[Pomoc] Stats

Započeo BlackJoe, Novembar 04, 2014, 10:19:05 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: UP
Detaljan opis problema: Napravio sam stats u textdrawovima i da se mišem klikče da se mjenjaju rubrike, i kad ja napišem /stats normalno se otvori ali kad klikčem mišem rubrika se ne mjenja
Dio skripte:
public OnPlayerClickTextDraw(playerid, Text:clickedid)
{
if(clickedid == UPSTATS[9][playerid])
    {
    for(new i = 20; i < 29; i++) PlayerTextDrawHide(playerid, UPSTATS[i][playerid]);
    for(new i = 29; i < 39; i++) PlayerTextDrawShow(playerid, UPSTATS[i][playerid]);
    for(new i = 40; i < 45; i++) PlayerTextDrawHide(playerid, UPSTATS[i][playerid]);
    SelectTextDraw(playerid, 0xE60005FF);
    return 1;
    }
    if(clickedid == UPSTATS[8][playerid])
    {
    for(new i = 20; i < 29; i++) PlayerTextDrawShow(playerid, UPSTATS[i][playerid]);
    for(new i = 29; i < 39; i++) PlayerTextDrawHide(playerid, UPSTATS[i][playerid]);
    for(new i = 40; i < 45; i++) PlayerTextDrawHide(playerid, UPSTATS[i][playerid]);
    return 1;
    }
    if(clickedid == UPSTATS[10][playerid])// Ostalo
    {
    for(new i = 20; i < 29; i++) PlayerTextDrawHide(playerid, UPSTATS[i][playerid]);
    for(new i = 29; i < 39; i++) PlayerTextDrawHide(playerid, UPSTATS[i][playerid]);
    for(new i = 40; i < 45; i++) PlayerTextDrawShow(playerid, UPSTATS[i][playerid]);
    return 1;
    }
    if(clickedid == UPSTATS[46][playerid])// Izlaz
    {
     new sendername[MAX_PLAYER_NAME];
new stringic[64];
     GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));
format(stringic, sizeof(stringic), "* %s vraca licnu kartu u dzep.", sendername);
ProxDetector(30.0, playerid, stringic, COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE);
OcistiChat(playerid, 60);
for(new i = 0; i < 47; i++)
  {
     PlayerTextDrawShow(playerid, UPSTATS[i][playerid]);
     PlayerTextDrawDestroy(playerid, UPSTATS[i][playerid]);
     KreiranStats[playerid] = 0;
     CancelSelectTextDraw(playerid);
}
    return 1;
    }

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

nisi mi baš pomogao
gledao sam to i radio kolko znam po tome i neradi mi

UPSTATS[i] da nisi fulao kod imena TD-ova?

naprimjer ako ti se prva stranica tj prvi TD zove UPSTATS[1], i ti kad si stavljao da kad klikne na to dugme klikne i trebs u skripti napisati da kad klikne prvi TD mu se makne a drugi upali znaci kad kuca stats
for(new i = 20; i < 29; i++) PlayerTextDrawShow(playerid, UPSTATS[1][playerid]);

kad klikne na dugme

for(new i = 29; i < 39; i++) PlayerTextDrawHide(playerid, UPSTATS[1][playerid]);

i ispod da mu se pojavi taj drugi td

for(new i = 29; i < 39; i++) PlayerTextDrawShow(playerid, UPSTATS[2][playerid]);

ja sam koristio

UPSTATS[1] --- ovo je prvi td
UPSTATS[2] --- ovo je kad klikne pa da mu se pojavi drugi

jesi li me shvatio il sam te ja krivo shvatio?
Poslednja Izmena: Novembar 04, 2014, 20:42:54 POSLE PODNE od Dexicpro

Ovaj profil na BS koristi nas troje. Kike, Duksna, Amatic. Tako da neispadnemo glupi :D