Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Ma pravi logičnoo:D
Došo ja vidit šta se ovdje dešava:D

Citat: Chris poslato Oktobar 23, 2015, 22:57:26 POSLE PODNE
Jos kad si ti otisao ovo je propalo, tak da nist zanimljivo nemas videti :D

Citat: []MaKiâ,,¢ poslato Oktobar 23, 2015, 22:59:45 POSLE PODNE
Citat: Chris poslato Oktobar 23, 2015, 22:57:26 POSLE PODNE
Jos kad si ti otisao ovo je propalo, tak da nist zanimljivo nemas videti :D
Pa to vidim, jako lose, onaj drugi samp forum koji je uvijek bio broj 2, je sad nazalost postao broj 1...

Ma i tamo je ista prica. Nazalost, nema danas vise onog SAMPa kao nekada, sve se promenilo. Danas je fora da svako drugi otvara server, iako ga zatvore posle kratkog vremena..

Citat: []MaKiâ,,¢ poslato Oktobar 23, 2015, 23:39:11 POSLE PODNE
Ma i tamo je ista prica. Nazalost, nema danas vise onog SAMPa kao nekada, sve se promenilo. Danas je fora da svako drugi otvara server, iako ga zatvore posle kratkog vremena..
A bilo je i ranije tako... svi su servere otvarali niko nebi igrao na njemu...

Ahahahah sta reci svi bi bili gazde :D svaki 2 samper ima server :D

My Bike KTM 450 SXF 2008

Jeste, ali ne u ovoj kolicini, evo za 3-4 dana sam video 5-6 oglasa sto je stvarno puno, ali jbg ne mozes zabraniti nikom da otvara server :D

Upravo to Vuziii, Stexi te naguzii :D

Hahah a gledajte, meni je drago Å¡to sam se maknuo od sampa... tek onda sam shvatio kakva je zaraza to bila, pa eto cak i na ovom forumu mi je aktivnost vise od 54dana online xd

Citat: Chris poslato Oktobar 23, 2015, 23:56:49 POSLE PODNE
Hahah a gledajte, meni je drago Å¡to sam se maknuo od sampa... tek onda sam shvatio kakva je zaraza to bila, pa eto cak i na ovom forumu mi je aktivnost vise od 54dana online xd

HAhaha lol :D ja sam dosta na sampu ali nije mi zaraza nekad ne udjem na samp profil po 5-6 mjeseci pa onda se smorim skriptam nesto 1-2 mjeseca i opet tako :D

My Bike KTM 450 SXF 2008

I meni je drago sto sam se odvikao od te zaraze, i sada ne razumem kako neko moze da ga igra a ja sam nekad bio taj sto ga je igrao celi dan isto. :D

HAhahah ala :D jedini server na kojem sam ja igrao vise od 5h je CroHerze i tamo sam imao oko 1400h sati igre :D

My Bike KTM 450 SXF 2008

Citat: Vuzimir poslato Oktobar 24, 2015, 00:20:40 PRE PODNE
HAhahah ala :D jedini server na kojem sam ja igrao vise od 5h je CroHerze i tamo sam imao oko 1400h sati igre :D

ček, ček, koji ti je nick bio?

Citat: Farkias poslato Oktobar 24, 2015, 00:31:26 PRE PODNE
Citat: Vuzimir poslato Oktobar 24, 2015, 00:20:40 PRE PODNE

ček, ček, koji ti je nick bio?

Dusan_Lajovic bio lider La Eme-ta, onih ljubicastih sto su bili isto pored La Emeta nmg se sjetiti kako se zovu i SF:PD

My Bike KTM 450 SXF 2008