Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: bryant ãƒ,, poslato Jun 15, 2015, 13:25:11 POSLE PODNE
Ne znam zasto svi govore kako vise niko ne igra SA:MP, pogledajte malo danasnje servere, svakoga dana neki server obori rekord koji im je 100+, a zatim pogledajte nase najvece balkanske servere koji imaju 400+ igraca svake veceri..
Vecina njih jednostavno ne koristi nijedan forum, sem forum servera kada treba da se prijave za nesto ili da se zale na igraca..
A isto tako ni ne znaju za ovaj forum i nikada nisu culi.

Ima dosta igraca koji igraju SA:MP, samo ne znaju za forume ovakvog tipa..  ;)
Covek je objasnio sve....

Citat: Blaeks poslato Jun 15, 2015, 13:20:07 POSLE PODNEjednostavno nikog vise ne zanima samp

Odgovor:
Ne znam zasto svi govore kako vise niko ne igra SA:MP, pogledajte malo danasnje servere, svakoga dana neki server obori rekord koji im je 100+, a zatim pogledajte nase najvece balkanske servere koji imaju 400+ igraca svake veceri..

Citat: bryant ãƒ,, poslato Jun 15, 2015, 13:25:11 POSLE PODNEIma dosta igraca koji igraju SA:MP, samo ne znaju za forume ovakvog tipa..  ;)

BaÅ¡ suprotno, dosta njih zna, pogledaj samo onaj forum, ali razlika izmeÄ'u onog i ovog foruma je ta Å¡to je ovaj umrtvio, ne radi se ni na čemu.

Citat: Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ poslato Jun 15, 2015, 13:54:56 POSLE PODNE
BaÅ¡ suprotno, dosta njih zna, pogledaj samo onaj forum, ali razlika izmeÄ'u onog i ovog foruma je ta Å¡to je ovaj umrtvio, ne radi se ni na čemu.
Upravo tako, bravo !

Ma svi biste bolje radili posao od nas, aha  ;) Vas bre ljudi smori da svoj PDF odrzavate, a pricate o administraciji. Nedelju dana nemate aktivnost u PDF-u kad vam se odobri moderator. Obecavate neke kule i gradove u prijavi, a posle imate moral da mi napisete kako necete da radite jer vam je dosadno. OMG!
Cast nekim momcima koji su taj posao radili super, pa je i njih na kraju smorilo jer vide da se samo oni trude.

Od ove administracije ste dobili vise nego od svih prethodnih i to ne moze niko da ospori.
Ocete update teme, okej, pisite Keri i Djuri neka otvore PSD fajlove. Pa vi bre niste svesni koliko sam ja PSD fajlova obrisao iz kompa jer momci nemaju vremena da rade na SMF-u.
Juce sam predlozio jedan predlog, naravno vi to ne mozete da vidite, koji cega da se realizuje. Ceka da neko sedne i da krene da radi kod.
Izgovori? Pa znate sta, imamo i mi zivot, ja od foruma ne zivim. Da svako od radi svoj posao imali bi mi vremena za sve. A ne ja udjem na forum i moram da zakljucam po 5 tema jer moderatori nisu online. Udju na forum cisto da bi im u statistici pisalo da su na forum poslednji put bili "Danas u toliko i toliko sati".

Mi iz administracije predjemo preko svih bljuvotina na nas racun. Sto bi se reklo "Zakopamo ratne sekire" i pustimo da se serveri prijavljuju za skidanje cenzure. Aha, prijavilo se 4 servera. GlobalGaming koji je dobio skidanje cenzure na pamtim da je nekad to skidanje cenzure iskoristio da otvori neku temu. O cemu mi pricamo?

Za ove recenzije necu ni da pricam. Znaci dupe ste nam pomerali oko toga, mi vam odobrimo i na kraju sta bude. Bude to da su moderatori poslednju recenziju pisali u Septembru/Oktobru. Znaci vise od pola godine niko nista nije pisao tamo od moderatora. O cemu sad mi pricamo ovde? O nekoj losoj administraciji? Pa vi ne slusate sebe..

