Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Serveri koji imaju 1000 igraca šta misliš koliko imaju samo admina, gamemastera, i mapera.

Ima li neko iskustva sa FXLider-om?

Citat: []MaKiâ,,¢ poslato Februar 19, 2016, 17:08:42 POSLE PODNE
Citat: Deci poslato Februar 15, 2016, 19:32:12 POSLE PODNE
Ima li neko iskustva sa FXLider-om?
Ostavi se tih gluposti :D
Mislio sam da kao probam nesto da trgujem valutama ili resursima ali iskreno trenutno za to nemam lovu...

Moram da se pohvalim da sam zaradio 20e u roku od manje od 15 dana, samo sto sam postavljao neke slike.... Danas podigao(nema boljeg osecaja). :)

EDIT: I usput, sta se desava sa profilnim slikama, jel to samo meni?

Deci, sta ti je sa profilnom?
Slika se izduzila ka dole i vidi se trecina slike samo.

Nesto je menjano da se slike prikazuju u full rezoluciji.

Mali problem sa avatarom se desio tokom implementacije neke nove stvarcice vezane za forum hmm :D uskoro ce biti reseno ne brinite :D

Edit: sredjeno.
Poslednja Izmena: Februar 19, 2016, 20:49:05 POSLE PODNE od Shoorty

Momci, da vas zamolim za jednu uslugu. Oni koji su igrali na starom GeForceu i City of Angels znaju za Safarija, skoro je uÅ¡ao u nagradnu igru za Samsung S6, tako da ako nije problem da uÄ'ete dolje u sliku i da lajkujete. Hvala puno. :)
Link slike.

Evo napravio sam svoju facebook mapping stranicu, pa ako mozete lajkati, bio bi zahvalan :)
https://web.facebook.com/GoonerMapping/?fref=ts

Bandicam, Fraps ili nesto treće? I da li se može negde skinuti full verzija da mogu snimati neograničeno? Imam neku ideju za YT kanal, ali snimci bi trajali dva-tri sata.

Citat: []MaKiâ,,¢ poslato Mart 02, 2016, 19:40:24 POSLE PODNE
Bandicam, Fraps ili nesto treće? I da li se može negde skinuti full verzija da mogu snimati neograničeno? Imam neku ideju za YT kanal, ali snimci bi trajali dva-tri sata.
Ja koristim bandicam, lako se krekuje, i dobar je program, dobra rezolucija, nije zvahtjevan..

Citat: []MaKiâ,,¢ poslato Mart 02, 2016, 19:40:24 POSLE PODNE

ShadowPlay ako imas neku noviju nvidia graficku
Poslao sam ti full fraps na pm