje da mu stavim obicnu folji na ekran ili da uzmem kao onu staklenu foliju, cuo sam za tu staklenu da kao dobro ne radi tač kada se stavi jer je debela, pa sad ko se bavi telefonima zna li nesto o tome koja je foliaj bolja?

My Bike KTM 450 SXF 2008

Citat: Vuzimir poslato Septembar 23, 2015, 20:45:02 POSLE PODNE
Pozz svima, uzeo sam sebi sony xperia E4, dobar telefon po meni, e sad me zanima dali je boje da mu stavim obicnu folji na ekran ili da uzmem kao onu staklenu foliju, cuo sam za tu staklenu da kao dobro ne radi tač kada se stavi jer je debela, pa sad ko se bavi telefonima zna li nesto o tome koja je foliaj bolja?

Ja imam na svom neku foliju debelu ja testirao, uzeo skalpel i sjekao i nista ona je oko 15km ja msm

Jese, 15km :D a obicna je 5km :D reci mi dali ti tač radi dobro na toj foliji ili steka kao da prekida?

My Bike KTM 450 SXF 2008

Ja imam obicnu foliju na iphone 4 i ekran uvijek smocim vodom i samo pobrisem i sve radi bez pronlema

Citat: Vuzimir poslato Septembar 23, 2015, 21:13:19 POSLE PODNE
Jese, 15km :D a obicna je 5km :D reci mi dali ti tač radi dobro na toj foliji ili steka kao da prekida?

Meni je ekstra sve radi ne steka nista

Kupi preko ebay dobijes 10 folija za 2-3$

Bolje kupi običnu, obične su jeftine i dobre, ne treba komplikovati, treba telefon da ima što kraći sloj na ekranu.
Citat: [CH] Lenon poslato Septembar 23, 2015, 21:22:06 POSLE PODNE
Sta ce mu 10?
Folije se brzo grebu i budu masne, tako da dobro doÄ'e.

Aha, ok znaci najbolje da uzmem preko ebaya vise folija i da te obicne koristim :)

My Bike KTM 450 SXF 2008

Pa to ako si stoka koja ne pazi onda da, ja evo koristim jednu vec 2 godine i nema nista na njoj.

Citat: gonss poslato Septembar 24, 2015, 09:48:15 PRE PODNE
Pa to ako si stoka koja ne pazi onda da, ja evo koristim jednu vec 2 godine i nema nista na njoj.

hahaha :D pa meni foljia za prosli tel sto sam imao je trajala oko 6 mjeseci tj svakih 6mjeseci sam mjenjao foliju :) tako da je ok :)

My Bike KTM 450 SXF 2008