Pomoc hitno.

Započeo Nikola1996, Mart 06, 2015, 23:49:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako, skinuo sam Texture Studio i sada kada idem server ono mi izbaci ovo http://www.dodaj.rs/f/35/wk/RFzcxQK/screenshot1.png

Ako moze neko da pomogne bio bih zahvalan, unapred veliko hvala :)

Skini MSVCR100.dll na google nadjes i ubacis local disc: C/windows/system32 i tu ubaci

Moras ubaciti MSVCR100.dll u folder Texture Studia.  :)

Link za skidanje tog fajla: KLIK

Ne kapiram, ubacio sam to u system32 i folder od texture i nece opet. Probacu opet nesto, ako moze link od Texture Studio

Nisi trebao ubacivati u System32 folder, nego samo u folder od Texture Studia.
Nakon sto si skinuo sa linka kojeg sam ti gore dao samo ga prebaci u folder Texture Studio i radi ce sve kako treba, ako se pojavi jos neki problem posalji nam sliku u ovu temu  :)

Texture Studio: KLIK

http://prntscr.com/6dya4j to mi izbacuje opet ako neko zna da mi pomogne neka mi kaze resenje ako ne otkud znam onda sve sam probao i nece

Trazio sam malo po internetu i pronasao sam moguce resenje.
Probaj da instaliras Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 ( KLIK ) i nakon sto skines vidi da li ti treba za x86 ili x64 u zavistosti sta ti imas..samo jedno odaberi i instaliraj .  :)
Poslednja Izmena: Mart 07, 2015, 21:17:08 POSLE PODNE od bryant ツ

Hvala Vam, probacu upravo sada :)

Poslednja Izmena: Mart 07, 2015, 22:12:57 POSLE PODNE od Nikola1996

Kako mapate preko ovoga ?Na kucni server ?

i am king!

Sta kucni server? Texture Studio, nije isto kao to sto mislis :)

Inace, Bryant nece ovo, daj vise ne znam sta da radim, mozda je do mog kompa nesto,

Bryant???

Citat: Pinki ãƒ,, √ poslato Mart 07, 2015, 22:14:58 POSLE PODNE
Kako mapate preko ovoga ?Na kucni server ?

To je mod za rad sa teksturama, na njemu se rade teksture za objekte, to je jedan od nacina kako raditi teksture..  :)

Citat: Nikola1996 poslato Mart 07, 2015, 22:17:47 POSLE PODNE
Inace, Bryant nece ovo, daj vise ne znam sta da radim, mozda je do mog kompa nesto,

Bryant???

Stvarno ne razumem, trazio sam jos malo i pronasao jos jedno moguce resenje.
Pokusaj da instaliras Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 ( KLIK ), instalacija je ista kao kod prosleg..  :)

Vidim da hoces da mi pomognes, i hvala ti, probacu ako nece, ne znam stvarno :) Hvala.

Citat: Nikola1996 poslato Mart 07, 2015, 22:24:47 POSLE PODNE
Vidim da hoces da mi pomognes, i hvala ti, probacu ako nece, ne znam stvarno :) Hvala.

Probacemo sve moguce nacine, pokusavacu sve vise da ti pomognem, sigurno postoji resenje samo treba da ga pronadjemo.
Probaj ovo sto sam ti rekao i dao  ;)

Da li mi mozes slikati koje imas u Control Panelu? Imas sliku dole da ti pomogne da pronadjes.
Izgleda da nemas taj jer je za Windows XP SP1 samo.. slikaj taj deo gde imas ove dole programe/fajlove sa slike..

Slika: KLIK