[POMOC]Oko skin

Započeo Ilcev321, Decembar 06, 2014, 22:54:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim://
Opis problema o kojem se radi:ovako kako da uradim da tako bili su skinove nz pricati srbskom :D al evo slike http://i.imgur.com/ocwYzx5.png
Dio skripte:
Slika (neobavezno):

ne razumijem te ali odprilike znam sta trazis. Probaj pronaci neku FS na sa-mp.com ili nekim forumuma...

Koristi TextDrawPreviewModel f-ju i naravno kreiras TD-ove po standardnom principu..

Evo ti ovde nesto vise o tome, kako se kreira i dodeljuje ID objekta kojeg zelis da prikazes
https://www.youtube.com/watch?v=EpC8BFg762A

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

znam to al kako da uradim kad klck sa klikom da mi daje skin to je ...

Bez uvrede, ali visoko pucas. Smem da priznam da ni sa prostim dialozima ne bi mogao da napravis neki skin system a ti zelis odmah na TD skin system!
Ovo nije uvreda, nemoj se naci uvredjenim, vec predlazem ti da ides postepeno, jer da ti sad neko sve kaze bez one osnove neces razumeti... Poz!

Druze sad sam na telefonu, kad dodem na racunar.Poslacu ti celi takav skin sistem...

Citat: luka2223 poslato Decembar 07, 2014, 19:56:06 POSLE PODNE
Druze sad sam na telefonu, kad dodem na racunar.Poslacu ti celi takav skin sistem...
Slusaj sad
Ovo dodas na vrh skripte:new skinlist = mS_INVALID_LISTID;
E sad idemo dalje pod  OnGameModeInitskinlist = LoadModelSelectionMenu("skins.txt");
Idemo dalje sad komanda za toCMD:kupiskin(playerid, params[], help)
{
if(!IsPlayerInRangeOfPoint(playerid,3.0,161.4428,-83.3799,1001.8047)) return SCM(playerid,COLOR_GREY,""JCRVENA"ERROR: "SVCRVENA"Nisi u butiku!");
ShowModelSelectionMenu(playerid, skinlist, "Butik");
return 1;
}

E sad pravis public za ovo public OnPlayerModelSelection(playerid, response, listid, modelid)
{
if(listid == skinlist)
{
    if(response)
    {
    SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, ""GLAVNA"(LA): "BELA"Kupio si odjecu!");
    SetPlayerSkin(playerid, modelid);promeni na svoje varijable
    PI[playerid][pSkin] = modelid;//promeni na svoje varijable
    g_NovacMinus(playerid, 1000);promeni na svoje varijable

}
    else SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, ""GLAVNA"(LA): "BELA"Vratite se opet!");
    return 1;
}
return 1;
}

E sad dalje pravis u scriptfiles txt datoteku i nazoves je skinlist i tu sad upises id skina ovako
12//skin id pa u sledeci red drugi skin i tako redom
I onda to sacuvas i gotovo ako sta ne valja javi vamo...

Molimo te da procitas pravila foruma te da onda otvoris temu po pravilima.

Razlog zakljucavanja:

svako 24h je moguće raditi bump/refresh

Pravila:

Glavna pravila Balkan SA:MP foruma .
Razgovor u vezi PAWN-Skriptanja .