Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: admin poslato Jul 16, 2015, 19:36:38 POSLE PODNE
Admina ima 3
Co Admin 2
i Smoda 4

to je dovoljno, i nije vaše da raspravljate o tome.

Blaeks za vašu informaciju ima Administrator ovlasti več pola godine i samo piše "CoAdmin" a zapravo je Admin.

Svi u osoblju će raditi, tko ne bude, leti... ali naravno ne ban i brisanje acca kao što je bilo do sad, nego mu se samo skine pozicija jer očito ima razlog zašto ne može raditi.

U izradi je nova tema od strane jednog od boljih web dizajnera na Balkanu.

Danas će se malo pre-urediti podforumi i teme i dodati neke nove & stare + Nagradne igre sponzorirane od strane WDW hostinga.

Maki nije plaćao nama ništa, i nemamo ništa od toga što njegove reklame stoje tako da su maknute.

Nemojte više pisati gluposti, jer niste upučeni u situaciju.

Samo nam reci, tko si ti ? Ja se više neću miješati u temu staffa, ali mi odgovori na ovo pitanje. :D

Maki nije placao vama, placao je Djuri, mogli ste ispostovati njegov novac i ostaviti reklamu dokle je placena jer i on sam nije verovatno znao da ce do ovoga doci :)
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

Nemam ja veze sa tim unknownom.. :)

Citat: WickeD. poslato Jul 16, 2015, 19:39:52 POSLE PODNE
Maki nije placao vama, placao je Djuri, mogli ste ispostovati njegov novac i ostaviti reklamu dokle je placena jer i on sam nije verovatno znao da ce do ovoga doci :)
Opušteno WickeD, dok pola foruma drži baner Exp Hostinga, nema zime.

Citat: Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ poslato Jul 16, 2015, 19:38:25 POSLE PODNE
Citat: admin poslato Jul 16, 2015, 19:36:38 POSLE PODNE
Admina ima 3
Co Admin 2
i Smoda 4

to je dovoljno, i nije vaše da raspravljate o tome.

Blaeks za vašu informaciju ima Administrator ovlasti več pola godine i samo piše "CoAdmin" a zapravo je Admin.

Svi u osoblju će raditi, tko ne bude, leti... ali naravno ne ban i brisanje acca kao što je bilo do sad, nego mu se samo skine pozicija jer očito ima razlog zašto ne može raditi.

U izradi je nova tema od strane jednog od boljih web dizajnera na Balkanu.

Danas će se malo pre-urediti podforumi i teme i dodati neke nove & stare + Nagradne igre sponzorirane od strane WDW hostinga.

Maki nije plaćao nama ništa, i nemamo ništa od toga što njegove reklame stoje tako da su maknute.

Nemojte više pisati gluposti, jer niste upučeni u situaciju.

Samo nam reci, tko si ti ? Ja se više neću miješati u temu staffa, ali mi odgovori na ovo pitanje. :D

Citat: WickeD. poslato Jul 16, 2015, 19:39:52 POSLE PODNE

Ukoliko mi se Maki javi, dobiti će reklamu natrag.

Da malo skrenemo temu, kanterasi sta mislite, dal se KQLY vraca na podijum :D?
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

bilo je neki problema sa hostom [DDOS] sada je riješeno :)

Guramo naprijed haha :D

censored

Promjeni buraz... Samo napred

Jeste. Ja spavo nisam do 4h/morning hah

Malo se i BS aktivirao  ;) Pohvale novoj administraciji i samo naprijed