Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: ♫ SteXi.ılllı. poslato Novembar 21, 2015, 18:02:30 POSLE PODNE
Citat: Drobnjak poslato Novembar 21, 2015, 17:58:11 POSLE PODNE
Citat: ♫ SteXi.ılllı. poslato Novembar 21, 2015, 17:56:05 POSLE PODNE
Citat: Drobnjak poslato Novembar 21, 2015, 17:48:41 POSLE PODNE
Citat: ♫ SteXi.ılllı. poslato Novembar 21, 2015, 17:42:12 POSLE PODNE
Citat: Drobnjak poslato Novembar 21, 2015, 17:22:58 POSLE PODNE
Citat: ♫ SteXi.ılllı. poslato Novembar 21, 2015, 15:31:21 POSLE PODNE
Citat: Drobnjak poslato Novembar 21, 2015, 12:32:46 POSLE PODNE
Citat: Lenon poslato Novembar 20, 2015, 18:03:53 POSLE PODNE
@DeadDon https://www.youtube.com/watch?v=b24EioOsJ8Y

...
Dnooooo   ::)
Ti samo dodjes ovde kad treba neko da se ispljuje
Imaš li ti nešto protiv mog mišljenja o nečemu ili nekom ? Ne treba tebe da zanima kad ja i zašto dolazim, i šta komentarišem i zašto.
Ajde vozi drugar, smorio si

Mozes samo ti da vozis, ti si dosljak na ovom forumu i smaras. Ko si ti uopste da za nekog kazes da je dno?
Eto vam vaša administracija, lijep odnos imaš prema članovima, kažeš mu da je došljak, a šta si ti ?
Ja sam običan čovjek, koji ne krade tuÄ'e zasluge.

Ja se odnosim prema tebi isto kao ti prema meni.
Dobro iako je ukrao zasluge to nije razlog da ga pljujes ili spustas kao ni onaj lik sto je otvorio temu ne znam sta mislite da postizete time? On ako je ukrao to onda sam sebe laze da je dizajner ne vas ovde
To što ti misliš da nije tako, i što pokušavaš da ga braniš, ne znači da neko drugi ne može da prokomentariše drugačije nego što ti misliš..
Ja ne pokusavam da ga branim uopste, samo ne volim da gledam kako neki likovi idu okolo i samo pljuju i hejtuju a ustvari su nula, kao sto si na primer ti

Ja ne razumijem kako ovakav neko zasluzuje da bude dio staff teama na ovakvom forumu koji je prije bio forum za primjer. Ti ako si dio staffa, ne znaci da mozes pisati o svakome ko je kakav. Moras da budes clan za primjer, nebitno sta on tebi kaze ti uvijek moras biti primjer ostalima. A ne da govoris nekom da je nula!

Ko mi te dira @Drobnjak uuuuuu  ?  ;D

Uploadujte svoje slike i fajlove brzo, lako i sa ocuvanim kvalitetom 100%

www.uploaduj.me

Owner Zara Gaming RPG! (Since 2014)

Stvarno vise nema smisla sve ovo, kako vidim neki ce morati na hladjenje ici. Cim se ovako nesto desi vas kojih ni u prici nema stvore se, i svi vi, ajmo reci 80 % menja misljenje. Evo danas gledam skoro svi vi koji ste uvek hvalili DeadDona ste se okrenuli protiv njega, cast izuzetcima. I da je ukrao neke radove, jel na vama da ga ovde pljujete i blatite ? Cini mi se da jedino kada nekog treba pljuvati svi se ukljucite u diskusiju. Radi tu i neka ljubomora koja se moze videti na nekima ovde, ali radije da ne ulazimo u to. Ja ne znam, da li je on to vama nastetio sa tim sto je uzeo tih par radova ? Najbolje je da se stavi tacka na sve ovo, a svi koji dalje budu palili "vatru" sa raznim komentarima ce biti sankcionisati pa se pusite onda.

je da je drobnjak kreten, al ima pravo...

Citat: TiXoR_ poslato Novembar 21, 2015, 23:57:35 POSLE PODNE
je da je drobnjak kreten, al ima pravo...
I ja da se slozim sa tobom jednom u zivotu...

Svaka sljedeća rasprava / post o DeadDon-u i onoj temi kao i Drobnjaku ili bilo kakvoj svaÄ'i će rezultirati hlaÄ'enjem.
Poslednja Izmena: Novembar 22, 2015, 02:51:25 PRE PODNE od LuKsA
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Je l' ima ovde neki dobar englez? do sad sam bio siguran da mogu za sebe da kazem da znam odlicno, treba mi prevod neki, ali ovo ne mogu da sastavim nikako  :D
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Nelson ZG poslato Novembar 22, 2015, 16:18:25 POSLE PODNE
Lol nego sta treba da se radi Dead Donu da ga potapses po ramenu i da nastavi da krade sa google ajde kazni me baci na hladjenje ali na cijeli zivot ne ovako pickasto na po 5 dana lol :3
Ban 2 dana, ti ocigledno imas neki problem.

e gons kolko para je banner na forumu

FABER EST SUAE QUISQUE FORTUNAE

Sta ovdje na forumu niko nista ne radi?

Citat: Vladoâ,,¢ poslato Novembar 22, 2015, 20:48:13 POSLE PODNE
Sta ovdje na forumu niko nista ne radi?

Pa vjerovatno je taj administrator zaduzen za uplate oko bannera.

Verovatno ne misli na to, vec kako je forum "mrtav", sto i jeste. Ako ne gresim :)

Zna li neko neki program za azuriranje drajvera?