[POMOĆ] Logo na mapi

Započeo okolokole, Januar 07, 2015, 12:41:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kako da postavim ovako neki logo na mapu , text znam postavljati ali problem je neki logo postaviti.
NPR:

Postoji dve mogucnosti kako je autor te mape radio to..

1. Da je koristio obican tekst ali specifican font - Webdings ( za taj jedino znam,ali je moguce da postoji jos slicnih fontova za tekst )

2. Da je koristio neke objekte odnosno delove nekih objekata,ja ne znam koji su na slici to objekti ali mozes proveriti tako sto ces skinuti tu mapu i otvoriti je u Map Editor-u i tako videti koje se objekti iza toga kriju..

Nadam se da sam ti barem malo pomogao  :)

Taj mapper je rekao meni da je to obicni Arial font :D tako eto pokusj i ti
Citat: Mr.Gagi
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.
Citat: Dudeje, to mi je hobi...

Citat: Zohan [pwn][map] poslato Januar 09, 2015, 02:22:33 PRE PODNE

Verovatno nisi razumeo sta je Begic hteo da pita..nije mislio na tekst Cloud Bank nego na logo ( ovo prvo levo ). A naravno da je font Arial kod tog teksta na koji ti mislis..  ;)

Citat: bryant ãƒ,, poslato Januar 09, 2015, 20:43:01 POSLE PODNE

Verovatno nisi razumeo sta je Begic hteo da pita..nije mislio na tekst Cloud Bank nego na logo ( ovo prvo levo ). A naravno da je font Arial kod tog teksta na koji ti mislis..  ;)

Skontao je on, tačnije, to i jest arial, ali obične zagrade ja mislim, sa rotacijom...

Citat: Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ poslato Januar 10, 2015, 00:22:25 PRE PODNE
Citat: bryant ãƒ,, poslato Januar 09, 2015, 20:43:01 POSLE PODNE

Skontao je on, tačnije, to i jest arial, ali obične zagrade ja mislim, sa rotacijom...
Bravo obicna zagrada :) msm 4 zagrade ;)
Citat: Mr.Gagi
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.
Citat: Dudeje, to mi je hobi...

Citat: Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ poslato Januar 10, 2015, 00:22:25 PRE PODNE

Jeste,upravo sam i ja skontao sta je zapravo. Veoma kreativno uradjeno od strane autora..  :)

Problem resen,s toga tema LOCK .
Poslednja Izmena: Januar 14, 2015, 14:36:31 POSLE PODNE od bryant ツ