Problem - Crash (nema veze s programom)

Započeo Vilko, Jul 06, 2010, 11:16:19 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Jutro.. Imam problem, dodao sam u mod streamer (midostreamer) i sad kada idem u igru, sve fino pokrenem preko samp-server.exe i samo odjednom počmu izlazit oni warninzi, i crash mi bude

Pobrisao sam midostreamer, sve baš sve, ali i dalje imam isti problem.

Citat: ╬Devilni Vilkoâ,,¢â•¬ poslato Jul 06, 2010, 11:16:19 PRE PODNE
Jutro.. Imam problem, dodao sam u mod streamer (midostreamer) i sad kada idem u igru, sve fino pokrenem preko samp-server.exe i samo odjednom počmu izlazit oni warninzi, i crash mi bude

Pobrisao sam midostreamer, sve baš sve, ali i dalje imam isti problem.

Jesi siguran da je do midostreamera? Mozda si nesvjesno promjenio nešto pa poslje ubacio midostreamer.
Ako se sjecas Å¡ta si napravio PRIJE no Å¡to si ubacio streamer, probaj do obrisat, ako to nije problem vrati nazad.

Nemam pojma :S Ubacio sam role play chat, al to mi je radilo i prije i onda sam iso midostream

Citat: ╬Devilni Vilkoâ,,¢â•¬ poslato Jul 06, 2010, 12:04:24 POSLE PODNE
Nemam pojma :S Ubacio sam role play chat, al to mi je radilo i prije i onda sam iso midostream

Probaj izbacit RP Chat, pa ako nije to, vrati ga nazad.

Probao na CH, probao sam na svom serveru penls edit, probao sam i od extremea onaj njegov fun, ali i dalje isti problem

nisam bas neki znalac,ali po mom ja bi uninstal cili san andreas i delit samp 0.3a,kralju preporuka,ja nakon svakih 5 napravljenih komandi itd kopiram cjeli i save ga negdi drugo tako ako sjeben privi da i dalje imam 2

Citat: レoï½±ï¾' poslato Jul 07, 2010, 21:31:44 POSLE PODNE
nisam bas neki znalac,ali po mom ja bi uninstal cili san andreas i delit samp 0.3a,kralju preporuka,ja nakon svakih 5 napravljenih komandi itd kopiram cjeli i save ga negdi drugo tako ako sjeben privi da i dalje imam 2

Aj pogledaj naslov teme, i reci sad ponovno Å¡ta si reko.. NEMA VEZE S SAN ANREASOM, NEMA VEZE S SAMP PROGRAMOM!!

Što se tiče backupa, napravim svaki put kad nešto novo ubacim u mod, znači svaki dan.. IMam 3 različite kopije, ove od prije rade, a ova trenutna neradi