EDIT: Mislim da si me bas ti Drobnjak pitao da mu slikam foldere o BS projektima pa sam ti ja mislim poslao neku sliku.
Poslednja Izmena: Jun 15, 2015, 14:31:28 POSLE PODNE od Denis_Lapi

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ poslato Jun 15, 2015, 13:54:56 POSLE PODNE
Citat: Blaeks poslato Jun 15, 2015, 13:20:07 POSLE PODNEjednostavno nikog vise ne zanima samp

Odgovor:

Citat: bryant ãƒ,, poslato Jun 15, 2015, 13:25:11 POSLE PODNEIma dosta igraca koji igraju SA:MP, samo ne znaju za forume ovakvog tipa..  ;)

Sa ovog foruma su oterani mnogi, zasto bi iko i dosao tamo odakle teraju ljude (sada naravno ne). Suparnicki forum je i nastao zbog problema na ovom forumu jer se ovde desila najgora moguca situacija, a tada sam rekao Dankicu da je jedini nacin da taj forum uspe jeste da dovede [cenzura]a koji je isto oteran odavde. Ovaj forum je odavno propao, a da se vrati jako jako tesko...
Poslednja Izmena: Jun 15, 2015, 14:28:44 POSLE PODNE od Mr.Gagi

Jel neko spomenuo da bi neko radio bolje posao od sadašnje "administracije" ?
Ne, mi smo predlagali. Ali uzalud nama svi ti predlozi, kada to nema ko da napravi, tj. realizuje. Džabe mi stojimo na ovom forumu, kad se tu ništa i nikad ne dešava. Da, imaju svi svoje poslove i svoje obaveze, i niko ne živi od foruma. Ali se može izdvojiti bar 1h da se napravi ili iskodira nešto novo. Ne vidim zašto bi i jedan korisnik ovdje stojao, kad se već dugo vremena ništa ne radi, svaki put je bilo, "nije do nas, Djuro je zaduzen za sve to". Vi kao administracija treba da predložite Djuri da nadje neke nove momke koji bi ga zamijenili na toj poziciji na kojoj je on trenutno. A ne mi članovi da šaljemo poruke i kontaktiramo Djura. Za šta onda služi administracija ?

Osoblje i administracija je uvijek kriva za probleme na forumu isto kao Å¡to je i direktor odgovoran za svoje preduzeće. Na vama je da radite ako želite. Ako nemate vremena naÄ'ite zamjenu. Simple as that.

1. Ako je problem u Đuri - njemu stavite najviÅ¡i admin rank (vlasnik). Ima sve dozvole. Ostalim stavite niži rank ali sa dozvolom za ureÄ'ivanje foruma i teme. Dajte im i FTP podatke i mogu raditi sve Å¡to im treba, a neće imati puni pristup CP-u za svaki slučaj.

2. Nije fazon u broju prijedloga koje si ti poslao Đuri, već u "hajci" koju trebaš dići oko toga. Imate facebook stranicu a i ne koristite je. Pa daj nabaci koju skicu, koju sliku, koju rečenicu, bilo šta da dignete malo "hajp" oko nečega iako možda neće biti uskoro napravljena. Bitno je da se priča o tome.

3. Svi tu prosipate lafinu o poslovima, a realno gledano većina vas pokušava učit za ispit i na kraju završi lajkajući guzice po FB. Ko fakat radi davno je otišo sa foruma.

4. Nije sve u forumu. Nije sve u "eto vam forum i chatajte, moderirajte ga i sl.". Trebaš od foruma napravit uslugu tako da imaju neke koristi od toga (npr kao što onaj forum ima besplatne SMF teme, market skripti i slično), i da se vraćaju da to koriste.

5. Treba tražit razmjene banera sa drugim forumima. Treba aktivirat marketing jer vam je očajan.

6. Ako se Đuri ne radi, dajte forum nekom drugom.

7. Ako niko ne planira radit fakat, onda je najbolje da zatvorite i pošaljete članove na drugi forum. Ovdje neće skupljat prašinu, a makar ćete pomoći njima da im se dignu članovi.

