Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [BS] Joleâ,,¢ poslato Jul 18, 2015, 11:06:30 PRE PODNE
Ma ona stara ekipa administratora nisu se trudili oko foruma opće, iskreno kažem.

Stavili onu bezveze tkz novu temu i to je to, nadam se da će sa ovom novom administracijom biti puno bolje a i vjerujem...

:)
E, nemoj da pricas kad se ne razumijes,ako je iko doprinio ovom forumu to je bila nasa ekipa (Blaeks,Lapi,Tixor i ja).Ajde molim te kazi mi sta su to radili ovi prije nas?
Drugo je sto je tada samp bio veoma veoma popularan pa su clanovi dolazili ko ludi,to sto nama nije omoguceno bilo da realizujemo neke nase ideje to nije do nas,nismo imali pristup panelu pa nismo mogli raditi nista oko foruma.Takodje nam nije dozvoljeno bilo(a i nismo ni pomisljali na to) da reklamiramo forum na fb i drugim mjestima koja dovode djecurliju na forum.Tako da molim te nemoj da pricas nesto kad ne znas,jer ako cemo tako,onda je i Balkan SMF propao u trenutku kada si ga ti kupio..

Ma ona stara ekipa administratora nisu se trudili oko foruma opće, iskreno kažem.

Stavili onu bezveze tkz novu temu i to je to, nadam se da će sa ovom novom administracijom biti puno bolje a i vjerujem...

da smo mi imali dozvole da radimo Å¡ta smo htjeli. bs bi bio par koraka ispod nego Å¡ta je sad otkad je prodan. mi nismo mogli niÅ¡ta radit niÅ¡ta. nek vam ovi svi novi administratori kažu jel istina Å¡ta govorim, čekali smo Ä'uru i keru po par mjeseci da neÅ¡to doÄ'u i dozvole. svatite nismo ni ja ni lapi ni ulični dječak ni blaeks krivi za niÅ¡ta.

Mislim da je dosta rasprava i svadja, pokusajte svi da zaboravite sta se desavalo i hajmo dalje. Dosla je nova ekipa (neki su stari) i potrudicemo se da forum bude jak i profesionalan, kao na pocetku dok je bila ona prva ekipa u administraciji.

Citat: Streetboy poslato Jul 18, 2015, 12:16:08 POSLE PODNE

E, nemoj da pricas kad se ne razumijes,ako je iko doprinio ovom forumu to je bila nasa ekipa (Blaeks,Lapi,Tixor i ja).Ajde molim te kazi mi sta su to radili ovi prije nas?
Drugo je sto je tada samp bio veoma veoma popularan pa su clanovi dolazili ko ludi,to sto nama nije omoguceno bilo da realizujemo neke nase ideje to nije do nas,nismo imali pristup panelu pa nismo mogli raditi nista oko foruma.Takodje nam nije dozvoljeno bilo(a i nismo ni pomisljali na to) da reklamiramo forum na fb i drugim mjestima koja dovode djecurliju na forum.Tako da molim te nemoj da pricas nesto kad ne znas,jer ako cemo tako,onda je i Balkan SMF propao u trenutku kada si ga ti kupio..
Nije mislio na staff nego na administratore, Djuru i Soprana koji su u potpunosti bili neaktivni i ne zainteresovani.
Member since Oktobar 02, 2013, 22:25:17 poslijepodne

Citat: Cianan poslato Jul 18, 2015, 12:54:55 POSLE PODNE
Citat: Streetboy poslato Jul 18, 2015, 12:16:08 POSLE PODNE

Nije mislio na staff nego na administratore, Djuru i Soprana koji su u potpunosti bili neaktivni i ne zainteresovani.

pa soprano je napravija ovo i pokrenija sve. nemožeÅ¡ njega osuÄ'ivat... a djuro, da istina nije bija baÅ¡ zainteresiran, al je pomoga dosta...

Ja nisam nikaog vrijeÄ'ao niti se svaÄ'am, nego sam samo kazao, nisam mislio na nikog osobno već na "vlasnike" tj. soprana ako je to on bio nije mario puno, je u početku ali sad u zadnjih par godina niÅ¡ta..

Ne kažem ja za ništa loše, istina, možda i neznam baš puno o ovom forumu ali koliko toliko koliko sam bio tu eto...

Ako se netko naÅ¡ao uvrijeÄ'en mojim komentarom ja se ispričavam...

Citat: [BS] Joleâ,,¢ poslato Jul 18, 2015, 21:39:47 POSLE PODNE
Ja nisam nikaog vrijeÄ'ao niti se svaÄ'am, nego sam samo kazao, nisam mislio na nikog osobno već na "vlasnike" tj. soprana ako je to on bio nije mario puno, je u početku ali sad u zadnjih par godina niÅ¡ta..

Ne kažem ja za ništa loše, istina, možda i neznam baš puno o ovom forumu ali koliko toliko koliko sam bio tu eto...

ne prihvaćam ispriku. šalim se prihvaćam, ali nemoj se dirat u soprana i djuru pls.

Citat: [BS] Joleâ,,¢ poslato Jul 18, 2015, 21:39:47 POSLE PODNE

U redu onda,lose sam razumio,izvinjavam se i ja tebi :)

Nova administracija ima moju podršku.
Poslednja Izmena: Jul 19, 2015, 16:52:32 POSLE PODNE od admin

Pozdrav forumasi, vidim da se vracaju stari clanovi ovog foruma i drago mi je zbog toga. Zelim vam srecu sa daljim radom!

Rotcod a.k.a. Extreme :D
Poslednja Izmena: Jul 19, 2015, 21:27:14 POSLE PODNE od Rotcod

Bravo momci, ovde smo na prvom mestu zbog SAMPa, tj. zabave, zbog toga i postoje serveri pa onda sve ostalo. I ako bude bilo kakvih problema meni na PM saljite i ja cu to da resim umesto javno sto se svadjate, pozdrav!

Citat: gonss poslato Jul 19, 2015, 22:00:14 POSLE PODNE
Bravo momci, ovde smo na prvom mestu zbog SAMPa, tj. zabave, zbog toga i postoje serveri pa onda sve ostalo. I ako bude bilo kakvih problema meni na PM saljite i ja cu to da resim umesto javno sto se svadjate, pozdrav!

gonss opaka glavaaaaa

Pozdrav svima, kako ide? :D
Vidim stanje je bolje nego prije..