Tražite neku FS ili Include File? (Čitajte ovdje)

Započeo DevoXx, Decembar 22, 2014, 17:22:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 20 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Bryan123 poslato April 19, 2015, 15:32:05 POSLE PODNE
- Vaše ime na forumu: Bryan123
- Šta tražite (FS, Inc): INC
- Opširno oko te (FS ili Inc): Treba mi YSI
- Dodatak: hvala

Trenutno nismo u mogučnosti naći valjani link za YSI jer je "autor ysi-a" Obrisao originale!

Citat: TheMan poslato April 19, 2015, 16:02:37 POSLE PODNE
- Vaše ime na forumu:TheMan
- Šta tražite (FS, Inc): FS
- Opširno oko te (FS ili Inc): FS za vip system na bodove da kad im dam vip i bodove da mogu postavit neonke, slot za vozilo 2 i 3...
- Dodatak:

VIP System kakav tražiš ne možemo naći, ali evo nešto slično Vašem traženju!
>> Klikni Ovdje <<

Citat: Sottra poslato April 28, 2015, 22:04:59 POSLE PODNE
- Vaše ime na forumu: Sottra
- Opširno oko te (FS ili Inc): Treba mi hitman agency fs. Najvise me zanima onaj dio kojim se igracu dodeljuje meta.
- Dodatak: Hvala unapred

Klikni Ovdje,
>> Klikni Ovdje <<

- Vaše ime na forumu: mliksi
- Opširno oko te (FS ili Inc): Anti cheat
- Dodatak: PA TRAZIM NEKI DOBAr AC za TDM ali zelim bas neki dobar da se ne moze citovat za TDM skriptu koristim dimievu skriptu ap mi treba neki dobar AC

Citat: mliksi poslato April 29, 2015, 15:38:11 POSLE PODNE
- Opširno oko te (FS ili Inc): Anti cheat
- Dodatak: PA TRAZIM NEKI DOBAr AC za TDM ali zelim bas neki dobar da se ne moze citovat za TDM skriptu koristim dimievu skriptu ap mi treba neki dobar AC

Izvoli, imaš Par verzija tu..
>> Klikni Ovdje <<

- Vaše ime na forumu: osmanlaw1234
- Šta tražite (FS, Inc): FS (Kontener system)
- Opširno oko te (FS ili Inc): Naprimjer kada pridjemo nekom konteneru i kucamo /smece i onda nam se pojavi text "Trazite po smecu" i nakon 5 sec da dobijemo npr: 5.000$, odelo ili nesto slicno
- Dodatak: //
Poslednja Izmena: Maj 02, 2015, 12:51:31 POSLE PODNE od osmanlaw1234

- Opširno oko te (FS ili Inc): Teritorija sistem , da mogu bane ili mafije zauzimat teritoriju i onda bude kao njihova boja i pise da je to od njih kao da cekaju 5min i tako
- Dodatak:

- VaÅ¡e ime na forumu: Vladoâ,,¢
- Opširno oko te (FS ili Inc): Register i Login system sa YINI

Citat: osmanlaw1234 poslato Maj 01, 2015, 13:16:32 POSLE PODNE
- Vaše ime na forumu: osmanlaw1234
- Šta tražite (FS, Inc): FS (Kontener system)
- Opširno oko te (FS ili Inc): Naprimjer kada pridjemo nekom konteneru i kucamo /smece i onda nam se pojavi text "Trazite po smecu" i nakon 5 sec da dobijemo npr: 5.000$, odelo ili nesto slicno
- Dodatak: //

Takvo nešto što Vi tražite ne možemo naći, Obratite se u temi "Razgovor o Pawn Scriptama" napišite da želite tako kao što ste ovdje i oni će Vam to pomoći da napravite, ovakve FS nemaju jer je ovo jednostavno uz par linijica, LP.

Citat: mliksi poslato Maj 01, 2015, 16:29:31 POSLE PODNE
- Opširno oko te (FS ili Inc): Teritorija sistem , da mogu bane ili mafije zauzimat teritoriju i onda bude kao njihova boja i pise da je to od njih kao da cekaju 5min i tako
- Dodatak:

Baš za to nismo našli FS, ali zato smo našli nešto što može puno pomoći, ovo je GameMod sastavljen iz teritorija osvanja itd, samo pročitajte linije i shvatit ćete, evo ja sam sad baš pogledao i ja mislim da je to što vi tražite, LP.
>> Klikni Ovdje <<

Citat: Vladoâ,,¢ poslato Maj 02, 2015, 12:21:32 POSLE PODNE
- VaÅ¡e ime na forumu: Vladoâ,,¢
- Opširno oko te (FS ili Inc): Register i Login system sa YINI

Izvolite,
>> Klikni Ovdje <<

Da vam nešto kažem dragi Korisnici ovog Foruma koji pratite ovaj podforum, ukoliko tražite FS imate još jedan naćin da je pronadjete na ovom linku: >>>> KLIKNI OVDJE ZA LINK <<<<

- Vaše ime na forumu: Tonća
- Å ta tražite (FS, Inc): <YSI\y_iterate>  <YSI\y_commands>
- Opširno oko te (FS ili Inc): pa trebaju mi ta 2 include , trazi sam ih na samp forumu i nisam mogao naci .
- Dodatak: Å¡to prije

Citat: Tonća poslato Maj 07, 2015, 14:59:08 POSLE PODNE
- Vaše ime na forumu: Tonća
- Å ta tražite (FS, Inc): <YSI\y_iterate>  <YSI\y_commands>
- Opširno oko te (FS ili Inc): pa trebaju mi ta 2 include , trazi sam ih na samp forumu i nisam mogao naci .
- Dodatak: Å¡to prije

To baš i nisu include file to je u sklopu cijelog YSI Fajla, čekamo Administratore samp foruma da povrate taj YSI fajl sa tim dodatnim fajlovima ako uspiju.. Trenutno ni mi ne možemo da pronadjemo, LP.

- Vaše ime na forumu:josipmarko
- Šta tražite (FS, Inc):FS
- Opširno oko te (FS ili Inc): trebam fs u koji bi ubacivao mape.jer mi ih sporo ucitava iz gamemodea.pa mislim da bi bilo bolje da je fs
- Dodatak:

Citat: josipmarko poslato Maj 08, 2015, 11:58:46 PRE PODNE
- Vaše ime na forumu:josipmarko
- Šta tražite (FS, Inc):FS
- Opširno oko te (FS ili Inc): trebam fs u koji bi ubacivao mape.jer mi ih sporo ucitava iz gamemodea.pa mislim da bi bilo bolje da je fs
- Dodatak:

Bolje ti učitava iz GM nego iz FS, jer opet preko GameModa ti se radi to učitavanje. Sporo ti je jer nešto nisi fino uradio, ili ti je gamemod sa piuno linija i mapa pa slabo učitava, ili pluginsi, provjeri sve.

- VaÅ¡e ime na forumu:Vladoâ,,¢
- Opširno oko te (FS ili Inc): Bank system
- Dodatak:Samo da nije dini  ???

- Vaše ime na forumu: Ageo
- OpÅ¡irno oko te (FS ili Inc):  Pa , programa za pravenje mapi , pozelno za INGAME pranje
- Dodatak: