Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Nisam dugo bio ovde na forumu, je l forum bas mrtav ili mi se cini ?

Cak sta vise neki stari clanovi su se vratili i sada su aktivni, primera radi Gotti, Stexi i jos par njih.
Ima ljudi, opala je posecenost malo, posle onog nesporazuma sa domenom, ali vracaju se sad.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Mislim da ne treba da se obazirete na to sto forum nije kao nekad i sto su neki drugi trenutno bolji, jednostavno ne traje nista vecno, u 'zlatno' doba SA:MP-a takav je bio i ovaj forum, nije imao alternativu, danas svako moze da otvori novi i da privuce neke ljude ali uvek ce da se zna ko je vozio traktor a ko je otvarao kapiju  ;)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti747 poslato Maj 22, 2015, 18:26:46 POSLE PODNE
Mislim da ne treba da se obazirete na to sto forum nije kao nekad i sto su neki drugi trenutno bolji, jednostavno ne traje nista vecno, u 'zlatno' doba SA:MP-a takav je bio i ovaj forum, nije imao alternativu, danas svako moze da otvori novi i da privuce neke ljude ali uvek ce da se zna ko je vozio traktor a ko je otvarao kapiju  ;)
Ko pomera antenu, ko viče "Ne valja" xD  8)

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: TiXoR_ poslato Maj 23, 2015, 17:16:19 POSLE PODNE
Citat: bryant ãƒ,, poslato Maj 23, 2015, 16:55:17 POSLE PODNE
Sta mislite o telefonu Samsung Galaxy Alpha?  :)

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_alpha-6573.php

Bravo Tixore  ::)
Pogledao sam taj sajt vec dosta puta kao i ostale sajtove o tom telefonu, nego sam pitao za vase licno misljenje..  ;)

aaaa mislija san da niisi gleda na gsmarena... super mobitel. ja ću sebi vjerovatno kupiti note 4 ili note edge.

Citat: TiXoR_ poslato Maj 23, 2015, 17:31:11 POSLE PODNE
aaaa mislija san da niisi gleda na gsmarena... super mobitel. ja ću sebi vjerovatno kupiti note 4 ili note edge.

Dobar je i taj, ja sam uzeo ovaj Alpha, odlican je..

Citat: bryant ãƒ,, poslato Maj 23, 2015, 17:47:52 POSLE PODNE

pa šta pitaš kakav je konju hahaha

Citat: TiXoR_ poslato Maj 23, 2015, 17:51:10 POSLE PODNE
Citat: bryant ãƒ,, poslato Maj 23, 2015, 17:47:52 POSLE PODNE

pa šta pitaš kakav je konju hahaha

Pa da znam da li sam pogresio sto sam ga uzeo, nije kasno da ga zamenim za neki drugi..  :D

THEY SEE ME ROLLIN', THEY HATIN'  8) 8) 8)

Prva misija predjena, ja sam odusevljen, jedini problem su mi komponente pa ponekad bas zna da zalaguje, medjutim nadam se da cu da kupim tih par stvari pa da za neko vreme igram bez lagovanja, sve u svemu misljenje mi je da ovo moze da nadmasi San Andreas samo kad vecina bude u prilici da igra, i kad se razvije MP mod
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Jel igras na Low grafici? Mnogo lose mi izgleda slika..  >:(

Ja sam GTA V presao proslog leta, na PS3, ali nije nimalo isto niti je isto uzivanje kao na PC..  :)