Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Možda kada biste se vi sami aktivirali, one prihvaćene prijedloge realizirali, možda bi bilo bolje...

Citat: Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ poslato Jun 14, 2015, 23:05:05 POSLE PODNE
Možda kada biste se vi sami aktivirali, one prihvaćene prijedloge realizirali, možda bi bilo bolje...
Pa ne znam kako mislis da to izvedem, oces da ja radim SMF? Ti kad bi znao koliko sam ja predloga dao, ali nema ko da to sredi.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 14, 2015, 23:08:13 POSLE PODNE
Pa ne znam kako mislis da to izvedem, oces da ja radim SMF? Ti kad bi znao koliko sam ja predloga dao, ali nema ko da to sredi.

Ne govorim ja ništa za tebe, imaš posla, radiš - u redu, to nije nikakav problem, ali izaberite par nekih članova koji bi mogli realizirati ideje koje su nevezane za SMF i kodiranje.

Citat: Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ poslato Jun 14, 2015, 23:11:28 POSLE PODNE
Citat: Denis_Lapi poslato Jun 14, 2015, 23:08:13 POSLE PODNE

Ne govorim ja ništa za tebe, imaš posla, radiš - u redu, to nije nikakav problem, ali izaberite par nekih članova koji bi mogli realizirati ideje koje su nevezane za SMF i kodiranje
Pa cekaj, trazili ste recenzije, dobili ste recenzije i ko ih sad vodi, niko. Kad otvorimo prijave za moderatore jedva skupimo 10 prijava i kako mi posle da nadjemo par coveka koji ce nesto da rade. Kad svakoga smori posle nedeljju dana.

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Mora nekako da se zivne forum,samo je potrebno naci resenje.
Nego evo sad mi je palo na pamet,ko je vlasnik ovog foruma ?na ovom foruma sam vec duze vreme a to nikako ne znam i sad me bas interesuje.
A sto se tice SMF teme nzm ni sta bi moglo vise da se uradi,meni je cak stara tema bila super

Citat: Jakisic poslato Jun 14, 2015, 23:56:17 POSLE PODNE
Mora nekako da se zivne forum,samo je potrebno naci resenje.
Nego evo sad mi je palo na pamet,ko je vlasnik ovog foruma ?na ovom foruma sam vec duze vreme a to nikako ne znam i sad me bas interesuje.
A sto se tice SMF teme nzm ni sta bi moglo vise da se uradi,meni je cak stara tema bila super
Glavni na sadasnjem BS-u je Dude, ali ga je pre par godina njemu predao Soprano, koliko sam ja upucen. Soprano takodje ima status Administratora, ali on na forumu nije bio msm vise od godinu dana.

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Kad ste već stigli da pričate i o drugim forumima, tačnije jednom jedinom oko kojeg se vrti priča. Malo bacite pogled kakve to oni novitete ubacuju, i kojim načinom oni privlače članove. To ne moraju biti samp igrači, evo ja nisam igrao samp godinu dana, pa sam ipak bio tu na forumu. ( Banalan primer, shvatit ćete ) Administracija koja vodi ovaj forum, bi trebalo da ima dobre ideje i načine na koje bi mogli da privuču članove. A ne uradite jedan apdejt, malo se poveća aktivnost, kao što ste i sami vidjeli, čim ste sredili malo temu, svi su rekli da je super, bili malo tu, i opet otišli sa njega zauvijek, ili možda na neki drugi forum. Uradili ste maksimum 3 apdejta ? Ako ste i toliko. Apdejtovi moraju biti stalni, ideje i planovi za privlačenje članova moraju biti stalne. Isto kao i na samp serverima, na skripti se radi svakodnevno, poboljšava se kod, ubacuju se nove stvari, i to je igračima zanimljivo, jer se uvijek nešto dešava. Pak niste razmislili o tome da napravite neku nagradnu igru ? Možda je i bila ali ja nisam bio u toku ? Ako je ipak bila, niste je dobro izreklamirali. Čak sad dok pišem o ovome, razmišljam kako bi mogli da uvedete neki "Marketing Team", koji bi svakodnevno reklamirao, mogu slobodno reći NAŠ forum. Ako ne ide sa sadašnjim ljudima u administaciji, počistite to, ubacite nove koji su tu stalno, koji znaju pravila, i koji su spremni pomoći ovoj zajednici kako bi se aktivnost podigla. Ima tu mnogo članova koji su pametni i imaju ideja, samo što im se nikako ne daje šansa da se iskažu.

Citat: Drobnjak poslato Jun 15, 2015, 01:25:20 PRE PODNE
Pak niste razmislili o tome da napravite neku nagradnu igru ? Možda je i bila ali ja nisam bio u toku ? Ako je ipak bila, niste je dobro izreklamirali. Čak sad dok pišem o ovome, razmišljam kako bi mogli da uvedete neki "Marketing Team", koji bi svakodnevno reklamirao, mogu slobodno reći NAŠ forum. Ako ne ide sa sadašnjim ljudima u administaciji, počistite to, ubacite nove koji su tu stalno, koji znaju pravila, i koji su spremni pomoći ovoj zajednici kako bi se aktivnost podigla. Ima tu mnogo članova koji su pametni i imaju ideja, samo što im se nikako ne daje šansa da se iskažu.

Sve sam ja to predložio, prihvaćeno - nije realizirano, jebiga.