Ja ne mogu da shvatim, da ti ne mozes da shvatis da je Dude vlasnik ovog foruma. Kako ja njemu, coveku koji placa ovaj forum mogu nesto da skidam, postavljam, uklanjam, zabranjujem.

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 15, 2015, 19:18:31 POSLE PODNE
Ja ne mogu da shvatim, da ti ne mozes da shvatis da je Dude vlasnik ovog foruma. Kako ja njemu, coveku koji placa ovaj forum mogu nesto da skidam, postavljam, uklanjam, zabranjujem.

Citat: Rokr poslato Jun 15, 2015, 17:19:15 POSLE PODNE
1. Ako je problem u Đuri - njemu stavite najviÅ¡i admin rank (vlasnik). Ima sve dozvole. Ostalim stavite niži rank ali sa dozvolom za ureÄ'ivanje foruma i teme. Dajte im i FTP podatke i mogu raditi sve Å¡to im treba, a neće imati puni pristup CP-u za svaki slučaj.

Niko nije rekao da ti skidaš njemu rank.

Ajde da se vi malo manite fantaziranja, metle u ruke pa cistite svoja dvorista, manite druge. Da svako radi svoj posao bilo bi sve super. Elemental, ovo je bas za tebe poruku dusu dala, cist si primer.
Znaci kad hocete da mlatite po ponekome prvo gledajte sebe, pa onda druge.

Podsecate me na ove likove koji idu gradskim prevozom. Bune se frajeri sto je 1e karta. A covek im lepo rekao "Da svako placa kartu, ona bi kostala 20din. Ali kad ne placaju svi onda i drugi ispastaju pa placaju 1e" Tako je i ovde.
Ajde neka mi neko kaze kad je usao na TS? Je l' smo vam omogucili TS da koristite. Radim BUMP redovno za TS. I ko ga koristi, niko, samo ja i jos par ortaka kad radimo nesto na modu ili pikamo na nekom serveru.
Ovaj admin tim vam je dao vise nego bilo koji drugi. 

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 15, 2015, 19:59:14 POSLE PODNE
Ajde da se vi malo manite fantaziranja, metle u ruke pa cistite svoja dvorista, manite druge. Da svako radi svoj posao bilo bi sve super. Elemental, ovo je bas za tebe poruku dusu dala, cist si primer.

Podsecate me na ove likove koji idu gradskim prevozom. Bune se frajeri sto je 1e karta. A covek im lepo rekao "Da svako placa kartu, ona bi kostala 20din. Ali kad ne placaju svi onda i drugi ispastaju pa placaju 1e" Tako je i ovde.
Ajde neka mi neko kaze kad je usao na TS? Je l' smo vam omogucili TS da koristite. Radim BUMP redovno za TS. I ko ga koristi, niko, samo ja i jos par ortaka kad radimo nesto na modu ili pikamo na nekom serveru.

Upravo sad si pokazao zašto je ovaj forum prazan, a onaj pun.
Upravo si mi rekao da se manim, zajedno sa drugima, pokuÅ¡avanja da naÄ'emo problem i pomognemo forumu. Alo čovječe svaki forum počiva na zajednici ljudi koji ga čine, oni koji ga održavaju i oni koji ga posjećuju. Jedno bez drugog ne ide, inače propadamo, zato smo svi kao porodica. I ti meni kažeÅ¡ da gledam svoja posla. Ok, eto ti sreÄ'uj prazan forum.

Zato i jeste bolje na drugom forumu. Tamo makar uvaže primjedbu, smatraju te vrijednim članom zajednice. A ovdje te poseru i otjeraju.

Promjeni stav, jer je sramotan.

U potpunosti se slazem sa tobom,pogotovo za TS udjem ja jednom na ts nigde nikog brale moj,a mnogi su ga trazili.

