Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 15, 2015, 23:32:36 POSLE PODNE
Citat: MëňďëŻ poslato Jun 15, 2015, 23:16:52 POSLE PODNE
Pa ja, to je skracenica, ako ima volje da mi rad uradi?
Ja sam radio pre par godina, dok sam se zezao sa video produkticijom. Ali posle sam prestao iz ne znam ni sam kojeg razloga. Cimaj DeadDon-a, mislim da on to zna da radi. Uzece ti neku paru, ali decko zna sta radi.

Moze link profil ako nije problem?

Citat: TiXoR_ poslato Jun 15, 2015, 23:49:56 POSLE PODNE
Citat: Drobnjak poslato Jun 15, 2015, 23:46:40 POSLE PODNE
Tixore pogledaj kakvo ti je ponaÅ¡anje, i odgovaranje na poruke članova ovog foruma.  :)
Ja sam provodio vrijeme na forumu i pomagao članovima koliko sam mogao, kad tebe nije bilo tu.
Ako si želio ovime da me isprovociraš, na taj način što sam ja iznio svoje mišljenje, a ti me pitaš ko sam ja, onda si nisko pao. Aj podbodi me još jednom, pa ću da iznesem svoje mišljenje o tebi.
Denis je ispao gospodin, za razliku od nekih :)

pa eto baš zato san i reka ko si ti, jer koga brige za tvoje mišljenje moje šimino lukino andrijino matino itd itd.
šta se mene tiče piši šta oš neš sigurno od mene dobit ban jer ja ne radin tako u tome nema ništa nez ni sam zab san koliko san smod al san da samo dva ili tri bana ispričavan se ako si to smatra uvredon nisan tija mislia san da ćeš skužit šta san iša reć
provodio si vrijeme kad mene nije bilo tu? hmm kad je to bilo
Eh, ko je danas sve smod :)
Završavam priču na ovome, nema potrebe gubiti vrijeme i raspravljati se sa tobom..

Citat: MëňďëŻ poslato Jun 15, 2015, 23:51:04 POSLE PODNE
Ja sam radio pre par godina, dok sam se zezao sa video produkticijom. Ali posle sam prestao iz ne znam ni sam kojeg razloga. Cimaj DeadDon-a, mislim da on to zna da radi. Uzece ti neku paru, ali decko zna sta radi.

Izvoli, ali moraces malo da se cimas oko njega jer nije toliko aktivan na forumu.
http://balkan-samp.com/forum/index.php?action=profile;u=8171

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: MëňďëŻ poslato Jun 15, 2015, 23:51:04 POSLE PODNE

Evo ti link njegovog FB profila: https://www.facebook.com/sudjukcie?fref=ts

Citat: TiXoR_ poslato Jun 15, 2015, 23:18:15 POSLE PODNE
Neke stvari ne razumite. Da se mene lapija blaeksa učičnog dječaka i makija pita mi bih odmah sredili sve dizajn ovakav onakav nije bitno, ali to nije do nas. Kao šta san reka da je do nas bilo bi neke stvari dosta bolje.
@gagi prvo ću ti odmah reć nemoj srat. bija si kad se dogodilo [cenzura] na forumu i Å¡ta je kako bilo, tako da... plus nemojmo zaboravit naravno tvoje provokacije s slikama, tako nemoj glumit jebenog anÄ'ela kada nisi anÄ'el nego si isti ka i svi drugi
@rokr/nanek/koreli/santana svi ste isti, santana ili ti ga pametni koksildo je zasra ovaj forum isto tako kao i koreli a to šta je vama rečeno to je drugi par postola. iskreno, niti jedan od njih neće reć šta je zapravo bilo al jebiga. koksildo i koreli je (bez uvrede) privukao na zb muslimane jer su to sve dizali u zrak jer su prozvali ovaj forum ovakav i onakav, a to šta je koksildo non stop banava srbine nema veze, (nisan srbin odma da se zna). nanek ja san mislija da si ti kad san čita ti postove na zbu da si neki tip kojeg boli k za samp da mu je bitan samo dizajn ovo ono, a na kraju si sad ispa isti ka oni.. šteta.

@drobnjak ispričavam se ko si ti? :o

@cili forum eto ja ću ko god oće prepustit svoju smod poziciju i nek reče jel lagano non stop ispitavat o update o ovome o onome o jednoj jebenoj sitnici koja se stavi slavit i imat nade da će nešto napokon normalno doć.

eto to je to od mene ko se uvridija jebiga
Svaka moja "provokacija" je ispracena brisanjem account-a sto sam i zeleo ustvari i uvek je palilo. A ako je neko voljan ko moze neka obrise i ovaj account slobodno. Mozes reci sta hoces za [cenzura]a ali ljudi su ga tada pratili i danas bi isto uradili sta god rekli za njega. A i dalje stojim iza toga da je administracija uvek kriva za sve i to se ne moze popraviti. Mene licno zabole za samp nisam ga nikada igrao niti cu igrati, a ovaj forum svakako tone i tone sve vise...
Poslednja Izmena: Jun 16, 2015, 09:49:26 PRE PODNE od Mr.Gagi

ajde gagi odrasti jednom.

