[POMOC] Server startovan u panelu ali nije online!

Započeo Dexicpro, Oktobar 17, 2014, 15:37:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: Ubacim mod od B A L K A N--- E X P R E S S-a, izvinjavam se zbog ovoga ali samo hocu da se ja i drugovi zafrkavamo na njemu!, i sad ubacim ga u GP preko filezile, startujem ga i pise da je ukljucen u panelu ali nije online, mod mi radi na kucnom serveru bez ikakvih problema ali na GP nece.
Skripta koju koristim:B A L K A N--- E X P R E S S

Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično):
      Server Cfg [Klik]
      Startovanje Servera [Klik]
      Status da je aktivan [Klik]
      Server Status [Klik]

Jos jednom se izvinjavam

Ovaj profil na BS koristi nas troje. Kike, Duksna, Amatic. Tako da neispadnemo glupi :D

Citat: TiXoR_ poslato Oktobar 17, 2014, 15:38:26 POSLE PODNE
pa u server status su ti oni napisali riješeje..

Vidi, nisam nista mjenjao, nisam nista dirao, restartovo sam ga 10 puta vec i opet nista, mod sam iz o.3d prebacio u o.3z i radi na kucnom al ovdje zajebava, mislim nisam update pluginove i to samo annonunce, samp-server i ono trece
Poslednja Izmena: Oktobar 17, 2014, 15:40:48 POSLE PODNE od Dexicpro

Ovaj profil na BS koristi nas troje. Kike, Duksna, Amatic. Tako da neispadnemo glupi :D

Citat: TiXoR_ poslato Oktobar 17, 2014, 15:40:41 POSLE PODNE
a jesi stavio sve plugine?

nisam update pluginove i to samo annonunce, samp-server i samp-npc, svi su plugini u modu, mslm sve kako je bilo

Evo ovako je bilo kad sam ga skinuo [KLIK]

Citat: TiXoR_ poslato Oktobar 17, 2014, 15:43:57 POSLE PODNE
pa update sve plugine ako su ostali od 0.3d.

kad ih update-am jel trebam sto u skripti da promjenim ?

evo ovak update sam sve plugine i opet nece -.-, jel ima netko da to rijesi umjesto mene?

server.cfg

Dodaj pod liniju plugins iza svakog nastavak .so

Citat: CR0H34RT poslato Oktobar 17, 2014, 20:01:40 POSLE PODNE
server.cfg

Dodaj pod liniju plugins iza svakog nastavak .so

zasto da dodam .so kad ne koristim linux?

Odakle znas da ne koristis linux?
Rescpect for:Gagi,Denis_Lapi,C++

gledaj, evo updateo sam cijeli mod sa 0.3d na 0.3z, stavio .so, restart ga u game panelu i opet isto :/. aj neko da mi to privatno odradi ?

" .so " stavljas samo iza pluginova u server.cfg jel si tako uradio i jednostavno nisi morao ceo mod da update i nisi trebao da upload svoje samp-server.exe i annouce itd...To si trebao ostaviti idi na opciju reinstaliraj server ako imas pa se javi...
Rescpect for:Gagi,Denis_Lapi,C++