[FS]Dinamicno pravljenje organizacija/bandi v1.1 (Update)

Započeo antonioas, Januar 18, 2015, 13:43:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime FilterSkripte: Dinamicno pravljenje organizacija/bandi v1.1
Vreme izrade: Pa negdje oko 2 dana
Slike/Video:
Kada postavite di ce se ulaziti u int bande stvori se ovo:

Komdanda za dodavanje vozila za bandu:

Kada udjete u vozilo kao rcon admin pojavi vam se ovo:

Ako niste clan bande neda vam uci u auto i pojavi vam se na ekranu ime bande cije je auto:

Komanda /makeleader kada se upise ispisuje sve trenutne bande koje postoje i njihova imena i ID:

/f chat za bandu:

Cmd /orghelp,objasnite su sve komande,za sta sluze i sve potrebno:

Edit/0: Od 0
Credits: antonioas(ja) ;)
Download: https://www.mediafire.com/?fgcqcf22vvg38uo
Pastebin: http://pastebin.com/XJhbPdpP

Update 1.1
-Neke komande su premjestite u dialog(/uredjivanje)
-/orghelp Ako ste lider vidite lider komande
-Neki popravci sitni
-Ako su nekome draze komande od dialoga ostale su i one
Slike updatea

Za rad vam je potrebno samo da .amx stavite u folder Filterscripts od vaseg moda,u scriptfiles napravite folder Bande i pod server.cfg pod filterscripts dodate ime skripte.

Ovo je prva verzija skripte i vjerovatno da cu raditi jos updateova,za sve bugove koje nadjete javite mi na PM ili u ovoj temi
Poslednja Izmena: Januar 19, 2015, 18:50:44 POSLE PODNE od antonioas

Brate slusaj , veoma je hitno , ovo bi mi trebalo za srw !

Ja ubaacim sve i lijepo upisem na server cfg  i udjem na srw startam ga i ne radi mi /napraviorgu , niti bilo koja druga komanda za ovu fs . Mozes snimit tutorijal za tu fs pls bio bi mi od pomoci

Citat: HarisGegic poslato Januar 19, 2015, 10:24:26 PRE PODNE
Brate slusaj , veoma je hitno , ovo bi mi trebalo za srw !

Ja ubaacim sve i lijepo upisem na server cfg  i udjem na srw startam ga i ne radi mi /napraviorgu , niti bilo koja druga komanda za ovu fs . Mozes snimit tutorijal za tu fs pls bio bi mi od pomoci

Zaboravio sam reci potrebno je jos pod plugins u server.cfg stavit streamer i sscanf,a ako je linux dodaj iza imena .so,ak nemas plugine skini sa neta

Citat: TuKy poslato Januar 19, 2015, 17:35:24 POSLE PODNE
ja kucam cmd i pise mi samo vlasnik,zasto?

Logiraj se kao rcon admin (u chat /rcon login sifra koja ti je u server.cfg)

Lahko je spojit tudje radove + kurcit se da je to tvoj.
Neka cu dobit ban al' ovaj rad nije tvoj (spojio si Dimiev system mafija/organizacija + za clanove uzeo od CH:FR 1.2.7 kojeg ga ima svako i tu od 0 o.O
Dokaz: Dimiov = Klik.
Takodjer ovo je isto edit Moda CH.FR 1.2.7 => KLik izvadio si iz CH:FR 1.2.7 to da ne moram dzaba slikavat sve.
Eto od tebe kao "Skriptera" Hahahahah
Poslednja Izmena: Januar 20, 2015, 00:12:58 PRE PODNE od Clary

Citat: Clary poslato Januar 20, 2015, 00:06:33 PRE PODNE
Lahko je spojit tudje radove + kurcit se da je to tvoj.
Neka cu dobit ban al' ovaj rad nije tvoj (spojio si Dimiev system mafija/organizacija + za clanove uzeo od CH:FR 1.2.7 kojeg ga ima svako i tu od 0 o.O
Dokaz: Dimiov = Klik.
Takodjer ovo je isto edit Moda CH.FR 1.2.7 => KLik izvadio si iz CH:FR 1.2.7 to da ne moram dzaba slikavat sve.
Eto od tebe kao "Skriptera" Hahahahah

Korisniče @Clary, VaÅ¡ post se smatra uvrijedljivim sadržajem, tako da će biti proslijeÄ'en Administraciji Radi krÅ¡enja jednih od pravila.

* Ukoliko smatraš da je ukradeno, Privatnu Poruku imaš Administraciji sa linkom od ove teme. Hvala, LP!

Tema ide pod LOCK, Istraga...
Poslednja Izmena: Januar 20, 2015, 00:33:20 PRE PODNE od Ɗ∊ѵoχχ