Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Moze li neki bajca da mi sibne link da skinem fifu 14, znaci sa krekom i sve kako dolikuje. Ne mogu da nadjem na guglu, definitivno sam nesposoban  8)
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: #Mikki poslato Januar 24, 2016, 14:38:47 POSLE PODNE
Cao ljudi da nema neko negde oko 30-ak (Koliko god!) email adresa da mu ne trebaju! :)
HITNO MI TREBA! Poz :*

Sto ce mi 30 e-mail adresa neaktivnih, da si pitao za 30 aktivnih dao bih ti........ :D :D

Zna li neko zbog cega mi pokrece ove procese i kako da ih ugasim osim na "End process"?
Nakon sto ih ugasim preko "End process" oni se gase ali opet nakon neko vremena(5-10min) se ponovo pokrenu.
Posto kada se pokrene komp samo sto "ne poleti"... To jest koristi mnogo RAM-a i procesor radi punom parom.

Poslednja Izmena: Januar 31, 2016, 20:10:51 POSLE PODNE od Deci

Citat: Deci poslato Januar 31, 2016, 20:09:44 POSLE PODNE
Zna li neko zbog cega mi pokrece ove procese i kako da ih ugasim osim na "End process"?
Nakon sto ih ugasim preko "End process" oni se gase ali opet nakon neko vremena(5-10min) se ponovo pokrenu.
Posto kada se pokrene komp samo sto "ne poleti"... To jest koristi mnogo RAM-a i procesor radi punom parom.

Ovdje imas sve, procitaj do kraja: http://www.freefixer.com/library/file/chromex.exe-196010/

@Lenon Hvala bro. Obrisao sam sada ovo i videcu kako ce se ponasati PC, kako se meni cini ovde ce morati re-install sistema.... :D

Pozdravljam sve prisutne,kako ste mi gospodo?  :D

Story Life(IP): 193.70.72.221:7777
Story Life(forum): www.story-life.net
Facebook stranica: https://www.facebook.com/StoryLifeOGC/

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

[]Flynâ„¢

*

Never look down on anybody unless you're helping them up.

Citat: Streetboy poslato Februar 03, 2016, 01:21:17 PRE PODNE
Ima li neko raspolozen da bude u admin timu?
O cemu se radi?
Poslednja Izmena: Februar 03, 2016, 01:28:16 PRE PODNE od []MaKiâ„¢

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Citat: []MaKiâ,,¢ poslato Februar 03, 2016, 01:25:51 PRE PODNE
Citat: Streetboy poslato Februar 03, 2016, 01:21:17 PRE PODNE
Ima li neko raspolozen da bude u admin timu?
O cemu se radi?
Hard rp,radnja u selu,dosta unikatna skripta..Za vise informacija bi morao uci na srv :)

[]Flynâ„¢

*

Streetboy

*

[]Flynâ„¢

*

Ne znam da li je neko od vas video, ali dok sam nesto trazio po netu naisao sam na ovo.... (Takodje sam pisao i na oficijalnom SA:MP forumu, link http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=600064 )