[Pomoc] Reklame i smetnje!

Započeo Tong1950Po, Decembar 09, 2014, 23:44:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zdravo

Vako skinija sam "javu" da mogu gledat only filmove. Sad mi se pojavila reklama kad god udem na neku stranicu sastrane mi dodu neke reklame slika: http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=23385960999882406411.png&file_imgur=EKqzz6g.png

Iman problem kod windovs 8 znaci nece da mi se makne zapis slika: http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=12947914291935861526.png&file_imgur=Jh9DHV0.jpg

Imali kakav program da preporucite da mi odrzaje komp ako me svacate od virusa i drugi [cenzura]osti

Igram neke igre priko laptopa igrice znaci nije mi priko cilog ekrana slika
Poslednja Izmena: Decembar 09, 2014, 23:45:59 POSLE PODNE od Tong1950Po
Trazim Skriptera! Nagrada Head Admin

Za reklame skini dodatak AdBlocker na Chrome.
A za to što ti kaže da aktiviraš windows, skini RemoveWAT.

RemoveWAT. skinija sam ga ali opet se nece da se makne oni text sta pise u desnom donjem kutu

Citat: Tong1950Po poslato Decembar 10, 2014, 13:18:18 POSLE PODNE
RemoveWAT. skinija sam ga ali opet se nece da se makne oni text sta pise u desnom donjem kutu
Moraš naći pravi koji radi, proguglaj malo bolje. Ne smiješ skidati svašta.

ako skineš ad blocker, nećeš moći gledat online filmove na stranicama tipa filmovizija lepurica kko li već.. zato šta je kod njih zabranjeno imat ad blocker jer in te reklame davaju keš..

Citat: TiXoR_ poslato Decembar 10, 2014, 14:36:20 POSLE PODNE
ako skineš ad blocker, nećeš moći gledat online filmove na stranicama tipa filmovizija lepurica kko li već.. zato šta je kod njih zabranjeno imat ad blocker jer in te reklame davaju keš..
Da, ti sajtovi će prepoznati AdBlocker, ali tek posle 10-ak sekundi. A do tad ti neće iskočiti ni jedan reklama, i isključiš AdBlocker posle 5-10sec, i neće ga prepoznati..

hvala vam rijesija sam ;)