[MAP] Trgovina KONZUM

Započeo |Mumin|, Mart 31, 2015, 22:35:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

--------------------------------------------------
-------------------------------------------------
Pozdrav svima, na želju mnogo ljudi koji prate i podrzaju server SanMarino, odlicili smo da im to i ispunimo i evo njihva zelja je bila KONZUM sto smo mi i uradili. Nadam se da vam se svidja. I takodjer nemojte mislit mozda da samo markete u zadnje vrijeme radim xD vec to je sad bilo na vrsti da se objavljuje tako da uskoro jos i drugih stvari.
SLIKE:
Mapu uradio Mumin.
-------------------------------------------------------

Svaka cast, to je tu negdje stil boja i sve samo si trebo izmapat zgradu mislim bilo bi mnogo bolje,ma da je i ovako lijepo

Citat: #Dado poslato Mart 31, 2015, 23:28:22 POSLE PODNE
Svaka cast, to je tu negdje stil boja i sve samo si trebo izmapat zgradu mislim bilo bi mnogo bolje,ma da je i ovako lijepo

Pa iskreno i meni se ne svidja lokacija ali tu je bilo naruceno da se uradi i sta je tu je :D Hvala

Lokacija je dobra, sve si lepo uklopio, samo i nisam ljubitelj toga da se rade takve mape do pola, pre sam vise da se cela ova zgrada izbrise i uradi jedan malo veci Konzum, ali razumem da je zbog laga ovako, pohvale  :)

Citat: bryant ãƒ,, poslato April 07, 2015, 09:45:47 PRE PODNE
Lokacija je dobra, sve si lepo uklopio, samo i nisam ljubitelj toga da se rade takve mape do pola, pre sam vise da se cela ova zgrada izbrise i uradi jedan malo veci Konzum, ali razumem da je zbog laga ovako, pohvale  :)

Ma znas vec da mi maperi ako zelimo to da uradimo kako treba previse objekata i tako, hvala .D

Ma SAMP je r e tardiran sto se tice ucitavanja objekata kad bis se ucitavali kao default objekti.....  :D
Inace 11/10 za mapu  ;)