Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Meni je uvijek skriptanje ili mapanje bilo zabavnije od igranja samog sampa,vjerovatno je i ostalima tako,sto dokazuje i to otvaranje servera svako malo..

A i odmah se vidi da li ce server izdrzati i koliko,onaj ko ima zivaca da se cima sa raznim problemima normalno da ce srediti sve,kako mod tako i forum,staff team i ostalo..
Jer na kraju krajeva ,dzaba dobar mod i sve ostalo,ako nema dobrog staffa da se pozabavi problemima igraca,tesko da ima vise organizacije kao sto je nekad bila na CH...

Nego Chris,kako u RL,ti si cini mi se posao na IT faks ili nesto slicno kad si napustio BS bio?
Poslednja Izmena: Oktobar 24, 2015, 00:49:34 PRE PODNE od Streetboy

Citat: Streetboy poslato Oktobar 24, 2015, 00:48:26 PRE PODNE

Nego Chris,kako u RL,ti si cini mi se posao na IT faks ili nesto slicno kad si napustio BS bio?
Da tako je, na FOI sam krenuo, i relativno mi ok islo do sad, matematika me malo sjebala pa cu sad morat izvanredno jos to zavrsiti.. al ono u vecini kolegija sve okej;)
A ostalo je sve kak treba:D

Sta mislite o pesmi i generalno o stanju Kosova, posto je ovo "glavna tema" u Srbiji a i sire?

P.S: Nemoj neko da me shvati pogresno, ovo nije nikakav vid vredjanja..... samo zelim vase misljenje, po mom misljenju ovo  nije "humano" sta se desava oko Kosova.

Citat: Deci poslato Oktobar 24, 2015, 14:39:24 POSLE PODNE
Sta mislite o pesmi i generalno o stanju Kosova, posto je ovo "glavna tema" u Srbiji a i sire?

P.S: Nemoj neko da me shvati pogresno, ovo nije nikakav vid vredjanja..... samo zelim vase misljenje, po mom misljenju ovo  nije "humano" sta se desava oko Kosova.

bez uvrede al ko i uvik zatupljeni nešto šta nije vaše mislite da je vaše....

Citat: TiXoR_ poslato Oktobar 24, 2015, 14:42:33 POSLE PODNE
Citat: Deci poslato Oktobar 24, 2015, 14:39:24 POSLE PODNE

Rece neko ko ne zna koji jezik prica. :D
Poslednja Izmena: Oktobar 24, 2015, 15:07:44 POSLE PODNE od Lenon

To je isto kao da sam ja napisao da more na koje vi izlazite nije vase nego je naprimer od Crne Gore, i kao da hocu da te ubedim u to. Veoma je nelogicno i glupo :)

Citat: Vuzimir poslato Oktobar 24, 2015, 00:39:47 PRE PODNE
Citat: Farkias poslato Oktobar 24, 2015, 00:31:26 PRE PODNE
Citat: Vuzimir poslato Oktobar 24, 2015, 00:20:40 PRE PODNE
HAhahah ala :D jedini server na kojem sam ja igrao vise od 5h je CroHerze i tamo sam imao oko 1400h sati igre :D

ček, ček, koji ti je nick bio?

Dusan_Lajovic bio lider La Eme-ta, onih ljubicastih sto su bili isto pored La Emeta nmg se sjetiti kako se zovu i SF:PD

Hunters on Cops, ja sam bio owner te bande hahaha

Pokazujes koliko ograniceno razmisljanje imas, neces shvatiti sta sam htio da kazem, pa cu ti uprostiti, mnogo si glup.

Citat: Drobnjak poslato Oktobar 24, 2015, 17:45:41 POSLE PODNE
Pokazujes koliko ograniceno razmisljanje imas, neces shvatiti sta sam htio da kazem, pa cu ti uprostiti, mnogo si glup.
Nema toga, završava se priča o toj temi posle mog posta.

Vredjanje,podjele,primitivizam - dobrodosli na Balkan :)

Moze se o tim temama pricati bez uvreda,ne treba reci samo "necemo da pricamo o tome",vec treba otvoreno porazgovarati,iznijeti cinjenice,ne misljenje nego CINJENICE.

Realno pricano,za Kosovo se od davnina zna da je srpsko,Kosovska bitka je jedini primjer bitke gdje Turci ajde da kazem nisu prihvatili poraz,ali su se vrlo brzo povukli sa ratne teritorije i vratili u svoju drzavu.

Sto se tice trenutnog stanja,meni licno nista tu nije iznenadno,normalno je da se sve to desava kada je Srpska vlast prakticno odustala od Kosova,ili bolje receno, tradicionalna politicka igra na balkanu - Pokradi sve sto mozes,glumi da ti je stalo do drzave i naroda i daj im lazne nade..

Nego mene vise brine trenutno stanje u Crnoj Gori(normalno jer sam iz CG :D )
Uskoro pocinje skup na trgu u glavnom gradu,gdje opozicija trazi da Djukanovic da ostavku,odavno veci skup nije pravljen,makar po dosadasnjim snimcima sa TV-a.

Ne znam koliko ste upoznati sa trenutnim stanjem,ali evo za one koji ne znaju,stanje mogu pratiti ovdje : http://slobodatraziljude.me/protesti-uzivo/

EDIT: Da napomenem,trenutna stranka(DPS) vlada Crnom Gorom punih 26 godina,i cini mi se da je druga u svijetu po najduzoj vladavini jedne stranke :D
Poslednja Izmena: Oktobar 24, 2015, 19:02:21 POSLE PODNE od Streetboy

Citat: Farkias poslato Oktobar 24, 2015, 17:15:01 POSLE PODNE
HAhahah ala :D jedini server na kojem sam ja igrao vise od 5h je CroHerze i tamo sam imao oko 1400h sati igre :D

Dusan_Lajovic bio lider La Eme-ta, onih ljubicastih sto su bili isto pored La Emeta nmg se sjetiti kako se zovu i SF:PD

HAhahahah sjecam se te bande :D HOC

My Bike KTM 450 SXF 2008

Citat: Vuzimir poslato Oktobar 24, 2015, 19:22:05 POSLE PODNE

Uvijek smo bili jači od vas hahaaha, mada sam i ja bio lider La Eme čini mi se da je neki Ivan bio tu owner :D

Citat: Farkias poslato Oktobar 24, 2015, 21:10:36 POSLE PODNE
Citat: Vuzimir poslato Oktobar 24, 2015, 19:22:05 POSLE PODNE

Uvijek smo bili jači od vas hahaaha, mada sam i ja bio lider La Eme čini mi se da je neki Ivan bio tu owner :D

HAhahaha sjecam se stalno sam sa njim bio na skype, jos ga imam na skype :D Ivan lipincic :D ovo mu skype: ivan.lipincic1

My Bike KTM 450 SXF 2008

Citat: Drobnjak poslato Oktobar 24, 2015, 17:45:41 POSLE PODNE

reče mi dite od 15 godina ajde prošetaj dalje klošaru, vidi u čiju guzu se možeš ulizat...