[Savjet] Trebam savijet

Započeo Dexicpro, Oktobar 22, 2014, 15:08:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo imam jedno pitanje, kod koga da hostam servrer i forum kod Server-HR ili KGB? Ako netko ina iskustva pa nek mi kazr. Ugl zanima me gdje je bolji gp i koji je sigurniji sto se tice ddosa.

Ovaj profil na BS koristi nas troje. Kike, Duksna, Amatic. Tako da neispadnemo glupi :D

Ako mene pitas eXperience.
Siguran,jaka ddos zastita, jeftin.

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Citat: [UW]Levuâ,,¢ poslato Oktobar 22, 2014, 15:28:34 POSLE PODNE
Ako mene pitas eXperience.
Siguran,jaka ddos zastita, jeftin.

pa bas gledam cini mi se dobar ali i kompliciran, server hr ima jednostavan gp, samo mi nije jasno da kad se uplati sa mobitelm jel  na e-mail dodu podatci o gp-u.
Poslednja Izmena: Oktobar 22, 2014, 15:53:41 POSLE PODNE od Dexicpro

Ovaj profil na BS koristi nas troje. Kike, Duksna, Amatic. Tako da neispadnemo glupi :D

Imam iskustvo i sa KGB Hostingom i sa  eXperience Hostingom.  eXperience hosting nije los ima neke zastite ali je tu pitanje koliko moze da trpi jake napade DDOSa, takodje srw lepo radi na njemu uglavnom solidan hosting. Dok KGB ima mnogo lepsi GP i jednostavniji i mnogo toga sam mozes da menjas dok na  eXperience hostingu ne mozes cak ni FTP password da menjas sam, KGB je navodno skoro ubacio u ponudu masine koje se hostuju u francuskoj te ima malte ne slicnu zastitu protiv DDOSa kao i  eXperience hosting samo je tu sve pitanje koliko su napadi jaki. Ali je zato KGB duplo skuplji od  eXperience hostinga. Razmisli pa ces videti ja ti mogu preporuciti  eXperience hosting jer je solidan i nije opterecen kao kod KGBa ali opet meni se iskreno ne svidja GP i tako neke sitnice, sve ostalo je ok.

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Oktobar 22, 2014, 16:00:03 POSLE PODNE
Imam iskustvo i sa KGB Hostingom i sa  eXperience Hostingom.  eXperience hosting nije los ima neke zastite ali je tu pitanje koliko moze da trpi jake napade DDOSa, takodje srw lepo radi na njemu uglavnom solidan hosting. Dok KGB ima mnogo lepsi GP i jednostavniji i mnogo toga sam mozes da menjas dok na  eXperience hostingu ne mozes cak ni FTP password da menjas sam, KGB je navodno skoro ubacio u ponudu masine koje se hostuju u francuskoj te ima malte ne slicnu zastitu protiv DDOSa kao i  eXperience hosting samo je tu sve pitanje koliko su napadi jaki. Ali je zato KGB duplo skuplji od  eXperience hostinga. Razmisli pa ces videti ja ti mogu preporuciti  eXperience hosting jer je solidan i nije opterecen kao kod KGBa ali opet meni se iskreno ne svidja GP i tako neke sitnice, sve ostalo je ok.

Bas sam sad na eXperience gp-u logiro se demo, gp im nije bas nesto i cini mi se dosta kompliciran, tvrde da imaju jaku ddos zastitu a sto se tice cijena mnogo su povoljniji od KGB-a.  Gledo sam  Server HR i navodno tvrde da ddos zastita moze da izdrzi napad jacine 480Gbit/s. Cijene su im nesto kao i kod eXperience, gp je vrlo jednostavan. Sto se tice KGB cijene su vrlo visoke, gp je vrlo jednostavan ali mi se jednostavno nesvidja jer znaju imati probleme sa GP-om cesto, bar koliko sam nacuo.

Sad se mislim izmedju Server HR i eXperience ali mislm da cu eXperience zbog DDoS zastite i cijene.

Hvala vam na savijetima
Poslednja Izmena: Oktobar 22, 2014, 16:10:02 POSLE PODNE od Dexicpro

Citat: Dexicpro poslato Oktobar 22, 2014, 16:08:00 POSLE PODNE
Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Oktobar 22, 2014, 16:00:03 POSLE PODNE

Bas sam sad na eXperience gp-u logiro se demo, gp im nije bas nesto i cini mi se dosta kompliciran, tvrde da imaju jaku ddos zastitu a sto se tice cijena mnogo su povoljniji od KGB-a.  Gledo sam  Server HR i navodno tvrde da ddos zastita moze da izdrzi napad jacine 480Gbit/s. Cijene su im nesto kao i kod eXperience, gp je vrlo jednostavan. Sto se tice KGB cijene su vrlo visoke, gp je vrlo jednostavan ali mi se jednostavno nesvidja jer znaju imati probleme sa GP-om cesto, bar koliko sam nacuo.

Sad se mislim izmedju Server HR i eXperience ali mislm da cu eXperience zbog DDoS zastite i cijene.

Hvala vam na savijetima

480gbp/s? a 40-50 max kako li ono......

Experience svkakao ti preporucijem. Ako nista drugo realan je....

Evo te zastite kod sever hr-a

http://check-host.net/check-report/4c490c

Par min trebalo jednoj osobi.

Poslednja Izmena: Oktobar 24, 2014, 02:04:19 PRE PODNE od [BR] Ralph

Po meni KGB ...  inače plaćanje mobilnim telefonom ti ne preporučujem.

Hvala. Odlucio sam se za exp. Moze lock