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 14, 2015, 23:25:08 POSLE PODNEPa cekaj, trazili ste recenzije, dobili ste recenzije i ko ih sad vodi, niko.

Ja sam završio sa školom, sada oko upisa imam posla, pa ću onda raditi, nisam ja rekao da neću, nego da nemam vremena.

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 14, 2015, 23:25:08 POSLE PODNEKad otvorimo prijave za moderatore jedva skupimo 10 prijava i kako mi posle da nadjemo par coveka koji ce nesto da rade. Kad svakoga smori posle nedeljju dana.

Upravo o tome mi i pričamo, izvini, ali pratiš li ti ovaj razgovor ? lel

Momci,nije problem u idejama,imali smo ja i Lapi mnogo ideja,koje nazalost,kao i neke koje ste vi predlozili,nisu realizovane.Problem lezi u tome sto su ljudi koju su odgovorni za realizaciju zauzeti.
Vjerujte nam,citavi admin tim je davao ideje ali dzaba kad su ljudi zauzeti,svako naidje na period u zivotu kad je zauzet 24/7,tako da ne mozemo nikoga kriviti...
A i nije sve u izgledu foruma i funkcijama,jednostavno postoje ljudi koji su favorizovali ovaj forum,i oni koji su favorizovali onaj drugi.Vecinom su stariji momci bili ovdje,koji su sad vec odavno prestali sa igranjem,pa vise slabo ko dolazi ovdje,dok je na drugom forumu oformljena nova,mlada ekipa simpatizera..

ZaÅ¡to onda uopÅ¡te viÅ¡e postoji ovaj forum, kad će taj neko ko je zadužen za realizaciju nečega, biti zauzet ovoliko dugo vremena ? Ako nemaÅ¡ vremena, proslijediÅ¡ nekom drugom u kog imaÅ¡ poverenja da bi radio kao ti. Nije problem u realizaciji, problem je u izgovorima.  :)

Bolje imati 10 odraslih, normalnih ljudova xD, nego njih 100 ispod 12g.

Citat: Drobnjak poslato Jun 15, 2015, 03:21:01 PRE PODNE
ZaÅ¡to onda uopÅ¡te viÅ¡e postoji ovaj forum, kad će taj neko ko je zadužen za realizaciju nečega, biti zauzet ovoliko dugo vremena ? Ako nemaÅ¡ vremena, proslijediÅ¡ nekom drugom u kog imaÅ¡ poverenja da bi radio kao ti. Nije problem u realizaciji, problem je u izgovorima.  :)

Potpis na ovo. Svi koji su kljucni u realizaciji ideje su odsutni 565464 godina i nakon sto opet kao postanu aktivni (to traje cijelih 10 minuta) OPET postanu odsutni. Jednostavno morate postaviti ko moze odvojiti 2-3 h dnevno da razvija ovaj forum. Sto Drobnjak kaze, treba se uvesti marketing team, to bi jako puno znacilo za forum.

Predpostavljam da ce sad neko prokomentarisati "Ljeto je, ko ce sad sjediti za kompom?". :D

Citat: Lenon poslato Jun 15, 2015, 09:09:58 PRE PODNE
Citat: Drobnjak poslato Jun 15, 2015, 03:21:01 PRE PODNE

Potpis na ovo. Svi koji su kljucni u realizaciji ideje su odsutni 565464 godina i nakon sto opet kao postanu aktivni (to traje cijelih 10 minuta) OPET postanu odsutni. Jednostavno morate postaviti ko moze odvojiti 2-3 h dnevno da razvija ovaj forum. Sto Drobnjak kaze, treba se uvesti marketing team, to bi jako puno znacilo za forum.

Predpostavljam da ce sad neko prokomentarisati "Ljeto je, ko ce sad sjediti za kompom?". :D
Nece niko prokomentarisati da je leto, jednostavno nikog vise ne zanima samp, niko ne zeli vise da provodi vreme za kompom i kraj, svaka administarcija je radila isti posao kao i mi, mi cak i radimo neke apdejte teme, nekada to nije bilo, sve sto ima svoj pocetak ima i kraj..

Citat: Deci poslato Jun 15, 2015, 08:57:57 PRE PODNE
Bolje imati 10 odraslih, normalnih ljudova xD, nego njih 100 ispod 12g.

Sve je to okej, pordržavam. Ali šta će i 100 ODRASLIH ljudi tu, ako niko od njih ne može da realizuje svoje ideje, ili predloge drugih ?

Citat: Lenon poslato Jun 15, 2015, 09:09:58 PRE PODNE

Ne, izgovor će kao i svaki put biti, kako su zauzeti, imaju drugih obaveza, idu na posao, niko viÅ¡e ne igra samp, i slično, isto kao i do sad. Ne brini Lenon, niÅ¡ta se na ovom forumu neće drastično promijeniti.  :)

Ne znam zasto svi govore kako vise niko ne igra SA:MP, pogledajte malo danasnje servere, svakoga dana neki server obori rekord koji im je 100+, a zatim pogledajte nase najvece balkanske servere koji imaju 400+ igraca svake veceri..
Vecina njih jednostavno ne koristi nijedan forum, sem forum servera kada treba da se prijave za nesto ili da se zale na igraca..
A isto tako ni ne znaju za ovaj forum i nikada nisu culi.

Ima dosta igraca koji igraju SA:MP, samo ne znaju za forume ovakvog tipa..  ;)