[Pitanje] Source Code

Započeo Dexicpro, Novembar 12, 2014, 21:43:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Imam jedno ozbiljno pitanje, jel mi moze netko objasniti sto je to source code, gdje se i kako koristi i koja je njegova uloga? Hvala unaprijed i molim vas ozbiljne odgovore.

Ovaj profil na BS koristi nas troje. Kike, Duksna, Amatic. Tako da neispadnemo glupi :D

...Sve zavisi u vezi cega te zanima,u globalu "source code" znaci izvorni kod,znaci kod na kojem je jeziku napisan neki program,skripta neka..onda se to kasnije kompajlira na jezik razumljiv racunaru i dr. zavisi sve za sta se koristi.

Ahaam, hvala na odgovoru sad sam shvatio, nego jeli moguce re-programirati neki programcic, na netu ima skinuti raznih programcica koji su vise manje phising hack e pa dali ih je moguce re-programirati naprimjer u c# mislim vecina ih je radjenja u c#

Ovaj profil na BS koristi nas troje. Kike, Duksna, Amatic. Tako da neispadnemo glupi :D

Citat: Dexicpro poslato Novembar 12, 2014, 22:07:17 POSLE PODNE
Ahaam, hvala na odgovoru sad sam shvatio, nego jeli moguce re-programirati neki programcic, na netu ima skinuti raznih programcica koji su vise manje phising hack e pa dali ih je moguce re-programirati naprimjer u c# mislim vecina ih je radjenja u c#

Ukoliko imas source kod moguce je.