Tražite neku FS ili Include File? (Čitajte ovdje)

Započeo DevoXx, Decembar 22, 2014, 17:22:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

- Vaše ime na forumu:Zerin
- Šta tražite (FS, Inc):FS
- Opširno oko te (FS ili Inc): Trazim Fuel sistem. Al ne onaj kao sto mnogi objavljuju, neg,, ako imam u rezervoaru 20 litara goriva, i kad kucam /fill, da mi napuni do 100 litara, i da mi oduzme pare za svaki litar npr 5$. I da se rezervoar moze napuniti maximalno do 100 litara..
- Dodatak:

Citat: Zerin poslato Januar 20, 2015, 22:23:14 POSLE PODNE
- Vaše ime na forumu:Zerin
- Opširno oko te (FS ili Inc): Trazim Fuel sistem. Al ne onaj kao sto mnogi objavljuju, neg,, ako imam u rezervoaru 20 litara goriva, i kad kucam /fill, da mi napuni do 100 litara, i da mi oduzme pare za svaki litar npr 5$. I da se rezervoar moze napuniti maximalno do 100 litara..
- Dodatak:

Zdravo, Potražili smo, ali nismo našli. Zamolit ćemo vas da se obratite kolegama iz "Razgovor-a za Scriptanje"
Postajte tu po pravilima i zatražite da vam pomognu kako to napraviti, i dobit ćete odgovor..

Link teme: -> Klikni Ovdje <-

- Vaše ime na forumu:alko321
- Šta tražite (FS, Inc): [FS] System bike ili motor ili za avione
- Opširno oko te (FS ili Inc): CMD
- Dodatak:--//

ÄŒekam tvoj odgovor na Privatnu Poruku ...
Poslednja Izmena: Januar 21, 2015, 18:53:33 POSLE PODNE od Ɗ∊ѵoχχ

- Vaše ime na forumu: Zerin
- Šta tražite (FS, Inc): FS
- Opširno oko te (FS ili Inc): Pa trazim FS system mobitela, al neki noviji malo, ne da bude ono u dialozima, neg obicno. Kad hocu nekog da nazovem da kucam /call broj.. il da se javim /answer,, i tako to..
- Dodatak:

Citat: Zerin poslato Januar 22, 2015, 18:11:45 POSLE PODNE
- Opširno oko te (FS ili Inc): Pa trazim FS system mobitela, al neki noviji malo, ne da bude ono u dialozima, neg obicno. Kad hocu nekog da nazovem da kucam /call broj.. il da se javim /answer,, i tako to..
- Dodatak:

Izvolite, Simple Mobitel Sistem. Ukoliko bude problema obratite mi se na PM da pronadjemo drugi Link.

Link teme:
  -> Klikni Ovdje <-

- Opširno oko te (FS ili Inc): Treba mi FS za Dynamicno kreiranje ulica.. All ne da kreiram onako samo, nego da igrac moze da kupi tu ulicu..
- Dodatak: Ako moze FS za Zonu.. Al ako moze kad se kreira zona u skripti,, da neki igrac moze u toj zoni koristit Minigun ili RPG a da ne dobija wl....

Citat: Zerin poslato Januar 24, 2015, 21:23:55 POSLE PODNE
- Opširno oko te (FS ili Inc): Treba mi FS za Dynamicno kreiranje ulica.. All ne da kreiram onako samo, nego da igrac moze da kupi tu ulicu..
- Dodatak: Ako moze FS za Zonu.. Al ako moze kad se kreira zona u skripti,, da neki igrac moze u toj zoni koristit Minigun iserver uklonjen!G a da ne dobija wl....

-> Privatne Poruke ÄŒitaj !

- Vaše ime na forumu: b3njotr
- Opširno oko te (FS ili Inc): Potrebna mi je FS sa vojskom...mapa i fs...
- Dodatak: Hvala!

Citat: b3njotr poslato Januar 27, 2015, 21:44:16 POSLE PODNE
- Vaše ime na forumu: b3njotr
- Opširno oko te (FS ili Inc): Potrebna mi je FS sa vojskom...mapa i fs...
- Dodatak: Hvala!

Nismo mogli naći bolje, mislim ima toga dosta al ovo smo izdvojili od boljih. Izvolite.

>> Klikni Ovdje <<

- Vaše ime na forumu: Adem Ramić
- Opširno oko te (FS ili Inc): Treba mi Auto Skola sistem nasao sam jedan ovdje onaj od Sanya ali ne radi jbg,,ako imate neki dobar...hvala
- Dodatak: nis

Citat: Adem Ramic poslato Februar 03, 2015, 17:09:06 POSLE PODNE
- Vaše ime na forumu: Adem Ramić
- Opširno oko te (FS ili Inc): Treba mi Auto Skola sistem nasao sam jedan ovdje onaj od Sanya ali ne radi jbg,,ako imate neki dobar...hvala
- Dodatak: nis

Sigurno želiš u modu da imaš taj sistem, pa sam pronašao jedan tutorial gdje objašnjava kako šta ubaciti u mod, ideš korak po korak i dobiješ Autoškolu ;)
Credits:
Hitman

>> Klikni Ovdje <<
Poslednja Izmena: Februar 04, 2015, 14:26:06 POSLE PODNE od Ɗ∊ѵoχχ

- Vaše ime na forumu:Darko_Markovicc
- Opširno oko te (FS ili Inc): Granice za SF i LV .
- Dodatak:Kada igrac kuca /granica, granica se otvori.Tako nesto.

Citat: Darko_Markovicc poslato Februar 04, 2015, 17:05:41 POSLE PODNE
- Vaše ime na forumu:Darko_Markovicc
- Opširno oko te (FS ili Inc): Granice za SF i LV .
- Dodatak:Kada igrac kuca /granica, granica se otvori.Tako nesto.

Izvolite, Ukoliko bude problema obratite mi se na PM da pronadjemo drugu FilterScriptu (FS)

>> Klikni Ovdje <<

- Vaše ime na forumu: Jockey
- Dodatak: Ako moze FS za Zonu.. Al ako moze kad se kreira zona u skripti,, da neki igrac moze u toj zoni koristit Minigun iserver uklonjen!G a da ne dobija wl....

Citat: Jockey poslato Februar 04, 2015, 19:16:20 POSLE PODNE
- Vaše ime na forumu: Jockey

Nažalost nismo mogli da nadjemo ono što baš Vi tražite, ali našli smo vam Kreirane Zone Los Santosa, Izvolite.

Slika: -> Klikni Ovdje da vidiš Sliku <-
Download: >> Klikni Ovdje <<
Poslednja Izmena: Februar 04, 2015, 23:44:21 POSLE PODNE od Ɗ∊ѵoχχ