Citat: Drobnjak poslato Jun 15, 2015, 23:57:30 POSLE PODNE
Tixore pogledaj kakvo ti je ponaÅ¡anje, i odgovaranje na poruke članova ovog foruma.  :)
Ja sam provodio vrijeme na forumu i pomagao članovima koliko sam mogao, kad tebe nije bilo tu.
Ako si želio ovime da me isprovociraš, na taj način što sam ja iznio svoje mišljenje, a ti me pitaš ko sam ja, onda si nisko pao. Aj podbodi me još jednom, pa ću da iznesem svoje mišljenje o tebi.

pa eto baš zato san i reka ko si ti, jer koga brige za tvoje mišljenje moje šimino lukino andrijino matino itd itd.
šta se mene tiče piši šta oš neš sigurno od mene dobit ban jer ja ne radin tako u tome nema ništa nez ni sam zab san koliko san smod al san da samo dva ili tri bana ispričavan se ako si to smatra uvredon nisan tija mislia san da ćeš skužit šta san iša reć
Završavam priču na ovome, nema potrebe gubiti vrijeme i raspravljati se sa tobom..

ah ta ljubomora, ubija svakoga.

Ja ne mogu da shvatim da je jedna budala dovoljna da ovde nastane haos. Ali ocigledno jeste. Dodje neki dripac i krene da proziva bez razloga i da se mesa oko nekih stvari koje ga se ne ticu.
Ali da ja vama kazem nesto, sve je to isplanirano, njemu i jeste bio cilj da sve koji citaju povuce na onaj forum.

Zajebite prepirke i terajte to u k_urac. BS ce da funkcionise, a funkcionise i sad. Broj clanova ce uvek varirati i osilacija ce uvek biti. Neka on ide i siri svoje znanje negde drugde, a ne ovde da svadja korisnike.
Poslednja Izmena: Jun 16, 2015, 20:47:04 POSLE PODNE od Denis_Lapi

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: TiXoR_ poslato Jun 16, 2015, 19:28:37 POSLE PODNE

Reče momak koji je '95 godiÅ¡te. A joÅ¡ uvijek nepismen.  :)
Kad naučiš pisati odvojeno "ne znam", "ne mogu", onda možeš prozivati, ali ni tad nećeš moći, jer si i dalje ograničen..

:-*  :-*

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Citat: Drobnjak poslato Jun 16, 2015, 21:37:23 POSLE PODNE
Citat: TiXoR_ poslato Jun 16, 2015, 19:28:37 POSLE PODNE

Reče momak koji je '95 godiÅ¡te. A joÅ¡ uvijek nepismen.  :)
Kad naučiš pisati odvojeno "ne znam", "ne mogu", onda možeš prozivati, ali ni tad nećeš moći, jer si i dalje ograničen..

ahhhhh

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 16, 2015, 20:45:32 POSLE PODNE
Ja ne mogu da shvatim da je jedna budala dovoljna da ovde nastane haos. Ali ocigledno jeste. Dodje neki dripac i krene da proziva bez razloga i da se mesa oko nekih stvari koje ga se ne ticu.
Ali da ja vama kazem nesto, sve je to isplanirano, njemu i jeste bio cilj da sve koji citaju povuce na onaj forum.

Zajebite prepirke i terajte to u k_urac. BS ce da funkcionise, a funkcionise i sad. Broj clanova ce uvek varirati i osilacija ce uvek biti. Neka on ide i siri svoje znanje negde drugde, a ne ovde da svadja korisnike.

Eto opet ti. Paranoičan si.
Svi koji su BS imaju korisnički račun i na ZBS i obratno. Provjeravaju oba foruma i traže gdje mogu dobiti najbolji odgovor. Nema potrebe za privlačenjem ikakvih članova sa BS na ZBS kad su oni već tamo. To je već opšte poznata činjenica, i niko to ne osporava.

Dokaz o tvojoj zrelosti govori upravo posljednje rečenica u postu kojeg citiram, ti si ovo sve shvatio kao svaÄ'u. Ja sam vodio dijalog sa vama, i pokuÅ¡ao pružiti savjet Å¡ta je NEOPHODNO da se promjeni na forumu kako ne bi "uginuo". Govorio sam kao "vlasnik-vlasniku", jer imam iskustva sa time. Koliko vidim i ostali su pokuÅ¡ali ukazati na isto - da se neÅ¡to pokuÅ¡a promjeniti. Drugo Å¡to ste vi osoblje to shvatili kao atak na svoju ličnost (pojedinci) pa se pokuÅ¡avate pravdati pred Bogom i narodom, i okrenuti na priču da se mi svaÄ'amo. Ja se ne svaÄ'am, ja iznosim svoje miÅ¡ljenje.

