Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ne bi tamo u  onu temu da pisem, ali prvo nisam ja rekao i nisam ja autor te podele RPa, drugo meni je isto ta podela glupost ali tako danas dele servere i tako je vec duzi vremenski period, to sto vi ne igrate SA:MP i sto niste upuceni u sve to nisam ja kriv.. ;)

@Denis_Lapi @TiXoR_

Citat: bryant ãƒ,, poslato Jun 08, 2015, 17:32:48 POSLE PODNE
Ne bi tamo u  onu temu da pisem, ali prvo nisam ja rekao i nisam ja autor te podele RPa, drugo meni je isto ta podela [cenzura]ost ali tako danas dele servere i tako je vec duzi vremenski period, to sto vi ne igrate SA:MP i sto niste upuceni u sve to nisam ja kriv.. ;)

@Denis_Lapi @TiXoR_

Ma ti si najgori bre, teraj se.
Al' sad stvarno, u pravu je Milanče, RPG je ta neka vrsta koju su naravno izmislili Balkanci u kojoj se ne poštuju sva pravila čiste RolePlay igre.

Citat: Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ poslato Jun 09, 2015, 01:27:47 PRE PODNE
Al' sad stvarno, u pravu je Milanče, RPG je ta neka vrsta koju su naravno izmislili Balkanci u kojoj se ne poštuju sva pravila čiste RolePlay igre.

Napokon da se neko slozi sa mnom, neko ko je upucen u sve.. :)

pa ko to ne zna za balkan to je već od 2009 bilo.... :S
al ja i lapi govorimo općenito a ne jebeni balkan nabijen ga

Jesam li ja jedini koji je primetio da je aktivnost na forum totalno opala ? nema vise onoga kad postavis neku temu i nakon minut-dva neko odgovori,a sad postavis temu i tek sutra ti neko odgovori

Citat: Jakisic poslato Jun 14, 2015, 15:48:53 POSLE PODNE
Jesam li ja jedini koji je primetio da je aktivnost na forum totalno opala ? nema vise onoga kad postavis neku temu i nakon minut-dva neko odgovori,a sad postavis temu i tek sutra ti neko odgovori

Nisi jedini..ja jedva da dobijem misljenje o nekim mapama, o nekim i ne dobijem jer malo njih vidi..mozda im se ne odgovara na teme :D

Niste jedini, ali to je tako kako je. Iskreno ne vidim nacin da mi iz administracije nateramo vas korisnike da ulazite i "boravite" na forumu. Pokusali smo na razne nacine. Prosle godine kada smo Streetboy i ja usli u administraciju situacija je bila identicna, pa smo se nekako povratili.

Ja iskreno ne ulazim na forum jer radim i nemam vremena da, primera radi, komentarisem neciju mapu. Ali i sto kaze Blaeks, manje je ljudi koji igraju samp pa stoga i ovde manje clanova.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: bryant ãƒ,, poslato Jun 14, 2015, 16:02:32 POSLE PODNE

Nisi jedini..ja jedva da dobijem misljenje o nekim mapama, o nekim i ne dobijem jer malo njih vidi..mozda im se ne odgovara na teme :D
Od kako su otisli neki pametniji sa ovog foruma sve je postalo pusto nigde neke nove teme,stalno se vrte iste temu u krug.
Evo i ja sam poceo po manje vremena da provodim na forumu bas zbog tog razloga nema nista da se komenarise,da pomognes nekome.Evo bas poredim sa zabranjenoom kod njih malo malo pa nova tema uvek ima neko da ti pomogne.
Iskreno mi je bas zao,voleo bih da ima vise tema.Mozda je razlog i sto Admini skoro svaku temu lockaju ako je u pogresnom PDF ili ako nije po odredjenom kodo,mozda bi trebalo prvo da opmenu a onda nakon npr 24h da lockaju temu...

Citat: Jakisic poslato Jun 14, 2015, 16:27:30 POSLE PODNE

Od kako su otisli neki pametniji sa ovog foruma sve je postalo pusto nigde neke nove teme,stalno se vrte iste temu u krug.
Evo i ja sam poceo po manje vremena da provodim na forumu bas zbog tog razloga nema nista da se komenarise,da pomognes nekome.Evo bas poredim sa Zserver uklonjen!mpom kod njih malo malo pa nova tema uvek ima neko da ti pomogne.
Iskreno mi je bas zao,voleo bih da ima vise tema.Mozda je razlog i sto Admini skoro svaku temu lockaju ako je u pogresnom PDF ili ako nije po odredjenom kodo,mozda bi trebalo prvo da opmenu a onda nakon npr 24h da lockaju temu...
Otisli su, to je njihova odluka, ne nameravamo nikoga da drzimo na forum ako nece. Inace, tema ima, ali ih niko ne komentarise. Kristijan Solinac stalno pise update za njegov server, a to retko ko prokomentarise.
Sto se pravila tice, ona su tu da bi se postovala i tu ne menjamo. Postoje ljudi koji su ovde od pocetka pa postuju pravila, ne vidim da razlog zasto neko ne moze da ih ispostuje.

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 14, 2015, 16:43:01 POSLE PODNE
Citat: Jakisic poslato Jun 14, 2015, 16:27:30 POSLE PODNE

Evo i ja sam poceo po manje vremena da provodim na forumu bas zbog tog razloga nema nista da se komenarise,da pomognes nekome.Evo bas poredim sa Zserver uklonjen!mpom kod njih malo malo pa nova tema uvek ima neko da ti pomogne.
Otisli su, to je njihova odluka, ne nameravamo nikoga da drzimo na forum ako nece. Inace, tema ima, ali ih niko ne komentarise. Kristijan Solinac stalno pise update za njegov server, a to retko ko prokomentarise.
Sto se pravila tice, ona su tu da bi se postovala i tu ne menjamo. Postoje ljudi koji su ovde od pocetka pa postuju pravila, ne vidim da razlog zasto neko ne moze da ih ispostuje.
Slazem se ja za pravila,ali ima nekih koji stvarno ne znaju,prvi put su na forumu itd.

Lapi, ne slazem se s tobom, da ima sve manje njih koji igraju SA:MP, jeste da to svi pricaju kao "SA:MP propada" , "nije vise kao pre" i to, ali kada pogledas koliko samo igraca ima na nasim serverima onda ne znas sta da kazes, ima mnogo SAMPera samo sto ne znaju za ovaj forum..
Za primer, mene cesto pitaju gde mogu da traze pomoc oko mapanja i raznih drugih stvari, i uglavnom mi oni salju sa onog foruma teme da procitam i da im pomognem, ali im ja uvek kazem i za ovaj forum, ali im se ne svidi sto ima malo korisnika i onda su aktivniji na onom forumu..
Mozda jedino reklamiranje na fejsu za ovaj forum, ali vidim da ima problem sa ovim linkom i da je tesko reklamirati, mada mozda bude bolje, nikad se ne zna..
Ja refresh-ujem forum svakih 5min da vidim nove teme, ali to uglavnom za pawno pomoc i nista vise..

bryant ãƒ,, Pricamo o relaciji pre-sad na forumu. Znaci mislio sam na ljude koji su bili na forumu jer su igrali samp, a sada vise ne igraju samp pa ih zato i nema toliko na forumu.

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 14, 2015, 18:40:22 POSLE PODNE
bryant ãƒ,, Pricamo o relaciji pre-sad na forumu. Znaci mislio sam na ljude koji su bili na forumu jer su igrali samp, a sada vise ne igraju samp pa ih zato i nema toliko na forumu.

Ah, to vec da.. :)