Demir [dete retar*]

Započeo [CP]Boris, Jul 08, 2010, 10:38:35 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Izvinjavam se svima sto ovde pisem.

Imao sam nesporazum u firmi. Jedan Filip Je platio samp hosting njemu drugi mesec i Demiru kao zamena za mod. E sad filip je trazio posle 2 nedelje nazad host zato sto ga ovaj zaje*** i naravno ja sam mu dao. I sada Demir Salovic siri lazi kako smo mi prevaranti. Pa naravno da cu dati onom coveku host informacije ko je kupio a ne da cu dati nekom host zbog moda ma daj.

Prvo je bio kod nas pa smo mu oduzeli , pa je preso kod ** Hosting i sada se hvali nesto i mojim kupcima siri lazi.

I da napomenem. Nevolim imati problema sa ovakvom retard***** Decom koja imaju 11,12 godina.
A ti Demiru si postao isti ko Mrer. Ja bi ti jednu bancinu zavalio.  :)

http://yfrog.com/17deteaj

Poslednja Izmena: Jul 08, 2010, 10:43:53 PRE PODNE od Mladenko.Srbija.mp3
CroPlay Owner
[/b][/color=red]
RPG- 178.63.17.210:7777
[/b][/color=red]
STUNT- 178.63.17.210:7778
[/b][/color=red]

haha nije to istina prodao sam coveku mod moj stari koji je trazio i onda je ukljucio mod na evropa gaming ali jbt kada nema igraca nema....

i kada je vidio da sam imao 25 igraca zakljucao je server i napisao novi ip....

STO ZNACI LJUDI NEMOJTE UZIMAT KOD NJIH NESTABILNI SU

WWW.DR-HOSTING.RS ILI SOLUCIJA TO VAM JA GARANTUJEM LJUDI

EDIT:hahaha demir ((dete)) retart...ja dete hahaha jao jebote ti moras na ljecenje od narkotika i alcoholizma
Poslednja Izmena: Jul 08, 2010, 10:43:12 PRE PODNE od NFS*ProStreet_Demir

Mi nestabilni.
Molim vas nemojte me banati!

E bre klincu nemojte da ti saznam telefon da zatrazim malo tvoju kevu da dobijes po dupetu.
Sta koji ku**** Se*** svi uzimaju kod nas nebudi ljubomoran!

Sta se bre memas ti tu nestabilni ovo ono , nikad ne placas hosting sve free dete malo , nemoj ti malo da imas problema sa tvojim roditeljima cuvaj se lako cu ti saznati broj.! Debilcino mi smo firma a ne zajeb***** firma bre samo sto nemamo prodavnicu nego preko interneta. I odabi klinjo

EDIT: I nemoj mi vise dizati pritisak molim te !
Poslednja Izmena: Jul 08, 2010, 10:48:57 PRE PODNE od Mladenko.Srbija.mp3
CroPlay Owner
[/b][/color=red]
[/b][/color=red]
[/b][/color=red]

jeste jeste svi uzimaju kod vas....ma jbt vi ste bankrot firma....PISI PROPALO....hahaha

Nedamise vise svadjati sa tobom nisam ja kao ti....Imam puno posla......a ti eto ti pa se svadjaj sam sa sobom

Ja samo kazem LJUDI NEMOJTE DA RIZIKUJETE....kada ovima uzimate host previse rizikujete znaci....dr hosting ili solucija ja vam garantujem.........Najbolji i najpovoljniji host i to nema laga uopste...

a ti mladene mozes da mi polizes K U R A C

1.Mladene, nisi morao otvarati ovakve teme mogao si samo reci sta si uradio jer dosta nam je vise ovakvih tema
2.Kao firma napredujete i nemoj uopste da se obazirete na price
3.Upravu si bio sto si coveku vratio host, on ima pravo, on sigurno ima uplatnicu i naravno da je on vlasnik tog hosta
4.Demir u poslednje vreme koliko pratim forum samo je nesto vredjao i pravio se pametan sto mu nikako nevalja
5.Nisi trebao stavljati ovakvu temu jer ih je previse zaista, mogli ste to lepo resiti preko msn,skypa,fb-a,xfire a ne ovde da narod gleda i da se smeje
6.Extreme Cyber ce sigurno jos napredovati, jer su kvalitetni i dobri. Nadam se da cemo jednog dana dobro saradjivati!!!  ;)

Molim vas banajte ga.

Na msn nemogu resiti samo ga mogu psovati jel se pravi frajer.
CroPlay Owner
[/b][/color=red]
[/b][/color=red]
[/b][/color=red]

plawi izgleda da si se ti dobro nagucao tableta i napio...oni kvalitetni hahahhaha o extemu govorimo :D :D  :'(  :'(  :'( ZALOSNO

Mladenko nemoj da se sekiras radi djece

Dobio si black listu na extreme-cyber.

1. Necu da te vidim vise nikad da pricas sa Markom Ni samnom.
2. Nikad vise neces moci kupovati.
3. Nista neces imati u vezi za extreme, ni nemas pravo izgovoriti tu rec ;)
CroPlay Owner
[/b][/color=red]
[/b][/color=red]
[/b][/color=red]

Ovaj dr hosting, uzeo sam kod njih host, dva dana kasnije oni mi ugase razlog : "Nemaš vise od dvadeset igrača na serveru" BOTINE GLUPE

Zaključat ću ovu temu jer vidim da dolazi do svaÄ'e...
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

Vi niste normalni, jos jedna ovakva tema i blokirat cemo vam ip adresu u cpanelu tako da vise nikad necete doci na ovu stranicu!!!

Citat: [SA]Chris poslato Jul 08, 2010, 15:48:28 POSLE PODNE
Vi niste normalni, jos jedna ovakva tema i blokirat cemo vam ip adresu u cpanelu tako da vise nikad necete doci na ovu stranicu!!!

npr. http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=9997.msg76685;topicseen#new ?
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

Citat: <- Tequila -> poslato Jul 08, 2010, 15:53:33 POSLE PODNE
Citat: [SA]Chris poslato Jul 08, 2010, 15:48:28 POSLE PODNE

npr. http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=9997.msg76685;topicseen#new ?
Da vidio sam i tu temu zato sam ovo i napisao, ali kažem od sad na dalje za bilo kojeg korisnika.