Ti si pokrenuo raspravu. Ako nisi htio da do ovoga doÄ'e - tj. "svaÄ'e" kako je te nazivaÅ¡ u kojoj "ZBS preuzima vaÅ¡e korisnike" onda si trebao na moj post, koji govori o par koraka za poboljÅ¡anje foruma, odgovoriti fino i kulturno kao Å¡to je to uradio @Streetboy. Fino kažeÅ¡ hvala, razmisliti ćemo i to je to. A ne, ti si se ponaÅ¡ao kao da si uhvatio (da proste) Boga za muda. Ako ne možeÅ¡ podnijeti kritiku na svoj račun, onda nemoj pokuÅ¡avati voditi bilo kakvu raspravu. Ne možeÅ¡ očekivati da neko neće dati odgovor na tvoje stavove, pogotovo ako ih iznosiÅ¡ tako energično kao Å¡to i jesi.

Ajde ti tako zreo i pametak idi tamo odakle si dosao i nemoj vise da podizes tenziju. Ja ovoliko [cenzura]osti nisam procitao pre ovoh tvojih "mudrih" misli. Hvala ti na savetima, ali bojim se da smo od tebe samo stetu i rasprave dobili. Ili sedi na BS i razgovaraj o regularnim temama, a to je iskljucivo u okviru samp-a. Ili idi negde drugde pa se raspravljaj i mudruj, ovde neces. Nisi ti za dzabe "oteran" odavde. Poslednju raspravu u glavnom razgovu ne pamtim kad smo imali, pre ovoga sad.
Pozdrav od nezrelog momka!  :-*
Poslednja Izmena: Jun 17, 2015, 07:33:06 PRE PODNE od Denis_Lapi

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Sta vam je ljudi samo lagano :D, realno ovo nije mesto za raspravu.
Rescpect for:Gagi,Denis_Lapi,C++

Citat: Rokr poslato Jun 17, 2015, 07:02:31 PRE PODNE
Citat: Denis_Lapi poslato Jun 16, 2015, 20:45:32 POSLE PODNE

Eto opet ti. Paranoičan si.
Svi koji su BS imaju korisnički račun i na ZBS i obratno. Provjeravaju oba foruma i traže gdje mogu dobiti najbolji odgovor. Nema potrebe za privlačenjem ikakvih članova sa BS na ZBS kad su oni već tamo. To je već opšte poznata činjenica, i niko to ne osporava.

Dokaz o tvojoj zrelosti govori upravo posljednje rečenica u postu kojeg citiram, ti si ovo sve shvatio kao svaÄ'u. Ja sam vodio dijalog sa vama, i pokuÅ¡ao pružiti savjet Å¡ta je NEOPHODNO da se promjeni na forumu kako ne bi "uginuo". Govorio sam kao "vlasnik-vlasniku", jer imam iskustva sa time. Koliko vidim i ostali su pokuÅ¡ali ukazati na isto - da se neÅ¡to pokuÅ¡a promjeniti. Drugo Å¡to ste vi osoblje to shvatili kao atak na svoju ličnost (pojedinci) pa se pokuÅ¡avate pravdati pred Bogom i narodom, i okrenuti na priču da se mi svaÄ'amo. Ja se ne svaÄ'am, ja iznosim svoje miÅ¡ljenje.

Ti si pokrenuo raspravu. Ako nisi htio da do ovoga doÄ'e - tj. "svaÄ'e" kako je te nazivaÅ¡ u kojoj "ZBS preuzima vaÅ¡e korisnike" onda si trebao na moj post, koji govori o par koraka za poboljÅ¡anje foruma, odgovoriti fino i kulturno kao Å¡to je to uradio @Streetboy. Fino kažeÅ¡ hvala, razmisliti ćemo i to je to. A ne, ti si se ponaÅ¡ao kao da si uhvatio (da proste) Boga za muda. Ako ne možeÅ¡ podnijeti kritiku na svoj račun, onda nemoj pokuÅ¡avati voditi bilo kakvu raspravu. Ne možeÅ¡ očekivati da neko neće dati odgovor na tvoje stavove, pogotovo ako ih iznosiÅ¡ tako energično kao Å¡to i jesi.

Krivo.

Taj tvoj forum ima oko 10 tisuća članova dok BS ima doslovno duplo, i BS se lako može podignuti uz malo truda i rada od strane Vrha administracije.