[Pomoc]Obrisani default objekti nakon konvertanja ostaju neobrisani.

Započeo #Quinn, Jun 19, 2015, 10:11:27 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozz
Imam jedan problem. Sada sam upravo dovrsio mapu novog kolodvora. Znaci izmjenio sam sve(komplet onu zgradu) i sad kad sam konvertao objekte i stavio u texture studio svi mi se objekti ucitali ali mi se nisu obrisali oni default objekti koje ja obrisao? Mapam vec duze vrijeme i jos nikad mi se ovo nije dogodilo :/

Evo i slika u kodu da sam obrisao objekte... http://prntscr.com/7iqtvj
Poslednja Izmena: Jun 19, 2015, 11:47:16 PRE PODNE od Karlo_Burn

Pretpostavljam da radis u MTA Map Editor.
Verovatno nisi nesto dobro ubacio, pogledaj u kom je folderu i da li je u .txt fajlu.
Ali objasnicu ti kako na drugi nacin mozes.

Prvo sto treba da uradis jeste da konvertujes te objekte u kodove za SA:MP, to radis preko sajta www.convertffs.com. Nakon sto konvertujes te objekte u SA:MP kodove onda ubacujes u skriptu od Texture Studia. A to radis na isti nacin kao i sa MTA. Znaci kopiras konvertovane kodove i iskopiras ih u .txt fajl odnosno Notepad. Taj .txt fajl ubacis u folder koji se nalazi /tstudio/ImportMaps/ folder.

Prvo proveris da li je sve u redu sa MTA kodovima i da li si pravilno ubacio u skriptu Texture Studia, a zatim probas i na drugi nacin, javi kako je proslo ;)

Sve sam ubacio kako si i napisao.. TakoÄ'er u .txt je formatu

Mozda je do konvertanja? Koje opcije treba postavit

Onda stvarno ne znam u cemu je problem, postoji mnogo toga sto bi prouzrokovalo taj problem..
Remove kodovi su najbitniji, ali probaj da opet izbrises default objekte koje zelis i pazljivo ovog puta, moguce je da ti ostane neki deo, nesto..

Ne kuzim stvarno u cemu bi bio problem.. Obrisao sam objekte ko i svaki put i mapao. Nikad mi nije bilo problema oko toga, ima li jos netko prijedlog sto da uradim?

Da bi konvertovao obrisane default objekte iz MTA map editora treba ti include: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=427160
ne mozes preko ConvertFFS-a.

Ili jednostavnije ti je da ih obrises u map editoru pa samo ubaci kodove obrisanih objekata.

Citat: Lenon poslato Jun 19, 2015, 15:40:15 POSLE PODNE
Da bi konvertovao obrisane default objekte iz MTA map editora treba ti include: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=427160
ne mozes preko ConvertFFS-a.

Ili jednostavnije ti je da ih obrises u map editoru pa samo ubaci kodove obrisanih objekata.

Ma nikako mi nece radit map editor. Pise nest da zbog drivera ne radi makar uradio update sto puta xd

Mos mi pojasnit malo kako uradit ovo prvo, nisam bas skuzio u ovom postu

brisi preko map editior-a , kad radim preko MTA uvek imam taj problem,al sam ga resio kad sam poceo koristit map editior.

Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part.

Citat: #William poslato Jun 19, 2015, 16:04:24 POSLE PODNE
brisi preko map editior-a , kad radim preko MTA uvek imam taj problem,al sam ga resio kad sam poceo koristit map editior.

Procitaj post iznad ovog :D

Citat: Terry Hellberg poslato Jun 19, 2015, 16:14:57 POSLE PODNE
Citat: #William poslato Jun 19, 2015, 16:04:24 POSLE PODNE

Procitaj post iznad ovog :D

Da sam na tvom mjestu ja bih se usredotocio na popravljanje map editora nemas nista od ovoga :D
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<
POČNI RADITI KAO PREDAVAČ ENGLESKOG JEZIKA! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Oke pokusat cu ga popravit :D

A sto da napravim kada ga popravim, ne kuzim? :D

Kao sto i sam vidis, i kod drugih clanova je problem u tome tako da uglavnom svi uklanjaju preko Jernejl's Map Editor-a, koji je trenutno najsigurniji za takve stvari..

Posalji nam ovde sliku problema koji ti se pojavljuje prilikom otvaranja/ucitavanja Map Editor-a. :)