SAMP Game Panel

Započeo Dexicpro, Novembar 24, 2014, 22:04:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

U proslom postu sam vam prikazao jedan moj prijedlog programa koji bih mogao pomoci ljudima kojima ponekad nece ucita Google Chrom, Mozzila itd...

Pa evo radio sam na jos jednom projektu, al na ovom vec duze radim pa da vam prestavim.
Ovo je jednostavan SA:MP Game Panel pomocu kojeg lakse mozete upravljati sa svojim SA:MP Serverom, program je jos u BETA fazi i ja ga koristim za svoj server, problem je sto nisu svi GM-ovi isti pa sam ovaj program nekako "Povezao sa GM-om". Stvar je u ovome, kad ukljucite program dolazi vam Dijalog za Login, koji vas automatski ubacuje u server tj. kao vi ste InGame zapravo niste. Dijalog izgleda ovako.

Slika: http://i.imgur.com/HkLDUDs.png

Kad se logirate imate potpunu kontrolu nad SA:MP Serverom, samo sam zaboravio ubaciti Registracijski dio, mislim zaboravio sam vam uslikati.

Uglavnom kad se Registrirate, otvori vam se slican dialog i morate unijeti IP servera, Nick, Pass, RCON login, sifru servera.
Onda slijedi ovaj dialog za login, kojeg sam vec objasnio.

Kad se logirate dobijete ovakav dijalog.

Slika: http://i.imgur.com/o7rO2U5.png

Znaci kad ima preko 11 igraca na serveru, ovo gdje stoje imena se pretvori u kvadratic i imate kliznu traku. Oznacite ACC i radite sto pozelite. Ovu dugmad sto vidite tamo ispod Uputa, to je jos u razvoju. Uglavnom to bi bilo to. Takodjer razvijam ovo i za CS koristenje.

Ovaj profil na BS koristi nas troje. Kike, Duksna, Amatic. Tako da neispadnemo glupi :D

Mozda si listu acc-ova mogao staviti u neki poseban box koji bi imao scroll down tako da ukoliko na serveru ima vise igraca lakse se moze snaci.

Ovo bi bio najbolji/unikatan program. Svaka cast ekstra ideja.

Citat: Shoorty poslato Novembar 25, 2014, 13:27:12 POSLE PODNE
Mozda si listu acc-ova mogao staviti u neki poseban box koji bi imao scroll down tako da ukoliko na serveru ima vise igraca lakse se moze snaci.

Docice na update-u :)

Ovaj profil na BS koristi nas troje. Kike, Duksna, Amatic. Tako da neispadnemo glupi :D