[MAP]Opština

Započeo Peroxide, Mart 26, 2015, 21:57:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav predstavljam vam svoju novu mapu.Mapu opštine,naime ovo mi je prvi put da radim sa smooth camom pa izgleda dosa lose haha :D
Video

Nije lose, izgleda prazno i mozda si malo preterao sa ovim zelenilom u sredini, verovatno ce lagovati ako stavis na neki server i bude vise igraca..mozda i nije potreban tako veliki parking tj. dva ta parkinga.

Sto se tice Smooth Camer-e ja isto koristim nju, imas komandu da ubrzas mislim da je CTRL ili Space, nisam siguran i onda kamera ide brze, takodje prilikom editovanja samo ubrzas malo klip zato sto Smooth Camera ide sporo..i nemoj tako da uvrces kameru, samo levo i desno idi kada tako pravo ides, a kada ides gore ili dole onda koristi to  ;)
Pogledaj jedan moj video klip sa Smooth Camerom ( KLIK )  ;)

Sve u svemu, pohvale i potrudi se  :)

Citat: bryant ãƒ,, poslato Mart 26, 2015, 22:20:48 POSLE PODNE
Nije lose, izgleda prazno i mozda si malo preterao sa ovim zelenilom u sredini, verovatno ce lagovati ako stavis na neki server i bude vise igraca..mozda i nije potreban tako veliki parking tj. dva ta parkinga.

Sto se tice Smooth Camer-e ja isto koristim nju, imas komandu da ubrzas mislim da je CTRL ili Space, nisam siguran i onda kamera ide brze, takodje prilikom editovanja samo ubrzas malo klip zato sto Smooth Camera ide sporo..i nemoj tako da uvrces kameru, samo levo i desno idi kada tako pravo ides, a kada ides gore ili dole onda koristi to  ;)
Pogledaj jedan moj video klip sa Smooth Camerom ( KLIK )  ;)

Sve u svemu, pohvale i potrudi se  :)
Ne ide ovo na niti jedan server xD a to s travom sam napravio po uzoru na pravi city hall u UK takav jedan pa sam isao na to a za parking nisam znao sta bi mogao da ne trpam bezveze jos nekim objektima sam stavio parking,svejedno hvala ti i za smooth cam takoder puno ti hvala posto ono nedavno sam saznao za to pa isprobavam :D