[PITANJE] Verzija servera

Započeo masterline123, Jun 24, 2015, 22:39:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis pitanja:
Hocu da stavim kod imena svog servera verziju koja je,ali kako da znam koja je verzija mog servera,jel postoji neki program za otkrivanje verzije ili to sam napisem koju hocu?
Poslednja Izmena: Jun 24, 2015, 22:41:43 POSLE PODNE od masterline123

Pa mozes u server cfg pod hostname ime servera i dodas na kraju v1.2(tvoja verzija moda)

Znam to al kako da znam koja je verzija jel v1.2 il neka druga?

Mozes bilo koju verziju staviti,a vidi u ongamemodeinit pod SetGameModeText koja je verzija

Verzije se pisu iz jednog prostor razloga, a to je lakse pronalazenje bugova. Primera radi u vekoj verziji v0.1 ti nisi imao bug, a u v0.2 ima neki bug. I sad nadjes u modu tu skriptu iz prve verzije i ubacuje/editujes/sredjujes u v0.2 da ne bi imao bug.

Ti sad kad krenes da radis tj. pre toga detaljnoo istrazi server. Ako imas bugove zapisi ih i onda ih sredjuj. Kad ih sredis postavi verziju moda da ti bude na v0.1. (To ne mora da bude vidljivo na serveru mozes na pocetku skripte zapisati kao komentar da bi ti znao) I svaki put kad radis update ti menjas tu vrednost za jedan vise. Kad stignes do 9 i treba da povecas za jedan, povecavas broj sa leve strane za jedan, a ovaj stari pokrenes ponovo od nule.

Primer: v0.1/v0.9/v1.0
Znaci cilj svega toga je da lakse pronalazis probleme u skripti.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com