Tražite neku FS ili Include File? (Čitajte ovdje)

Započeo DevoXx, Decembar 22, 2014, 17:22:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 22 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: M Ө M Σ N Z I poslato April 18, 2021, 10:07:07 PRE PODNE
To radis preko SetVehicleVelocity, nothing special.
https://sampwiki.blast.hk/wiki/SetVehicleVelocity
zanima i mene ali ne shvatam bas najbolje kako da to napravim, mozes pomoci?
Ecuador Online Gaming Community Founder

dsc.gg/ecuador-rp

Citat: Galardo poslato Maj 11, 2021, 09:12:01 PRE PODNE
https://sampwiki.blast.hk/wiki/SetVehicleVelocity

Da brate ali mene zanima da li neko ima gotov sistem da tipa sa cmd /cipuj cipujes to vozilo da ide tipa 470km/h ali da bude samo za to vozilo, ja sam vec pravio tako ali su mi bila cipovana i vozila za event zato sam postavio ovdje da vidim jel ima neko da je odradio kako treba da postavi...
~YouTube: Scarfy~
~Facebook: Scarfy YT~

To je isto da zoves nekog drugog i da guzi umjesto tebe, napravi sam jbt, kao da je tesko vozilima dodati varijablu da li su cipovani ili ne pa da samo njima pri spawnu podesi velocity

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

- Vase ime na forumu: JohnYT
- Sta trazite: FS
- Opis: Zanima me da li neko ima ili je voljan napraviti da pored statsa prikazuje koji posao radite u textdrawu ispod healt bara kao u FIVEMu, tipa "POSAO: MEHANICAR" a ako je osoba u organizaciji da umjesto posla prikazuje organizaciju tipa "POSAO: MUP"...
- Dodatak: Ako neko ima ili bi bio voljan napraviti bio bih stvarno zahvalan jer sam pocetnik u skriptanju i ne znam kako to da napravim a hocu da stavim u mod  :'( :'(

Citat: JohnYT poslato Maj 27, 2021, 19:48:22 POSLE PODNE
- Opis: Zanima me da li neko ima ili je voljan napraviti da pored statsa prikazuje koji posao radite u textdrawu ispod healt bara kao u FIVEMu, tipa "POSAO: MEHANICAR" a ako je osoba u organizaciji da umjesto posla prikazuje organizaciju tipa "POSAO: MUP"...
- Dodatak: Ako neko ima ili bi bio voljan napraviti bio bih stvarno zahvalan jer sam pocetnik u skriptanju i ne znam kako to da napravim a hocu da stavim u mod  :'( :'(
Stavi u mod svoje znanje, a ne tudje.

napravis textdraw, ubacis ga, napravis if/else ili switch provere i baaam

Ako si pocetnik, nauci se nesto, ako imas problem lijepo postavis pa bi ti neko i pomogao

Ako si pocetnik sam pokusaj pronadji na internetu ono sto ti je potrebno ne moze sve na tacnu

- Vase ime na forumu: ScarfyYT
- Opis: Potreban mi je sistem markera ako neko ima
- Dodatak: Hvala svima
~YouTube: Scarfy~
~Facebook: Scarfy YT~

sch

*

- Vase ime na forumu: Schafer
- Sta trazite: FS ili Include... Chip/Tuning system
- Opis: trazim FS ili Include za cipovanje auta. Ako je auto tipa define na 220 da ga mogu cipovati da moze ici 250 max i sve tako...
- Dodatak: Unaprijed zahvalan
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

Citat: Schafer poslato Jun 20, 2021, 11:10:15 PRE PODNE
- Vase ime na forumu: Schafer
- Sta trazite: FS ili Include... Chip/Tuning system
- Opis: trazim FS ili Include za cipovanje auta. Ako je auto tipa define na 220 da ga mogu cipovati da moze ici 250 max i sve tako...
- Dodatak: Unaprijed zahvalan

https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=139048.0

Potrebno je malo modifikovanja, ali odlicno radi :D

Citat: V01D poslato Jun 24, 2021, 15:21:13 POSLE PODNE
https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=139048.0

Potrebno je malo modifikovanja, ali odlicno radi :D
brate zasto meni ne radi taj sistem? samo sam jednostavno ubacio sve, nema errora, warninga i nista, ne razumem
https://discord.io/westmont
Westmont Roleplay — A continuation of the San Andreas singleplayer storymode.
SA-MP 0.3.DL gamemode with custom models.

Citat: Ciwot poslato April 04, 2021, 23:28:22 POSLE PODNE
- Vase ime na forumu: Ciwot
- Opis: Trazim FS za klupe, mislim da ima npr N da kliknes kada pridjes klupi i da on sjedne na nju. Bila je takva fs na korisne fs 2019 ali nece da otvori link za kod, samo fb neciju stranicu otvara
- Dodatak: Fala
Izvinjavam se za kasni citat
Tu filterscriptu sam ja radio(#Teodorovic / Dwayne Hernadez)
ako si je uspio naci gdje bio bih ti zahvalan da je posaljes ponovo meni, jer neda mi se ponovo provjeravati kordinate svih klupa i stolica
a i skripta kojom si kreirao u igri sjedece mjesto je obrisana davno sa PCa
Hvala svakako

Vase ime na forumu:[/b] Tekst ovdje smilepw
- Sta trazite: FS ili Include...komandu
- Opis: Tekst ovdje trazim dali iko ima komandu /kreirajkapiju
- Dodatak: Tekst ovdje//
c.r.i.p.s

- Vase ime na forumu: Tekst ovdjedrazenstrikovic
- Sta trazite: FS ili Include...FS
- Opis: Tekst ovdjePhone sistem
- Dodatak: Tekst ovdjeda je preveden i da radi