Balkan Energy Roleplay [0.3z] (Uredjeno opisivanje)

Započeo #Adi, Oktobar 02, 2014, 20:25:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Å to je to SAMP?
SAMP je BESPLATAN MULTIPLAYER mod za igru Grand Theft Auto San Andreas koja istovremeno omogućuje igranje 50/70/100/200/500/1000 igrača! Online je moguće raditi isto što i u igrici samo na punooo zabavniji način

Kako da krenem s igranjem?
Potrebno je imati GTA San Andreas (ovdje možete doći do link-a za download: Balkan Energy Roleplay) te SAMP klijent kojega možete naći na SA-MP San Andreas Multiplayer mod for Grand Theft Auto (GTA SA) . Nakon Å¡to to instalirate, registrirajte se na Balkan Energy Roleplay serveru -  i pogledajte temu Kako započeti igru na BalkanEnergy Roleplay serveru? - Balkan Energy RolePlay gdje se nalaze svi potrebni podatci kako se spojiti na naÅ¡ server te pravilno krenuti igrati samp!

Zvuči zanimljivo!! Daj mi reci nešto o vašem Balkan Energy Rol3Play modu :

- RolePlay(simulrainje stvarnog života) je SA:MP MOD koji Vam omogućuje da budete što god hoćete... Liječnik u lokalnoj bolnici, poznati novinar, policajac koji će hvatati okorjele kriminalce ili pripadnik bande i još mnogo toga...

Cilj RolePlay-a je u potpunosti imitirati stvarni život pa tako sve što je moguće u stvarnosti, od sada je moguće i u igri, a vjenčanja, pljačke, otmice, hranjenje po najboljim restoranima, ispijanje koktela na jahti, planinarenje i motocross samo su jedne od značajki roleplay-a.

- Dinamični sistem utrka = sastoji se od beskonačnog broja utrka po cijeloj mapi sa svim vrstama vozila(motori,bicikle,automobili,brodovi...)
- WAR sistem = ratovanje izmeÄ'u mafija tj bandi u posebno predviÄ'enom virtualnom svijetu koji služi kako bi nam dao odgovor na vječno pitanje: Koja je najjača mafija/banda na serveru?
- Vlasništvo = svaki igrač može u svojem vlasništvu imati automobile,letjelice,bicikle,plovila,motore,tvrtke tj biznise...

Å ta da radim kako bi zaradio novac?

Kako bi bilo preglednije,podijelit ćemo poslove u dvije skupine. Jedno su LEGALNI POSLOVI a drugo su ILEGALNI POSLOVI..

LEGALNI POSLOVI:
- Bus Vozac (Level 1)
- Kosac Trave (Level 1)
- Mehanicar (Level 2)
- Postar (Level 2)
- Komunalac (Level 3)
- Gradjevinar (Level 3)
- Bolnicar (Level 4)
- Grobar (Level 4)
- Dzeparos (Level 5)
- Farmer (Level 5)
- Masinovodja (Level 6)
- Dostavljac (Level 6)
- Kamiondzija (Level 7)
- Pilot (Level 7)
- Elektricar (Level 8)

ILEGALNI POSLOVI:
- Diler Droge
- Diler Oružja
- Kradljivac Auta
- Prostituka

Osim toga,novac se zaraÄ'uje i svaki puni sat preko PayDay-a, nagradama na eventima ,prihodom od 250 vrsta firmi tj biznisa preko donacija i plaćama u legalnim i ilegalnim organizacijama..


Kažeš organizacije... Ma šta pričas ti? Šta je to uopće?

Na serveru postoje brojne organizacije gdje se napredovanjem kroz službu od novaka preko iskusnog člana dolazi do mjesta voÄ'e organizacije tj. Lidera.. Nabrojimo neke:

- Police Department
-Sailery Family
- Black Dragon Triads
- Grove Street Familiy
-Ballas Familly
-Novinari
+ 2 drugih mafija/bandi/org privatnog karaktera, koje može svatko tko želi kupiti tj. osnovati i na taj način započeti svoju karijeru.

Sve je to ljepo, ali ako već izvodimo tu simulaciju stvarnog života, pa neću valjda na ulici spavati i živjeti ?!

Na našem serveru postoji preko 1500 kuća, stanova te vikendica(dolaze na UPDATE). Svatko može imati kuću,stan i vikendicu!

Ne znam baš.. Nekako mi se čini da je to bez veze nešto.. Imaš li kakav video ili slike da se moje oči uvjere u to o čemu govoriš?

Naravno da imamo SLIKE I VIDEA! Zbog velike količine promo materijala, stavit ćemo linkove na slike za koje smatramo da mogu najbolje dočarati naš server i mod:

POSLOVI:

Mehanicari

Vozac busa

Vlakovodja

Dostavljaci

Gradjevinari

Komunalac

Elektricari

Grobari

Kamiondzije

Bolnicari

Piloti

Postari




Sve igrače/ice koji/e nam se žele pridružiti u stvaranju ultimativne atmosfere pozivam da se registriraju na Balkan Energy RolePlay  i u SAMP klijent upiÅ¡u sljedeću IP adresu: 188.40.52.207:7706 i kliknu na Connect


Sa Å¡tovanjem,Balkan Energy RolePlay Staff Team!


P.S. Ukoliko ne znate kako nabaviti GTA SAN ANDREAS igru,registrirajte se na naš forum i pogledajte ovu temu:
Balkan Energy RolePlay
p.s ovo nam je privatan mod, radi se jos nas pravi..Takodjer ima jako puno systema


FORUM:
(Uredjuje se nije jos gotov)

FACEBOOK STR:
https://www.facebook.com/stellseries0.3z?fref=ts

IP:
188.40.52.207:7706
Poslednja Izmena: Oktobar 03, 2014, 09:50:45 PRE PODNE od Adis_Kijevcanin

Citat: Adis_Kijevcanin poslato Oktobar 02, 2014, 20:25:35 POSLE PODNE
Å to je to SAMP?
SAMP je BESPLATAN MULTIPLAYER mod za igru Grand Theft Auto San Andreas koja istovremeno omogućuje igranje 50/70/100/200/500/1000 igrača! Online je moguće raditi isto što i u igrici samo na punooo zabavniji način

Kako da krenem s igranjem?
Potrebno je imati GTA San Andreas (ovdje možete doći do link-a za download: Balkan Energy Roleplay) te SAMP klijent kojega možete naći na SA-MP San Andreas Multiplayer mod for Grand Theft Auto (GTA SA) . Nakon Å¡to to instalirate, registrirajte se na HalaBoys Gaming Community -  i pogledajte temu Kako započeti igru na BalkanEnergy Roleplay serveru?
Cemu ovo ? Predlazem ti da rvo procitas svoj opis prije nego sto ga objavis, los opis, sretno.
In progress