[Predstavljanje] Pablo Cortez

Započeo Cuba Bagwell, Jul 08, 2015, 15:39:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Vaše ime po mogućnosti i prezime: Osman.
Gde živite i gde ste roÄ'eni: Živim u Tesliću, RS. A roÄ'en sam u TeÅ¡nju.
Koliko imate godina: 19
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum: Odavno sam ja ovde, saznao sam preko nekih reklama na facebooku, pa sam se registrovao, prije 3-4 godine, a sada sam odlučio eto i da napišem ovo :D
Vaše misljenje o forumu: Po meni jedna od najboljih stvari na balkanu što se tiče SA:MP foruma..
Sa kojeg servera dolazite(ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): Sada trenutno ne igram nigdje, a počeo sam igrati 2009. godine, na Balkan Expressu, pa sam igrao na Global Gamingu, zatim Old School, pa Balkan Extazy, i jos puno servera samo sto je to bilo kratko.. Sada cekam otvaranje Barbarians RP-a, pa da i tako malo poigram..
Koliko dugo igrate SA:MP: 6 godina.
Da li Skriptate ili Mapate: Nekada davno sam nešto sitno mapao, sada se većinom bavim skriptanjem, ali i to radim onako iz dosade jer nemam nekih ponuda da skriptam za nekoga, a ja da otvaram server, nekako mi mrsko da se bakcem oko svega, da je samo skriptanje mozda bih i pokusao..

Napišite nam nešto o sebi: Pa što se tiče moje privatnosti ipak želim da to ostane privatnost, a što se tiče SA:MP-a mislim da sam sve ispisao gore, jedino eto što nisam napisao je to, da sam na svakom od servera na kojim sam igrao imao podobre pozicije, na nekim čak i admin lvl 6, možda me neki i znaju, možda ne.. Sve u svemu to je to :D

Dobrodosao Osmane zelimo ti ugodan boravak na nasem forumu

i am king!

Pozdrav dobro dosao na forum,Uzivaj i nemoj krsiti pravila.

Osnovna pravila Balkan SA:MP foruma mozes procitati ovde ----->Pravila

Takodje procitaj pravila PDF-a prije nego sto otvoris temu u njemu.

Balkan SA:MP Team