Kad ti neko kaze da gledas svoja posla to znaci da ne mozes da dodjes ovde kao neko ko ima 1 post i da mlatis praznu slamu o nekome ko je ovaj forum osnovao i odrzava, a to je Djura.
Druga stvar je kad ti neko da gledas svoja posla, znaci da, radis ono sta si na forumu. Ako si clan, budi clan, ali ne i sudija. Pogoto ne ti koji si ovde tek dosao. Kad kazem da gledas svoja posla to znaci, red i disciplina. Smisao jedne drustvene grupe pociva na disciplini i hijerarhiji, gde se zna ko je ko. Ali jos je bitnije ko sta radi, ako si moderator budi moderator, ako si administrator budi administrator, ako si clan budi clan. Niko tebe nece bicem sibati ako imas svoje misljenje, ali ako pricas praznu pricu koja nema veze sa realoscu onda bi stvarno mogao da gledas svoja posla, ali na onaj balkanski nacin.
Ja nikoga nikad nisam banovao ili kaznio zbog misljenja. Ali ne moze niko da krivi druge ako, a da sam sedi skrstenih ruku, o tome se rode moj radi.

Ne znam da li si ikad ucio sociologiju, ali ako nisi uzmi pa pogledaj nesto o drustvenoj zajednicni i osecaju pripadnosti. A ako jesi, podseti se svega toga znacice ti u zivotu.
Poslednja Izmena: Jun 15, 2015, 20:13:19 POSLE PODNE od Denis_Lapi

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 15, 2015, 20:12:08 POSLE PODNE
Kad ti neko kaze da gledas svoja posla to znaci da ne mozes da dodjes ovde kao neko ko ima 1 post i da mlatis praznu slamu o nekome ko je ovaj forum osnovao i odrzava, a to je Djura.
Druga stvar je kad ti neko da gledas svoja posla, znaci da, radis ono sta si na forumu. Ako si clan, budi clan, ali ne i sudija. Pogoto ne ti koji si ovde tek dosao. Kad kazem da gledas svoja posla to znaci, red i disciplina. Smisao jedne drustvene grupe pociva na disciplini i hijerarhiji, gde se zna ko je ko. Ali jos je bitnije ko sta radi, ako si moderator budi moderator, ako si administrator budi administrator, ako si clan budi clan. Niko tebe nece bicem sibati ako imas svoje misljenje, ali ako pricas praznu pricu koja nema veze sa realoscu onda bi stvarno mogao da gledas svoja posla, ali na onaj balkanski nacin.
Ja nikoga nikad nisam banovao ili kaznio zbog misljenja. Ali ne moze niko da krivi druge ako, a da sam sedi skrstenih ruku, o tome se rode moj radi.

Ne znam da li si ikad ucio sociologiju, ali ako nisi uzmi pa pogledaj nesto o drustvenoj zajednicni i osecaju pripadnosti. A ako jesi, podseti se svega toga znacice ti u zivotu.
Vi koji ste aj da kazem skoro dosli na smod poziciju vi i niste krivi, nema veze ni Bleaks sa propastom foruma. Prosle administracije su unistile forum i postoje razlozi zasto su clanovi otisli odavde kao i ja u tom trenutku suparnicki forum je pruzio bolju zajednicu kada je nastao i iskoristio probleme koji su vec tada bili ovde prisutni. Sve u svemu forum je na dnu jer je to i zasluzio. Vise gotivim BS jer sam ovde i poceo sve vezano za samp ali sam je sebe unistio.

Citat: Rokr poslato Jun 15, 2015, 20:04:28 POSLE PODNE

Upravo sad si pokazao zašto je ovaj forum prazan, a onaj pun.
Upravo si mi rekao da se manim, zajedno sa drugima, pokuÅ¡avanja da naÄ'emo problem i pomognemo forumu. Alo čovječe svaki forum počiva na zajednici ljudi koji ga čine, oni koji ga održavaju i oni koji ga posjećuju. Jedno bez drugog ne ide, inače propadamo, zato smo svi kao porodica. I ti meni kažeÅ¡ da gledam svoja posla. Ok, eto ti sreÄ'uj prazan forum.

Zato i jeste bolje na drugom forumu. Tamo makar uvaže primjedbu, smatraju te vrijednim članom zajednice. A ovdje te poseru i otjeraju.

Promjeni stav, jer je sramotan.

Ma batali se toga, vidiš da je tako kako je..