[Pomoc]:Broj korisnickog accounta

Započeo Ivana1234, Maj 23, 2015, 21:25:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja skripta
Detaljan opis problema: Eh ovako,htela bih da mi na registraciji tj dok se registrirate pise ovako
"Vi ste BROJ KORISNICKOG RACUNA registrirani korisnik" npr "Vi ste 98 registrirani korisnik",isprobavala sam malo ali bas mi i nije uspjevalo.
Dio skripte:
////////////////////////////////////////////////////////
forward Tutorial1(playerid);
public Tutorial1(playerid)
{
	new string[256]; PlayerInfo[playerid][pTutorial] = 1;
	OcistiChat(playerid, 120);
    format(string, sizeof(string), "{FFFFFF}Dobrodosao {FF6600}%s {FFFFFF}u Beograd.", ProveraImenaBDC(playerid));
    SCM(playerid, -1, "Ovaj mod skriptao je xxXXxx.");
    SCM(playerid, -1, "{FF6600}BP | {FFFFFF}Ukoliko nemate prevoz pozovite taxi ili iznajmite vozilo.");
    SCM(playerid, -1, "{FF6600}BP | {FFFFFF}Ako vam je potrebna pomoc obratite se adminima ili kucajte [{FF6600}/help{FFFFFF}].");
    TogglePlayerControllable(playerid, 1); SetPlayerVirtualWorld(playerid, 0); SetPlayerInterior(playerid, 0);
    if(PlayerInfo[playerid][pSex] == 1) { SetPlayerSkin(playerid, 29); PlayerInfo[playerid][pSkin] = 29; }
	if(PlayerInfo[playerid][pSex] == 2) { SetPlayerSkin(playerid, 93); PlayerInfo[playerid][pSkin] = 93; }
	UlogovanProvera[playerid] = 1; new rand = random(sizeof(RandomSpawn));
	SetSpawnInfo(playerid, 0, PlayerInfo[playerid][pSkin], RandomSpawn[rand][0], RandomSpawn[rand][1], RandomSpawn[rand][2], RandomSpawn[rand][3], 0, 0, 0, 0, 0, 0);
    SpawnPlayer(playerid); SpawnIgraca(playerid); SavePlayer(playerid);
    g_NovacPlus(playerid, 100000);
	PlayerInfo[playerid][pLevel] = 3;
	PlayerInfo[playerid][pRobBank] = 0;
	return 1;
}
///////////////////////////////////////////////////////

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):Nema potrebe da slikam mislim da ste me shvatili :)Molim vas da mi sredite kod i javite pa da ubacim hvala !
Poslednja Izmena: Jun 29, 2015, 20:23:58 POSLE PODNE od Vuzimir
Nova sam u skriptanju stoga nemojte me pitati da vam nesto pomognem jer i ja trebam pomoc <33

#Ivancica