[MAP]Burg

Započeo [BM]Vojo_Sharks, Jul 05, 2010, 21:57:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Iako iams brigeza NEKE detalje sveukupno lose izgleda.

O meni:
    Geek, gamer, i internet freak :) , bavim se web-designom, umjetnoscu, game developmentom.

Mape:
    Tutoriali: [/list]

Citat: iYoko |NG-SAMP.org poslato Jul 06, 2010, 01:41:46 PRE PODNE
    Nisi dobro ocenio-vidis ostali svi kazu 10/10
    odlicna mapa i tako dalje   :o-sad znam svi ovi da ce opet lose-kad jednom vide odma ce da urade ali to mene briga-ja sam reko samo malo koristi od mene mape da ima-boli mene kurac kako vi kazete---
    Slika uklonjena od strane S. Moderatora,zbog reklamiranja uklonjenog servera sa ove zajednice.

~OOC~Balkan Express STATS                               
    Ime na serveru:Chris_Carleone                             
    Ime na forumu:Chris Carleone :D                          
    Organizacija:LSF                                             
    Rank:1
    Prethodna organizacija:Yamaguchi
    Prethodni rank:Don(leader)
    Level:3 ne igram cesto

Citat: mokica99 poslato Jul 06, 2010, 01:56:44 PRE PODNE
    Citat: iYoko |NG-SAMP.org poslato Jul 06, 2010, 01:41:46 PRE PODNE
    Nisi dobro ocenio-vidis ostali svi kazu 10/10
    odlicna mapa i tako dalje   :o-sad znam svi ovi da ce opet lose-kad jednom vide odma ce da urade ali to mene briga-ja sam reko samo malo koristi od mene mape da ima-boli mene [cenzura] kako vi kazete---

NemaÅ¡ ti nekome pravo reći da je loÅ¡e ocjenio  :S  Njemu se ne sviÄ'a i gotovo, i niko neće mjenjat miÅ¡ljenje ni zbog iYoko-a ni zbog ikoga  -.-' Ja bi ti dao 7,8 inače zbog detalja, ali kažeÅ¡ da ti je prva mapa,a za prvu je dobro.
    Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
    ..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Samo da navedem neke argumente zasto sam tako ocjenio. Brige za detalje ima, ali to mi sveukupno ne izgleda ljepo jer ovi stolovi i stolice, njih ima previse i nekako su "nabacani", to mi se sve neuklapa tako na krov, i nisu precizno postavljeni objekti, one nadstrecnice koje sluze za parking, svako mal oje neka off.

ALI posto ti je prva mapa razumljivo je da ces ovake greske popravit iskustvom, samo nastavi vako!
    Poslednja Izmena: Jul 06, 2010, 10:55:52 PRE PODNE od iYoko |NG-SAMP.org

O meni:
      Geek, gamer, i internet freak :) , bavim se web-designom, umjetnoscu, game developmentom.

Mape:

Citat: iYoko |NG-SAMP.org poslato Jul 06, 2010, 10:55:15 PRE PODNE
      Samo da navedem neke argumente zasto sam tako ocjenio. Brige za detalje ima, ali to mi sveukupno ne izgleda ljepo jer ovi stolovi i stolice, njih ima previse i nekako su "nabacani", to mi se sve neuklapa tako na krov, i nisu precizno postavljeni objekti, one nadstrecnice koje sluze za parking, svako mal oje neka off.

ALI posto ti je prva mapa razumljivo je da ces ovake greske popravit iskustvom, samo nastavi vako!

Pa i u stvarnom zivotu ima tako puno stolova i stolica,al opet svako ima svoje misljenje ;)

Nebi reko...

O meni:

Mape:

veruj mi,u bg-u ima,po nekim malim mestima dolaze dosta ljudi i mora tako da bude :D

Citat: MoNk95 poslato Jul 06, 2010, 13:29:53 POSLE PODNE
        veruj mi,u bg-u ima,po nekim malim mestima dolaze dosta ljudi i mora tako da bude :D

Daj kurac ima stolica 10 cm jedna od druge tako ima dali?? Si dobro ? xD Nije mi bas ovo nesto pre nabacano je a i ograda ti nije ravna a neki stolovi su na zraku ima dosta gresaka al posto ti je to prva mapa dobro je jos puno truda 8/10 pogledaj moj burg
        http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=9809.0

Citat: iYoko |NG-SAMP.org poslato Jul 06, 2010, 10:55:15 PRE PODNE

Nije to mogo sam i bolje nego me mrzilo da pravim jer meni to nije zanimljivo nego malo pomoci da ja stavim eto moracu da napravim novi burg i novo sve samo zbog ovoga :D -OK 8)-monk ae na tvoj server nick mi je Vojin_Pavlovic
        Poslednja Izmena: Jul 06, 2010, 20:52:22 POSLE PODNE od mokica99
        Slika uklonjena od strane S. Moderatora,zbog reklamiranja uklonjenog servera sa ove zajednice.

ae ulazi :) :-\

Dobra mapa pohvala za trud

Citat: Error poslato Jul 08, 2010, 11:03:55 PRE PODNE
        Dobra mapa pohvala za trud
        tnx moracu staviti moju kolekciju

Dobra mapa

Citat: Nicky_Boss poslato Novembar 13, 2010, 10:51:20 PRE PODNE
        tako su i mene nasli...nasli moj ip ujutro pokucaju na vrata ja otvorim jbt policajci ja se čudim zasto su došli, oni meni kaze jesi ti Micke_Boss sa san andreasa ja kazem da, morate poči sa nama da vam postavimo neka pitanja, jbt morao sam laggat da necu ic na sudove itd..
        Citat: Nik Delgad poslato Jul 27, 2010, 15:25:39 POSLE PODNE
        DoÄ'u ti japanci obučeni u nindže i masakriraju te!
        :P :P