[Pomoc] Animacija

Započeo ▂ ▃ ▅ Rudimental ▅ ▃ ▂, Oktobar 21, 2014, 21:29:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Raven's
Detaljan opis problema: Pozdrav. Nesto sam radio na ovom modu ali nisam primetio dali je ovaj problem vec bio u njim ili sam ga ja stvorio kada sam nesto editovao. Problem je u tome da kada iskocim sa motora ili auta znate da treba da se uradi ona kotrljajuca animacija, e moj problem je sto te animacije nema kada ispadnes iz vozila vec igrac cim ispadne sa vozila on stoji uspravno bez toga da je uradio neke animacije. Pa ako znate mozda kako da se sredi da bude da kada ispadnes da ima kotrljajuca animacija.
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Daj mi taj dio da vidim kako si uradio.

Pa ne znam koji deo brt kazem ti ja kada izadjem iz vozila umesto da mi se uradi kotrljajuca animacije on mene samo postavi da stojim uopste ne radi animaciju... Pa sad ne znam dali je to nesto do Raven's moda ili sam ja nesto cacko oko toga kada sam nesto editovao.. Problem je sto ne znam kako doci do toga pa da sredim to, da znam kako doci do toga onda nebi postavljao pitanje.

I ja koristim ravens mod 2 godine i nemam te animacije,nisi jerane nista cacko u editu.
Jer taj sistem nije napravljen u ovome modu
Ako si dobar skripter moras skontati kako to napraviti..
Nije ti to tesko

Mislim da ima u modu anti fall kao na RSS, kad to uklonis iz skripte da onda radi.

Ovaj profil na BS koristi nas troje. Kike, Duksna, Amatic. Tako da neispadnemo glupi :D

@K ROSE jel imas mozda neki link ili nesto gde bih mogao da vidim kako da sredim onda to da kada igrac iskoci iz vozila da mu ide ona kotrljajuca animacija ?

Ako dobro poznajes i razumijes engleski
pogledaj ovo

http://wiki.sa-mp.com/wiki/Animations

Jednostavno napravis neki callback koji provjerava ako je igrac u motoru i ako izadje da uradi animaciju koju ti postavis..
Vidjecu ako ja to kod sebe napravim posaljem ti..

Pa ne znam bas jel ovo ovako ide jer mislim da je ta animacija postavljena po defaultu kao na singleplayeru i sve mislim da na Raven'su nesto gusi i sprecava tu animaciju da se uradi (bar tako mislim) a ovo sto si mi poslao je spisak svih tih animacija treba to sad naci na ovaj nacin :D do duse postoji FS za te animacije pa se lakse moze pronaci ili cak mozda i u MTA...

Upravu si mozes i preko neke fs ali potrazi ove filterskripte koje imaju skoro sve animacije..
Pa idi redom i gledaj i onda odes u filterskriptu i nadjes tu animaciju i nastimas sebi u pawno

Ako me jos sta trebas dodaj me ovdje: https://www.facebook.com/Osman.Malagic