Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Je l' to još uvek rade nešto ili su nešto zajebali? Par prijatelja su čas online čas offline, a 'davno su legli. :-\
Poslednja Izmena: Septembar 29, 2015, 04:14:38 PRE PODNE od []MaKiâ„¢

Ma viber je zakon kakav fb kad se stalno gasi  ;D

Fejs normalno radi od sinoc, meni barem.
A sto se tice dislike opcije, mislim da ce za nas sa ovih prostora stici tek za godinu dana, a uvek prvi testiraju i probaju amerikanci i oni tamo, tako je i sa novim izgledom bilo.. :D

Citat: bryant ãƒ,, poslato Septembar 29, 2015, 12:52:09 POSLE PODNE
Fejs normalno radi od sinoc, meni barem.
A sto se tice dislike opcije, mislim da ce za nas sa ovih prostora stici tek za godinu dana, a uvek prvi testiraju i probaju amerikanci i oni tamo, tako je i sa novim izgledom bilo.. :D

Istina, meni su te novine uvek kasnile :D

- Zna li neko zasto mi je samo na SA:MPu veliki ping?
Internet mi je odlican od 20MB, ostale MP igre rade odlicno sa pingom 40-60, a jedino mi na SA:MPu prelazi sa 60 na 200 i tako..
Jel moguce da je do interneta ili do SA:MPa?
Svi serveri isti veliki ping..

Vuzimire nauci sta je tvoj posao i sta je ta pozicija koju imas Banujes mene na koliko 3-4 dana i za sta? Vrijedjanje, saberi se decko poslozi kockice vidim uklonili ste BE mod, a kada sam ja to pricao da se treba uraditi ban smijesan si ni jednu psovku upotrijebio nisam, a sada ti javno kazem mozes se napusiti kurca za onaj Ban i konacno imas razlog da me banujes i sto se mene tice zauvijek.

Uploadujte svoje slike i fajlove brzo, lako i sa ocuvanim kvalitetom 100%

www.uploaduj.me

Owner Zara Gaming RPG! (Since 2014)

Citat: Nelson ZG poslato Septembar 29, 2015, 16:58:46 POSLE PODNE
Vuzimire nauci sta je tvoj posao i sta je ta pozicija koju imas Banujes mene na koliko 3-4 dana i za sta? Vrijedjanje, saberi se decko poslozi kockice vidim uklonili ste BE mod, a kada sam ja to pricao da se treba uraditi ban smijesan si ni jednu psovku upotrijebio nisam, a sada ti javno kazem mozes se napusiti kurca za onaj Ban i konacno imas razlog da me banujes i sto se mene tice zauvijek.
hahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahha

Ne vidim šta je smešno? Banovan je na sedam dana.

Citat: Sergio_Leone poslato Septembar 29, 2015, 19:01:37 POSLE PODNE
Ne vidim šta je smešno? Banovan je na sedam dana.
Smešno je što je klinac i što je glup, i našao je prosipati pamet dečku koji je za njega veličina :)

Jedna stvar, nije dijete, stariji je i od mene i od tebe gonss, a sad u njegovo ponaÅ¡anje neću da ulazim  :)

Citat: Drobnjak poslato Septembar 29, 2015, 21:13:53 POSLE PODNE
Jedna stvar, nije dijete, stariji je i od mene i od tebe gonss, a sad u njegovo ponaÅ¡anje neću da ulazim  :)
Ako je to istina, onda nek' ide sve u kurac :D

Citat: gonss poslato Septembar 29, 2015, 22:13:32 POSLE PODNE
Citat: Drobnjak poslato Septembar 29, 2015, 21:13:53 POSLE PODNE
Ako je to istina, onda nek' ide sve u kurac :D
Ma stariji je, ponašanje nije skladno sa godinama ali eto, tako ti je to :D