[Include] a_vehicleinfo ( Cijene vozila, rezervoar, ime, potrosnja )

Započeo GreenG, Januar 16, 2015, 18:54:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime: a_vehicleinfo

Izradio:Ja, Adnan(Sioux)

Svrha: Ovaj include mozete korisiti da dobijete ime vozila, da dobijete cijenu vozila, da dobijete velicinu rezervoara vozila i potrosnju vozila.
Naravno, include vam u koliko ne planirate praviti CarOwnerShip, ne moze pomoci mnogo ( Osim funkcije a_GetVehicleName).
Uz include dobijate link od stranice na kojoj se nalazi tabela sa svim podatcima koje sam uvrstavao u include.

Funkcije:

a_GetVehiclePrice(modelid); /*Sluzi za dobijanje cijene vozila*/
a_GetVehicleRefundPrice(modelid); /*Sluzi za dobijanje povratne cijene( kada igrac proda vozilo ).*/
a_GetVehicleMaxSpeed(modelid);  /*Sluzi za dobijanje maximalne brzine vozila.*/
a_GetVehicleMaxFuel(modelid);  /*Sluzi za dobijanje velicine rezervoara vozila.*/
a_GetVehicleUsageFuel(modelid); /*Sluzi za dobijanje potrosnje vozila.*/
a_GetVehicleName(modelid);  /*Sluzi za dobijanje imena vozila.*/

Tabela:

Download:
Pastebin

Napomena:Informacije dobijate iz modela vozila a ne iz ID-a, takodje u koliko zelite dobiti informaciju za vozilo preko nekog igraca ( mislim vozila koje neki igrac vozi ), prvo provjerite jeli on u vozilu, u slucaju da igrac nije u tom vozilo moglo bi doci do crasha a u najboljem slucaju dobijate pogresnu informaciju..
Vozila kod kojih su svi podatci 0 nisu namjenjena za COS i od njih mozete dobiti samo ime.

Samo da dodam da mi je pun qrac ovih TD-ova sto objavljuju te molim sve koji su planirali da postave jos neki da to ne rade.... Hvala
Poslednja Izmena: Januar 16, 2015, 19:17:00 POSLE PODNE od Sioux

Ubaci Slikicu jednu, pa će ti tema ostati otvorena. Imaš 24h. Bilo kakva slika samo da igrači znaju kako je šta je. LP

Citat: Bull007 poslato Januar 16, 2015, 19:39:54 POSLE PODNE
Brawooo careee 10-tka cista

Hvala..

Citat: Ɗ∊ѵoχχ poslato Januar 16, 2015, 20:02:11 POSLE PODNE
Ubaci Slikicu jednu, pa će ti tema ostati otvorena. Imaš 24h. Bilo kakva slika samo da igrači znaju kako je šta je. LP

Sta cu slikat? Eto imaju tabelu... Nema komandi, samo funkcije.