Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Kunnaâ,,¢ poslato Oktobar 29, 2015, 11:09:08 PRE PODNE
Igra li se kladionica imal sta dobije li ikad iko

Slaboo.. Ovo se gleda iz zadovoljstva  ;D
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Pogledajte Hitman: Agent 47, odlican film ;)

Zna li mozda neko da li postoji neki program za SAMP animacije? Lista i sta radi, mrsko mi ovo jbt ne mogu pronaci sta mi treba :D

Ko sta radi, ovde se uvek neko raspravlja (par stranica unazad), zivi mi bili svi do jednog  :-*

Citat: Streetboy poslato Oktobar 24, 2015, 18:58:21 POSLE PODNE

Sto se tice trenutnog stanja,meni licno nista tu nije iznenadno,normalno je da se sve to desava kada je Srpska vlast prakticno odustala od Kosova

Nije druze niko odustao, Savezna Republika Jugoslavija (Milosevic) je uslovljena od strane NATO-a da povuce svu svoju vojsku i policiju, sa Kosova, ili bi se u suprotnom nastavilo bombardovanje i pocela i kopnena ofanziva. Sve zbog cega? Da bi Amerika napravila najvecu vojnu bazu u Evropi, Bondstil, na Kosovu, i da bi podrzala svoje albanske drugove u daljim mafijaskim radnjama, trgovini drogom, trgovini ljudskim organima...
Protiv NATO-a i takve okupatorske politike se ne moze i nije se moglo, ali nicija nije do zore gorela, Kosovo je kroz celu svoju istoriju bilo srpsko. Sto bi se reklo, ceracemo se jos  :)
A vama dole sa svom srecom, pa da skinete Mila vec jednom..
Poslednja Izmena: Novembar 03, 2015, 17:52:50 POSLE PODNE od Gotti747
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Imas filterskripte za animacije na samo forumu
Rescpect for:Gagi,Denis_Lapi,C++

Citat: Gotti747 poslato Novembar 03, 2015, 17:39:59 POSLE PODNE
Protiv NATO-a i takve okupatorske politike se ne moze i nije se moglo, ali nicija nije do zore gorela, Kosovo je kroz celu svoju istoriju bilo srpsko. Sto bi se reklo, ceracemo se jos..
Zato je tu majka Srbije koja moze sve sta hoce i niko joj nije ravan. ;)

Ne znam da li je moguce ugraditi sistem reputacija na SMFu, ali svakako odredjeni zasluzuju, posebno poruka Gottija  8)
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Stvoren za politicara...... xD
Gottija za predsednika!