DexterTM - youtube channel

Započeo DexterTM, Mart 01, 2015, 23:39:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima,
ovim putem želim da vam predstavim svoj mail youtube kanal na kojem postavljam gameplay starih klasičnih igara. Za sada snimam GTA Vice City, i u buduće imam u planu snimati satre poznate serijale kao NFS Most Wanted, i dobre stare simulacione igrice tipa Euro Truck Simulator 2.
Za sad, na svom youtube kanalu brojim 17 video zapisa (gameplay-a) popularnog naslova GTA Vice City. Svaki gameplay se sastoji od jedne misije (mission).

Zašto baš GTA Vice City?
Svi se sjećamo dana kada smo bili mladi, i kada smo igrali GTA Vice City i uživali u toj igri. Provodili smo dane i dane za računarom igrajući baš tu igru. Snimanje ovog serijala želim vas podsjetiti na stare nostalgične dane, a možda i dane kada ćete opet igrati baš ovu igricu.

Budući planovi?
Za sad već se sprema gameplay naslova NFS Most Wanted, a cijeli serijal će se sastojati od Blacklist-a. Svaki video će biti jedna Blacklist-a preÄ'ena. Nadam se da ćete i ovim putem uživati gledajući, a možda i vas podstaknuti da isprobate svoje trkačke sposobnosti.
Što se tiče Euro Truck Simulator 2, ne planiram snimati gameplay na već poznatoj (i dosadnoj) orginalnoj mapi. Nego želim snimati gameplay popularnih mapa tipa Hungary map.

Primam svake komentare i možda baÅ¡ vaÅ¡e želje za neki odreÄ'eni gameplay.
Molim vas da se pretplatite na moj kanal (subscribe), i da me podržite u mom radu.

Youtube channel
Playlist - Playing classic: GTA Vice City