Ujedinjenje servera

Započeo GЯG[4]â„¢, Jul 10, 2015, 13:31:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ali meni jedna stvar nije jasna, sama cinjenica je da se samp polako raspada(na balkanu) koliko vidim neznam za ostale, i zasto se nebi 3-4 servera kao npr. ovi sa BS sluzbene liste da se ujedine i svi kaku ovlast imaju tako imaju i na tome zajedinckom serveru (naranvo sad ce neko reci to je nemoguce bit ce svade to je jasno ali da se sve sredit) i jedan server sa vise iskisnih skirpeta i mapera mogo bi biti vrhusnki time da bi i igraci dosli sa onoga servera na taj i sa 4 srv redovitih 60 igraca sto je 240 stalnih igraca na serveru i naravno kad bi ljudi vidili da se vratio samp u zivot vratili bi se mozda i oni stari igraci... Znam da ovo nema veze sa ovim gore postanim ali nisam znao gdje da napisem ovo a pukla me inspiracija :D
NAPIÅ ITE SVOJE KOMENTARE JESTE ZA PROTIV (JESAM PROLUPO) bili sta :D
Poslednja Izmena: Jul 10, 2015, 13:44:10 POSLE PODNE od GЯG[4]™

Ne, definitivno ne. Ima dosta ljudi koji imaju mišljenje kao ti, ali to ne bi uspjelo.
Već si u svom tekstu rekao zašto ne bi uspjelo.
DanaÅ¡nji problem, i jedini, je taj Å¡to nakurčena dječica nemaju drugog posla, nego da uniÅ¡tavaju tuÄ'i trud i rad.
Znači, kad već ddosaju i obaraju veće servere, kao što su OS, SA, LA, SM itd, zašto onda ne bi obarali i tu "veliku zajednicu" kad bi se već spojili svi ?
SAMP je otišao u kanal odavno, samo što prije nije bila ovakva situacija, i bilo je mnogo manje ovakvih maloumnika.
Poslednja Izmena: Jul 10, 2015, 14:17:40 POSLE PODNE od Drobnjak

Citat: Drobnjak poslato Jul 10, 2015, 14:16:26 POSLE PODNE
Ne, definitivno ne. Ima dosta ljudi koji imaju mišljenje kao ti, ali to ne bi uspjelo.
Već si u svom tekstu rekao zašto ne bi uspjelo.
DanaÅ¡nji problem, i jedini, je taj Å¡to nakurčena dječica nemaju drugog posla, nego da uniÅ¡tavaju tuÄ'i trud i rad.
Znači, kad već ddosaju i obaraju veće servere, kao što su OS, SA, LA, SM itd, zašto onda ne bi obarali i tu "veliku zajednicu" kad bi se već spojili svi ?
SAMP je otišao u kanal odavno, samo što prije nije bila ovakva situacija, i bilo je mnogo manje ovakvih maloumnika.

ahaa, nisam to znao jer sam se istek vratio nakon godinu i pol :D i znaci da je dotle doslo? sad sam bio i na CH malo tek kako je on propo nema vise postovanja pravila ni niceg :D

To je nemoguce,svi vlasnici drze server da bi zaradili na njemu od donacija i ostalih stvari.
A i kad bi se spojili 3-4 server to bi bio opsti haos.
Evo primer,neka se spoje OS,SM i SA.To bi znacilo novi mod i automatski promena igre (zato sto bi pokusali da naprave unikatan mod bla bla),a na OS imas dnevno 300 igraca i oni su navikli na jedan stil igre i niposto nece da ga menjaju.Sto znaci da bi odmah napustili zajednicu,isto bi bilo i sa ova dva druga servera.
Cis primer su ti BE i ZG, propali su odmah zbog DDoSera,ali i da nije bilo njih propali bi sami od sebe,znajuci kakav je BE otvore se 367 puta u godini.

Jednostavno SAMP kod nas je poropao svi se bore za admina,suppa,pa cak i promotera zele vise od svega.
Za mene je SAMP bio uzivanje dok sma igrao na BExpr ssu i na Blood Money-u do 2013 i polovine 2014.Od tad sve se raspada.

SAMP je otiso u propast i tu vise nema sta da se kaze.

Citat: Jakisic poslato Jul 10, 2015, 14:40:22 POSLE PODNE
To je nemoguce,svi vlasnici drze server da bi zaradili na njemu od donacija i ostalih stvari.
A i kad bi se spojili 3-4 server to bi bio opsti haos.
Evo primer,neka se spoje OS,SM i SA.To bi znacilo novi mod i automatski promena igre (zato sto bi pokusali da naprave unikatan mod bla bla),a na OS imas dnevno 300 igraca i oni su navikli na jedan stil igre i niposto nece da ga menjaju.Sto znaci da bi odmah napustili zajednicu,isto bi bilo i sa ova dva druga servera.
Cis primer su ti BE i ZG, propali su odmah zbog DDoSera,ali i da nije bilo njih propali bi sami od sebe,znajuci kakav je BE otvore se 367 puta u godini.

Jednostavno SAMP kod nas je poropao svi se bore za admina,suppa,pa cak i promotera zele vise od svega.
Za mene je SAMP bio uzivanje dok sma igrao na BExpr ssu i na Blood Money-u do 2013 i polovine 2014.Od tad sve se raspada.

SAMP je otiso u propast i tu vise nema sta da se kaze.
To je... E bas to.. :D

Ne, ovo je nemoguce se ostvariti na Balkanu. Ovde svi vlasnici misle na $$$ i samo $$$.
A za ddos se lako moze rijesiti, samo ako imate dobrog usluzitelja (hosting) i njima prijavite, oni otkriju IP, salju policiju na vrata napadacu i to je to. Zasto CH nikada nije imala ddos-a?? Zato sto su vlasnici ozbiljni i to rade redovno...

Ako si vec pitao jesi li prolupao odgovor je DA :D

Citat: MG | RaKee poslato Jul 11, 2015, 00:07:56 PRE PODNE
Ne, ovo je nemoguce se ostvariti na Balkanu. Ovde svi vlasnici misle na $$$ i samo $$$.
A za ddos se lako moze rijesiti, samo ako imate dobrog usluzitelja (hosting) i njima prijavite, oni otkriju IP, salju policiju na vrata napadacu i to je to. Zasto CH nikada nije imala ddos-a?? Zato sto su vlasnici ozbiljni i to rade redovno...

Da li ti stvarno misliš da nije bilo milion prijava na taj račun, zloupotreba interneta i te gluposti ?
Misliš da policiju boli kurac ?
Bio sam svedok prijavljivanja policiji toga, ali njih to ne zanima, džabe zakon, džaba sve.
Da je tako, ne bi ih onda ni bilo..

Citat: Drobnjak poslato Jul 11, 2015, 07:43:48 PRE PODNE
Citat: MG | RaKee poslato Jul 11, 2015, 00:07:56 PRE PODNE

Da li ti stvarno misliš da nije bilo milion prijava na taj račun, zloupotreba interneta i te [cenzura]osti ?
Misliš da policiju boli [cenzura] ?
Bio sam svedok prijavljivanja policiji toga, ali njih to ne zanima, džabe zakon, džaba sve.
Da je tako, ne bi ih onda ni bilo..

Licno sam prijavljivao i dobro urade svoj posao samo ako im se neko ozbiljan javi na telefon!