Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ne znam koliko ste upuceni i da li ste culi, ali postignut je novi rekord u broju igraca na nasim prostorima, 1000 igraca.
Nisam siguran da je to prvi put.

Citat: Bryant. poslato Mart 02, 2016, 22:04:50 POSLE PODNE
Ne znam koliko ste upuceni i da li ste culi, ali postignut je novi rekord u broju igraca na nasim prostorima, 1000 igraca.
Drugi su koji su to uradili na našim prostorima, svaka im čast. :)

ko je taj pokemon?

Evo uporedio sam neke brojke sto se tice posete na balkan samp forumu. Poredio sam februar i januar 2016. god. i februar 2015. i 2016. godine.

Broj posetioca u februaru 2015. godine u odnosu na februar 2016. godine

Broj posetioca u februaru u odnosu na januar 2016. godine

Citat: TiXoR_ poslato Mart 02, 2016, 22:20:15 POSLE PODNE

ko je taj pokemon?

Server koji je?
Nisam hteo da stavim ime server jer je ovo glavni razgovor i nema reklamiranja..

Citat: Bryant. poslato Mart 02, 2016, 22:27:26 POSLE PODNE
Citat: TiXoR_ poslato Mart 02, 2016, 22:20:15 POSLE PODNE

ko je taj pokemon?

Server koji je?
Nisam hteo da stavim ime server jer je ovo glavni razgovor i nema reklamiranja..

aj pošalji u inb

Citat: Deci poslato Mart 02, 2016, 22:26:39 POSLE PODNE
Evo uporedio sam neke brojke sto se tice posete na balkan samp forumu. Poredio sam februar i januar 2016. god. i februar 2015. i 2016. godine.

Nadamo se boljim rezultatima za mart i nadalje
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: Deci poslato Mart 02, 2016, 22:26:39 POSLE PODNE

wtf..? Forum mi se polumrtvim cini mislim da je prije bilo vise potraznje
Izrada web aplikacija/desktop aplikacija, kontakt PM.
VPS/Dedi managment 'n' hosting @pm also.

Evo i jos jedan podatak sto sam zaboravio juce da postavim.
Uzeo sam samo februar 2016. godine ali poredio sam samo dane.
Nisam siguran kada je pocela reklamna kampanja ali da se primetiti da od 16.02. pocinje rast posetioca.

[pawn]C:\Users\Administrator\UE\gamemodes\UE.pwn(112016) : fatal error 101: cannot write to file: "disk full"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.[/pawn]

haha xD

Drugari, :) nisam neki ekspert ali boze moj, malo sam se pozabavio temom za BS. Poceo sam da editujem premium temu sa dziner studia. Takodje sam sredjivao i oko footer-a nesto ali sam zeznuo kada sam sekao slike... xD
Ima ovde dosta posla da se odradi, ali me interesuje vase misljenje oko ovoga, da li vam se svidja forum koji je malo "tamniji" ili je bolje raditi sa svetlijim bojama.
Dakle, imaju dve "verzije", prva ima header a druga ne.
1. Ovde ima header ali opacity je podesen na 0.8

2. A ovde kao sto mozete da primetite nema header-a.

Nisam neki profi za ovakve stvari ali ucim se polako, slobodno iznesite vase misljenje. :)

Povecati logo definitivno, inace je do jaja, svidja mi se, mada ne vidim sta si puno editovao osim logo-a i background-a, ali dobro, bilo bi lepo da se promeni, samo sto mislim da ce ti tesko ici kod administracije, srecno s tim
Očekivati da ljudi budu fer prema vama iz razloga što ste vi bili fer prema njima je kao što i očekivati da vas lav ne pojede, zato što vi ne jedete lavove.