Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Hahaha cut dobro je da je nemas.. veruj mi preteska je xD

Citat: KNIGHTâ,,¢ poslato Maj 19, 2016, 20:23:10 POSLE PODNE
Ucio sam je u 7 i 8 razredu osnovne i nije toliko bila teska. Sve zavisi od profesora kako se postavi i kako objasnjava stvari. Evo ti moj primer, imao sam predmet Istoriju u prve dve godine srednje gde je profesor bio strog mnogo. Molio sam Boga kada cu zavrsiti sa Istorijom... Mada ima to i boljih strana, jos mi je ostalo u glavi kada sam odgovarao Spanski gradjanski rat, "pevao sam k'o bela lala"..... :D

Meni moja iz hemije neda da hodam hodnikom, ima 70 godina jedva oda, pala jednom na sred casa morao je cel razred dizat ahaha
BALKAN ELITE - MAPPER

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Maj 19, 2016, 20:36:02 POSLE PODNE
Citat: KNIGHTâ,,¢ poslato Maj 19, 2016, 20:23:10 POSLE PODNE
Ucio sam je u 7 i 8 razredu osnovne i nije toliko bila teska. Sve zavisi od profesora kako se postavi i kako objasnjava stvari. Evo ti moj primer, imao sam predmet Istoriju u prve dve godine srednje gde je profesor bio strog mnogo. Molio sam Boga kada cu zavrsiti sa Istorijom... Mada ima to i boljih strana, jos mi je ostalo u glavi kada sam odgovarao Spanski gradjanski rat, "pevao sam k'o bela lala"..... :D

Hahahha da da, sve od nastavnika/nastavnice zavisi. ma meni neka vestica nastavnica predaje, uh mnogo je stroga, danas imo kontrolni nmg znaci puskice da vidim :D hahahaha na sve strane se okrece. a da me vidi, kec ko vrata xD

kad ce da se rijese one prijave za moderatora el zna ko ?
www.battle-craft.org

IP: 5.196.225.182:7777

Citat: Hrsto_xD poslato Maj 19, 2016, 20:56:44 POSLE PODNE

ozbiljnost na velikom nivou :)

Prijave za PDFe su uglavnom iste > FS i Include Fajlovi i Pomoc u vezi Pawn Skriptanja...
Zbog toga i nisu podijeljeni moderatori

Citat: ❤ ♛ ᴍᴜᴍᴀ ♛ ❤ poslato Maj 19, 2016, 22:56:22 POSLE PODNE
Prijave za PDFe su uglavnom iste > FS i Include Fajlovi i Pomoc u vezi Pawn Skriptanja...
Zbog toga i nisu podijeljeni moderatori

dobro to vidim al mogu ono dalje podijeliti moderatore

Citat: TiXoR_ poslato Maj 19, 2016, 21:52:39 POSLE PODNE
Citat: Hrsto_xD poslato Maj 19, 2016, 20:56:44 POSLE PODNE

ozbiljnost na velikom nivou :)

a skonto sam
www.battle-craft.org

IP: 5.196.225.182:7777

Ma mogu meni sve PDFove postaviti, nije problem.. :D

hahahah Hemija je lagana veruj mi :)

Dajte mi cije tdove da iskopiram i objavim, 3 rada danas objavljujem a ne znam sta. :P
BALKAN ELITE - MAPPER

Citat: [SA] ° Alford poslato Maj 20, 2016, 15:06:25 POSLE PODNE
Dajte mi cije tdove da iskopiram i objavim, 3 rada danas objavljujem a ne znam sta. :P
Zar nije bolje raditi nesto svoje i "unikatno"...?

Pa uskoro ce to, al ja objavljujem ono sto se ne koristi, uskoro cu izbaciti laptop textdrawe, mobile textdrawe, jedne unikatne tdove za rpg servere, ali sada objavljujem ono tdove servera koji vise ne koriste textdrawe.
BALKAN ELITE - MAPPER

Pozz,raja pa sta ima sta se radi kod vas?  :D
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.